Ne yapacağımı bilmiyorum

forever6

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2017
175
44
98
35
Mrb arkadaşlar, önceki konularımdan bilen bilir belki, ailelerin tanışacagı aşamada hazır hissetmiyorum sana guvenmiyorum dediğim icin 6 ay önce biten iliskim vardı. Aradan tam 6 ay geçtive eski sevgilim sensiz yapamadım birlikte tekrar mücadeleye varmisin diyor ? Ben onu uzdugumu düşünüp cok defa af dilemistim kirgin kizgin olduğu icin konusmamisti benimle. Şimdi tam alıştım böyle bir durum yaşıyorum. Düşünüp karar vermemi bekliyor ne yapacağım bilmiyorum bu kadar ay sonra kafam allak bullak oldu? Tecrübesi olanlar yardımcı olabilirmi ,Allah razı olsun

Güveni birden yerine mi gelmiş ? Siz yalvarınca aklı neredeymiş, herşeyi kendi isteği doğrultusunda istiyor galiba.
Dinlemeden, etmeden hemen iletişimi kesen birinden ne kadar hayır gelir bilemedim.

Güveni birden yerine mi gelmiş ? Siz yalvarınca aklı neredeymiş, herşeyi kendi isteği doğrultusunda istiyor galiba.
Dinlemeden, etmeden hemen iletişimi kesen birinden ne kadar hayır gelir bilemedim.
Neden aylar sonra dedim neden beni dinlemedin dedim kırgınlık ve kızgınlık hatsafhada olduğu icin konusmak istemedim dedi. Ama yapamadim unutamadim dedi bilmiyorum ya kafam karıştı

Sal gitsin.
Gezdi, tozdu, kafasını dağıttı ohh ne ala.
Baktı ki siz ceptesiniz, hazırı varken başkasıyla uğraşmayıp geri döndü.
Yok ya!
Yapamadım unutamadım çok kızgındm kirgindim bir kez daha sans ver ikimize diyor kafam çok karışık

Yapamadım unutamadım çok kızgındm kirgindim bir kez daha sans ver ikimize diyor kafam çok karışık
Siz pişmanken o sizi dinlememiş, neden siz onu dinleyeceksiniz?
Adam zaten unutamadım diyor, unutmaya çabalamış, kafasında bitirmiş, başarısız olunca gelmiş.
Başarılı olsaydı?
Yani geleceğinizi onun isteyip de yapamadığı bir duyguya bağlamak, sağlıklı bir karar olur mu?
Tabi siz hiçsiniz bu sırada, pişman oluşunuz önemli değil, şuan hayatınıza bakıyor oluşunuz önemli değil.
Ama o unutamıyor diye onu mutlu etmek zorundasınız, var mı öyle bir dünya?

Senin konularını hatırlıyorum
Adama o kadar yalvardın cvp bile vermedi sana
Annem senin yüzünden hastanelik oldu bittin benim için falan demişti sana
Ne değişmiş şimdi?
Adam boşta kalınca sana dönmüş nasılsa bekliyorsun
Geri dönsen bile hep yüzüne vuracak bunları

Senin konularını hatırlıyorum
Adama o kadar yalvardın cvp bile vermedi sana
Annem senin yüzünden hastanelik oldu bittin benim için falan demişti sana
Ne değişmiş şimdi?
Adam boşta kalınca sana dönmüş nasılsa bekliyorsun
Geri dönsen bile hep yüzüne vuracak bunları
Evet ama çok pisman ve yapamadim diyor

Siz pişmanken o sizi dinlememiş, neden siz onu dinleyeceksiniz?
Adam zaten unutamadım diyor, unutmaya çabalamış, kafasında bitirmiş, başarısız olunca gelmiş.
Başarılı olsaydı?
Yani geleceğinizi onun isteyip de yapamadığı bir duyguya bağlamak, sağlıklı bir karar olur mu?
Tabi siz hiçsiniz bu sırada, pişman oluşunuz önemli değil, şuan hayatınıza bakıyor oluşunuz önemli değil.
Ama o unutamıyor diye onu mutlu etmek zorundasınız, var mı öyle bir dünya?
Çok haklısınız benmde ilk tepkim boyle oldu ama sürekli ısrarla seni icimden atamadim mucadel edelim cok pisman oldum vs. Şimdi karar vermemi bekliyor rahatsiz etmiyor

Haklısınız duramazdi ama cok pişman olduğunu hissettim bilmiyorum ya tekrar ayni seyleri yasamak istemiyorum
Bu 6 aylık sürede senden soğudum de
Bakalım ne cevap verecek
Çabalayacak mı
Yoksa demek soğudun? Byby mı diyecek

Bu 6 aylık sürede senden soğudum de
Bakalım ne cevap verecek
Çabalayacak mı
Yoksa demek soğudun? Byby mı diyecek
Dedim hevesim yok dedim günlerdir bir sürü şey söylüyor en sonunda karar vermem için birkac gün süre istedim cvp bekliyor

Dedim hevesim yok dedim günlerdir bir sürü şey söylüyor en sonunda karar vermem için birkac gün süre istedim cvp bekliyor
Hevesim yok demek başka soğudum demek başka
Sen güçlü duramıyorsun
Mantıklı bi insanın yapması gereken o tren kaçtı diyip engeli basmak
Gerçekten isteyen insan çabalar hatta kalkar gelir ailenle bile konuşur
Böyle mesajla seni ikna etmeye çalışıyor sende zaten dünden razısın
Neyse hakkında hayırlısı

Hevesim yok demek başka soğudum demek başka
Sen güçlü duramıyorsun
Mantıklı bi insanın yapması gereken o tren kaçtı diyip engeli basmak
Gerçekten isteyen insan çabalar hatta kalkar gelir ailenle bile konuşur
Böyle mesajla seni ikna etmeye çalışıyor sende zaten dünden razısın
Neyse hakkında hayırlısı
Zaten evet dersen istemeye gelmek istiyorum ailemle diyor. Niyeti ciddi amacı evlilikti en bastan beri.

1. Mantıklı düşüne insan buna konu bile açmaz direk reddederdi.
2. Kesinlikle yeniden üzüleceksin NET
İcimden atamadım kizgin olsamda yapamadım diye pisman olduğunu anlattı. Neden msjlarima cvp vermedin dediğimde guvenmiyorum dedigin icin gururum incindi dedi. Ama beni detayli dinlemeyip terk etmisti sonrasinda hicbir msjima bakmadi . Bende altı aydan sonra hevesim kalmadi dedim yüzyüze konuştuk gözleri doldu ne yapacağım bilmiyorum

Back
X