Ne yapacağımı bilmiyorum

Pelinn00

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2018
12
1
1
29
Merhaba arkadaşlar
Bir konu hakkında sizinde fikrinizi almak istiyorum okuyanlara şimdiden teşekkür ederim.Benim eşim yurtdışında çalışıyor bende burda çalıştığım için annemde kalmak zorundayım cunku ogluma kendisi bakıyor.Biz eşimle tanıştığımdan sosyal medya karşıtı bir adam hicbir zaman bir hesabım olmadı.Gecenlerde bana ekran görüntüsü atıyorken ekranın yukarısında instagram bildirimi gördüm ve herkesi sordum eger indirmemişse bildirim gelmeyecegini söylediler bende ona neden indirdigini benden gizli islermi yaptığını soyledim inkar etti benimle konusma bana msj atma bu iş bitti diyip beni engelledi benim yapmam gerekenleri kendisi yapıp uste cıkmaya çalıştı 3 gundur ne beni ne oglunu sormuyor ya bir baba oglunu merak etmez mi benim ben ona çektiğim krediyi maaşımla ödüyorum bana kalan 300 tl ile ben nasıl ogluma bakacam simdi kendi maaşını aldı ama bana tek kuruş gondermedi bende nasıl arıyım onu kendi suçluyken ne yapacağım kızlar akıl verin

Suç bastırıyor gibi duruyor eşiniz.Arayıp sormayın siz de sadece parasız kalırsanız para istemek için mesaj yazın.Kendi suçunu sizi suçlayarak örtmeye çalışıyor.Kredi otomatik ödenmiyorsa ödemeyin bu ayki taksiti sizin üzerinize değilse kredi borcu.

eşinizin bir haltı var galiba size bu şekilde karşılık verdiğine göre bekleyin elbet arayacak

Utanmadan sucmu bastırıyor. Soylıcem seylerı arakadaslarda yazmıs zaten Bıraz ortalık skaınlessın oyle konusun derım. Ama rahat durmadı apacık ortada. Kredı onumde odemeyın sonuc farklı yerlere gıderse

Gereksiz tepki eşindeki .. bariz Allah karşına çıkarmış diye düşünüyorum .. ben yıllarca sosyal medya hesabı kullanmıyorum bana bir kere bile bir bildirim gelmedi

Malesef kredi benim adıma artık beni arayıp aramamasına degil boyle zor durumda olduguma uzuluyorum evleneli 2yıl oldu düğün paralarımı kaynanamlar aldı altınlarımı satıp eşimin mobilya borcunu ödedim elimde hiç birşey kalmadı eve kalorifer koymak için çektim krediyi burda çalışıyordu yetistiremiyordu ben zaten borc oduyordum kendisi asgari ücretleydi gitmek zorunda kaldı zaten eşim gitti ne kaynanam nede kayınbabam torunlarını bile sormadı yazın gezecek diye torununa bile bakmak istemedi dogum gununu bile kutlamadılar eşim onlarla konuşuyor ama ben beni sormadıkları icin onları sormuyorum esimede hicbir sekilde karışmıyorum arasın sorsun duydumki kaynanamda benim hakkımda yok evine gittik kapıyı açmadı arıyoruz açmıyor diye konusuyormus orda burda eşime söyledim ben anneme bişey demem dedi inanın oyle bisey yok birden bire gelmemeye basladılar bende sormaz oldum sonra nasl hakkımda konusuyorsa bazı komsuları beni görünce konustururdu smdi bazıları yolda görüp selam bile vermiyor ve eşim hiçbişey yapmıyor bişey demiyor bide üstüne bu olay olunca kavga ettik ama bukdar büyütmesi gereken benken kendisi tavır yapıp benide oglunada sormuyor bu insanlarla ne yapacagımı bilmiyorum okdar aptalımki

Keske kredi cekmeseymissiniz ne zaman bitiyor odemesi bariz bi seyler karistiriyor bunu bildirime baglamiyorum sonra ki tavirlarindan anlasiliyor

Facebook , İnstagram vb. Gibi yerlerde bir üyeliğim bulunmamakta :) oluyor valla neden olmasın :) sadece buraya üye oldum o da bu sene
Pardon kullanmiyorum yazmissiniz ben kullaniyorum diye okumusum yillardir kullaniyorsa nasil bildirim gelmez diyorum bende:) kusura bakmayin

Resmen bir haltlar yiyormuş eşiniz , sizi bırakmak icin bahane ararken siz istediğini vermişsiniz instagram mı indirdiğini sorarak. Yoksa kimse bu kadar abartılı tepki verip 3 gündür aramamazlık etmez. Boşanma davası da açarsa şaşırmayın.

Eşinizin kullandığı hesabı buldunuz mu ? Oradan neler karıştırdığını az çok bilebiliriz hesabı herkese gizli değilse. Fotoğraflarını görebilirsin mesela . Kimler beğenmiş , kimler yorum yapmış .Kimleri takip ediyor.

Sende bir Instagram hesabı ac, ayarlar kısmından rehberi senkronize et. Oradan senin rehberinde olan kullanıcılar çıkıyor. Oradan tanırsın fotodan isimden vs. Yada sahte bir hesaptan veya başka bir hesaptan takip et belki seni kabul etmez

Kesinlikle bu cok mantikli. Konu sahibi bu yorumu dikkate al. Sen de indir instagrami rehberini senkronize et, zaten belli olur baska isimle hesap almistir muhtemelen. Hatta sizin yoksa kendi adiyla bile almis olabilir. Ama kesin bir haltlar yiyor sonraki tavirlari bunu gosteriyor.

Eşiniz hala sevgili sanıyor sizi heralde evli olduğunu ve sorumluluklarını bu şekilde hiçe sayıyorsa birde suçlu olduğu halde yazık gerçekten

Haklısınız baktım birkactane isim var tanımadıgım takip yok takipcide yok sifreyide bilmiyorum hangisi olduğunada emin değilim malesef benim sorunum artık onun ne haltlar yediği değil de sorumsuzluğu ve beni maddi anlamda zor durumda bırakması inanın umrumda değil tek düşündüğüm aramazsa para göndermezse maaşımdan kalan 300tl ile nasıl çocuğuma bakacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…