Ne yapacağımı bilmiyorum yardımm :(

ecemvatanseverr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2016
1
0
1
31
Merhaba kızlar 2 yıla yakın bir ilişkim herşey çok güzel gidiyordu 2 hafta öncesine kadar sevgilim yurt dışında okuyor ilişkimizin yaklaşık 1.5 senesini böyle yürütüyoruz ama sorunlarımız giderek artmaya başladı kendisi hep benimle evleneceğini hayallerindeki kişinin her şeyimle ben olduğunu söylerdi hatta çok sık hayaller kurardı evlenince şöyle yaparız evimiz böyle olur şu semtte yaşarız gibilerinden ama kendisi biraz sevgisini gösteremeyen erkeklerden bende çok sevdiğim için okulunu bitirmesini bekliyordum fakat erkek arkadaşım malum kendini oraya kaptırdı ve alkol gece hayatı derken bizim sorunlarımız ortaya çıkmaya başladı üstüne çok gittiğimi ve bu ilişkinin böyle olmayacağını söyledi bana 2 saat sonra tekrar aradı ve barışalım dedi ama her gün mesaj atan çocuk 2 günde bir bazen 3 günde bir arayıp sormaya başladı aradığında bana trip yapma surat yapma tersleme gibilerinden laflar kullanmaya başladı
annesiyle aramız çok iyi oğlunun hala oraya adapte olamadığını o ülkenin dilini bilmediği için tek başına depresyona girdiğini söyledi oğlunun bensiz yapamıycağını ve ayrı olduğumuz zamanda bile evde adımı sayıkladığını söyledi napmalıyım orda kızların aklını karıştırdığına eminim pes mi etmeliyim yoksa sevgimin pesindenmi gitmeliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…