• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapacağımı bilmiyorum...

Mickeyyy

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2018
286
273
23
Bir gün buraya babamla ilgili konu açacağım aklıma gelmezdi ama artık bıktım...
Annem yıllarca çalışıp evlere temizliğe gitti yemekler yaptı beni ve abimi okutup meslek sahibi yaptı abim mühendis ben hemşireyim ikimizde özel bir kurumda çalışıyoruz nişanlıyım nikahım ağustosta bir tarafta kurmaya çalıştığım hayatım bir tarafta annem. Abim şehir dışında çalışıyor.Babam alkolik iş alır yanında işçileri çalıştırır 55 yaşına geldi henüz bir emekliliği yok ve çalışmaktan bıkmış(!).Alkole verilen paranın hiç lafını etmez.Elektrik su faturaları evde birikmiş durumda annem işten bir sene önce ayrıldı artık oda tükenmiş durumda.Babam bu aralar daha fazla azıttı dün gece eve geç geldi ve alkollü,kendinden geçmiyor ama saçma sapan konuşuyor halinden belli oluyor ve en önemlisi başkalarıyla cinsel birlikteliği var.Annem bu durumlara kendini üzmekten hasta olacak zaten tansiyon ve şeker hastalığı var daha kötü olacak diye korkuyorum. Annemi bırakıp nasıl evleneceğim bilmiyorum şehir dışında olacağım kendisi beni düşünme abinin yanına giderim belki bir iş bulup çalışırım diyor.Babamı evden kovmayı bile düşünüyorum hayatım altüst olmuş gibi hissediyorum şuan işteyim aradım annem ağlıyordu kafam karmakarışık keşke annelerimiz ölümsüz olsa :KK14:

Offf o kadar karmaşık bir durumki. Annenizin emekli maaşı var mı? Allah güç kuvvet sağlık versin annenize.
Yaş aldıkça aklı başına geleceğine bir taraflarına kaçıyor bu adamların.
Ve bu adamlar yüzünden heba olan kadınlar..
Allah güzelliklere çıkartsın yolunuzu.

Offf o kadar karmaşık bir durumki. Annenizin emekli maaşı var mı? Allah güç kuvvet sağlık versin annenize.
Yaş aldıkça aklı başına geleceğine bir taraflarına kaçıyor bu adamların.
Ve bu adamlar yüzünden heba olan kadınlar..
Allah güzelliklere çıkartsın yolunuzu.
Amin çok teşekkür ederim cümlemizin inşallah

Babanizdan bosanmaz mi anneniz? Ona ayri bir ev tutup abinizle birlikte masraflarini karsilasaniz.? Kendi maasi var mi?
Oda boşanmak istiyor zamanında yapacaktım diyor ben kendim çalışırım diyor emekliliğine az bir zaman kaldı.

Boşansın kurtulsun.Kendi ekonomik özgürlüğü de var helal olsun annenize.Çoktan boşayacaktı bu konuda haksız.Evdeki kimse diş göstermiyor mu?

Boşansın kurtulsun.Kendi ekonomik özgürlüğü de var helal olsun annenize.Çoktan boşayacaktı bu konuda haksız.Evdeki kimse diş göstermiyor mu?
Biz abimle çok bağırıp çağırıyoruz bir gün düzeliyor diğer gün aynı ne yazıkki.

Oda boşanmak istiyor zamanında yapacaktım diyor ben kendim çalışırım diyor emekliliğine az bir zaman kaldı.
Vallahi destek olun bosansin o zaman. Az biraz calisir emekli olur 1+1 ev ona yeter. Evini size yakin tutarsiniz bir gozunuz ustunde olur. Gerektiği yerde siz de yardimci olursunuz.
Benim annem de babamdan ayri. Babadan kalma maasi var gecinip gidiyor. Ben faturalarini ödüyorum yardimci oluyorum.

Sizin evlenince gitceğiniz yere annenizde gelsin onada 1+1ev tutun yoksa babanız onu orda rahat bırakmaz sürekli sinir stres kadına yazık yanınıza alın

Iki seyi ayırmak lazım: Burda birşey yapacak olan kişi anneniz. Hayırsız kocadan boşanacak olan o. O adamı evden atmak da ona düşer size değil. Sizin evlat olarak yapabileceginiz onu bu sürede desteklemeniz

En güzeli boşansın anneniz. Boşanmak bukadar zor mu ya.
Benim annemle babam ayrıldı. Ben 16 yaşındaydım. Annem aldattığını öğrendi babamın direk tartışmadan ayrılalım dedi. Babam kabul etmedi. Annem öylemi peki dedi dava açtı tek celsede tak boşandı. Babam yalvar yakar herkesi soktu araya annem hepsine net bana bu konuyla gelmeyin dedi. Toplasan 1 ay sürmedi boşanma falan hepsi. Bu yüzden ben anlamıyorum. Öyle maddi olarakta iyi ahım şahım bir durum yoktu ama çorap söküğü gibi herşeyi düzeltti annem.
Biraz kararlı olmak lazım, kadınlar birazda kendileri dramatikleştiriyor. Boşansın yani bunun başka yolu yok.

Back
X