• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapacağımı bilmiyorum yardım

hiç inandırıcı değil ya. hadi tamam benimde hiç ödemim olmadı karnımda çok yoktu kiloda almadım kış ayıydı bol kıyafetler filan son aya kadar farketmeyen bile çoktu ama insan kendisi anlamaz mı benim takıldığım yer o hatta bir kaç kez okudum yanlış mı yazdınız acaba diye. geç kıpırdadı diyelim de sert bir göbek büyüyen göğüsler hiç midenizdemi bulanmadı yada tam tersi iştahınız açılmadı çok çok saçma geldi kusura bakmayın

Biz de daha kese görmeden kusmaya başlıyoz işte. 🧿🧿

Hem o nasıl bi iç karın bağırsaklarınız mı yok?
Daha iyisini söyleyeyim: işyeri hamile çalışan istemediğinden işe girmeden kan testiyle hamile mi diye baktırmış (beta hcgden bahsediyor herhal) ama onda bile çıkmamış hamileliği 😵‍💫 tıp literatürüne geçmesi lazım.

Nasıl yeni öğrendiniz ya aklım almıyor. Hiç bişey olmazsa bile 3.4 aylıkken göbek burdayım demeye başlar. Uzanırken o yumru hissedilir falan bilemedim.
Tlc de hamile oldugumu bilmiyordum diye bir program vardı onlara da aynen böyle şaşırıyordım… meme de mi süt dolmadıı

Erkekler konu açmasın beceremiyorlar ya

8 aydır regl oldun, kan testinde hcg çıkmadı, sen de hiç fark etmedin hamileliğin belirtilerini bildiğin halde ok tmm.

Aldır. Böyle konuya böyle cevap.

Eski eşinize dava açarsınız babalık davası nasıl biri bilinmez benden değil diyecek karakterdeki insansa bilemeyiz onun karakterine kalmış birşey çünkü boşanmış siniz kabul etmezse böyle işler süreç nüfusuna alır sonrada nafaka öder heralde tabi size farketmedim deyince ben geri döneyim diye yaptın dermi demezmi bilinmez karakterini siz biliyorsunuz belki tekrar sizden çocuk sahibi olmak istemiyor olabilir aldatmış zaten yani yeni çocuk hicbirseyi düzeltmez.Super koca baba olmaz ilk çocukla olmamış aldatmış çok üzgünüm kincide niye olsun Allah yardım etsin başka fikrim yok iş yeri ne yapar bilemem onuda .Hani bunuda kötü kalplisiniz kadın kadının düşmanı olmayalım diye yazdım.Cok isterim gerçek olmamanizi birde şey yazmışsınız işe girdim iş yerinde çıkmadı doktora hiç gitmedim nasıl anladınız o zaman neyse Allah deva versin .

Eski eşinize dava açarsınız babalık davası nasıl biri bilinmez benden değil diyecek karakterdeki insansa bilemeyiz onun karakterine kalmış birşey çünkü boşanmış siniz kabul etmezse böyle işler süreç nüfusuna alır sonrada nafaka öder heralde tabi size farketmedim deyince ben geri döneyim diye yaptın dermi demezmi bilinmez karakterini siz biliyorsunuz belki tekrar sizden çocuk sahibi olmak istemiyor olabilir aldatmış zaten yani yeni çocuk hicbirseyi düzeltmez.Super koca baba olmaz ilk çocukla olmamış aldatmış çok üzgünüm kincide niye olsun Allah yardım etsin başka fikrim yok iş yeri ne yapar bilemem onuda .Hani bunuda kötü kalplisiniz kadın kadının düşmanı olmayalım diye yazdım.Cok isterim gerçek olmamanizi birde şey yazmışsınız işe girdim iş yerinde çıkmadı doktora hiç gitmedim nasıl anladınız o zaman neyse Allah deva versin .
Abla inanma şunlara gözünü sevim iyi niyetli yazıyorsun üzülüyorum 🩷

Daha iyisini söyleyeyim: işyeri hamile çalışan istemediğinden işe girmeden kan testiyle hamile mi diye baktırmış (beta hcgden bahsediyor herhal) ama onda bile çıkmamış hamileliği 😵‍💫 tıp literatürüne geçmesi lazım.
İste gerçek mucize bebek. Meryem getir götürünü yapar.

Tabiki babasına söylemen gerek,geç bile kalmışsın...hertürlü iftirayı atar bu millet,hemen söyle,doğunca nüfusuna alsın, nafakasını versin v.s hukuki süreçlerde olur belki.. insanın vücudundan haberi olmaz mı ya...Allah yardımcın olsun ne diyelim

Hanımefendi hamileliğini farketmiş kendi kafasındaki haklı/haksız sebeplerden dolayı aldırmak istememiş. Çok da güzel kamufle etmiş helal olsun bence mesele bu şekilde.
Ne sebebi olacak ki,hamileyim boşanmıyorum derdi ,ya da şunu bunu ver ki boşanayım ,aldırayım derdi...daha söylememiş bile adama..Bu sıkıntı içinde kendi de bebek istemezdi galiba

Tlc de hamile oldugumu bilmiyordum diye bir program vardı onlara da aynen böyle şaşırıyordım… meme de mi süt dolmadıı
Yok meme süt dolmuyor dur😅 taze anneyim. Ama adet sancısı gibi sancıların olur. Meme adet dönemi gibi sertleşir. Renk değiştirir. Ne bileyim göbek ortaya çıkar. Misal yüz üstü uzanmayı çok seven biri olarak bunu bilmesem dahi uzanamazdım çünkü ağrı yapar. 3.4 aylık olsaydı olabilir derdim. 8 aylık bebeği yeni öğrendim diyince insan afallıyor inanmak istemiyor. Bebek doğacak zaten öğrenmeseydi de olurdu🤔

Ne sebebi olacak ki,hamileyim boşanmıyorum derdi ,ya da şunu bunu ver ki boşanayım ,aldırayım derdi...daha söylememiş bile adama..Bu sıkıntı içinde kendi de bebek istemezdi galiba
Bilemiyorum belki de eşi istemeyip kürtaja zorlar diye mi korktu, ailesinin tepkisinden mi korktu? Konu sahibi gelse de biraz açıklık getirse keşke.

Yok meme süt dolmuyor dur😅 taze anneyim. Ama adet sancısı gibi sancıların olur. Meme adet dönemi gibi sertleşir. Renk değiştirir. Ne bileyim göbek ortaya çıkar. Misal yüz üstü uzanmayı çok seven biri olarak bunu bilmesem dahi uzanamazdım çünkü ağrı yapar. 3.4 aylık olsaydı olabilir derdim. 8 aylık bebeği yeni öğrendim diyince insan afallıyor inanmak istemiyor. Bebek doğacak zaten öğrenmeseydi de olurdu🤔
Mdfkdkdkdkdkc ya meme ucu da mı koyulaşmıyoo

Annemin arkadaşı yaşadı bunu baya kiloluydu yaşı da vardı regl olmuyormuş anlamamış 7 aylıkken falan kanaması olmuş doktora gitmiş sürpriz ama kan testinde çıkmaması imkansız ya hadi sen korunmadın kocan ben içine geliyordum ya bi şüphe olabilir demedi mi reglim 2 gün gecikse tutuşurum

Back
X