- 11 Ekim 2021
- 144
- 111
- 33
- 29
- Konu Sahibi sonistasyonasti
-
önceki konularımı bilenler vardır belki, ekleyebilirsem ekleyeceğim, nerdeyse bir aydır kafam rahattı gidip gelme olmadı eşimin ailesiyle, ama yarın tekrar gidecekmişiz, gerçekten vücudum alarm veriyor öğrendiğimden beri, kendimi hiç iyi hissetmiyorum, değil aynı sofraya oturmak aynı eve girmek mümkün olsa ülke değiştireceğim yaşanan olaylardan sonra. bana bi akıl verin lütfen tutuldum kaldım.
ay teşekkür ederim ben de denemekteydim tamSiz dediniz diye konularınızı ekledim
binbir derdim var
herkese merhabalar, bir yılı aşkındır forumu takipteyim, çok kez konu açma ihtiyacı duymuştum fakat bu kez artık son noktamdayım tavsiyelerinize çok ihtiyacım var, elimden geldiğince kısa tutmaya çalışacağım.. dört buçuk aylık bir kızım var ve görümcem tarafından gereksizce dudaktan öpülerek...www.kadinlarkulubu.com
içimin yağları eridi ama
herkese merhabalar, iki hafta önce ilk konumu açmıştım görümcemle yaşadığım tatsızlığı ve sonrasında yaşananları anlatmıştım, burada tavsiye ve fikir veren, bunun yanında gözümü açan herkese bu vesileyle bir kez daha teşekkür etmiş olayım ve meselenin devamını anlatayım istedim. yazıyı...www.kadinlarkulubu.com
Hem gelinleri hazetmezler hemde gelin gelsin isterler.her defasında sorun çıkan bir ilişki varsa neden bu beklentiönceki konularımı bilenler vardır belki, ekleyebilirsem ekleyeceğim, nerdeyse bir aydır kafam rahattı gidip gelme olmadı eşimin ailesiyle, ama yarın tekrar gidecekmişiz, gerçekten vücudum alarm veriyor öğrendiğimden beri, kendimi hiç iyi hissetmiyorum, değil aynı sofraya oturmak aynı eve girmek mümkün olsa ülke değiştireceğim yaşanan olaylardan sonra. bana bi akıl verin lütfen tutuldum kaldım.
içimin yağları eridi ama
herkese merhabalar, iki hafta önce ilk konumu açmıştım görümcemle yaşadığım tatsızlığı ve sonrasında yaşananları anlatmıştım, burada tavsiye ve fikir veren, bunun yanında gözümü açan herkese bu vesileyle bir kez daha teşekkür etmiş olayım ve meselenin devamını anlatayım istedim. yazıyı...www.kadinlarkulubu.com
binbir derdim var
herkese merhabalar, bir yılı aşkındır forumu takipteyim, çok kez konu açma ihtiyacı duymuştum fakat bu kez artık son noktamdayım tavsiyelerinize çok ihtiyacım var, elimden geldiğince kısa tutmaya çalışacağım.. dört buçuk aylık bir kızım var ve görümcem tarafından gereksizce dudaktan öpülerek...www.kadinlarkulubu.com
beni değil torunlarını bekliyorlar elbette, bebek olduğu için ben promosyon oluyorum bence, zaruretten gidicem yani.. zaten ben de tam o kısmı anlamıyorum neyin ısrarı buHem gelinleri hazetmezler hemde gelin gelsin isterler.her defasında sorun çıkan bir ilişki varsa neden bu beklenti
bu sefer kendimi tutamaz ben de ona bi tane yapıştırırsam, ah keşke öyle gözüm dönse biBirsey olmamis gibi davranin, rahat olun. Ancak o pis agzini cocugun dudagina tekrar yapistirirsa agzinin payini verin ve birdaha o eve gitmeyin
vallahi göstermelik yaptım ya, sonrasında değişen bişey olmadı hem o günün devamında hem de o günden sonra, ne arama ne sorma hiç bi şekilde kontak kurmadım, hatta eşimle de bu konu özelinde bi konuşma geçti geçen gün, üzerine geçen hafta da bir araya gelmeyince sonsuza dek kurtuldum sanmıştım gerçekten...En son tatlıya bağlamıştınız. Çok takıyorsunuz bence sonsuza dek eş ailesinden kaçamazsınız ya. Gidin oturum hiçbir şey olmamış gibi takılın. Görümceniz veya başkası bir şey der yaparsa ben iyi niyetle geldim ama onlar durmuyor der çıkarsınız işin içinden. Bırakın siz yapıcı onlar ara bozucu olsun
emzirmesem alkollü gidicem kahvaltıya o dereceyimGit kralice gibi de yayıl otur gül eglen ne geriliyorsun ki hic takma bile kudursunlar
Ciddiyim sikma kendini.. Giyin suslen gir kocanin koluna mutlu mesut gidin, ışığınla kör et onlari beybiemzirmesem alkollü gidicem kahvaltıya o dereceyim
vallahi göstermelik yaptım ya, sonrasında değişen bişey olmadı hem o günün devamında hem de o günden sonra, ne arama ne sorma hiç bi şekilde kontak kurmadım, hatta eşimle de bu konu özelinde bi konuşma geçti geçen gün, üzerine geçen hafta da bir araya gelmeyince sonsuza dek kurtuldum sanmıştım gerçekten...
zaten bu tipitiplere katlandığım için arkadaşlarım bu ismi taktı banaSen ki gelinlerin efendisisin bunu hatırla
Bir şey yok gibi takıl gel.
Olumsuz davranış olacaksa da onlardan olsun siz adım atan olun ki efendilik siz de kalsın.
yaaCiddiyim sikma kendini.. Giyin suslen gir kocanin koluna mutlu mesut gidin, ışığınla kör et onlari beybi
bu sorunun cevabını ben de net bilmiyorum da, takmışlar kafaya aile birliği, şimdi torun da var onu da görmek istiyolar filan, aslında benle pek de ilgisi yok bence, ama araya gidiyorum işteNeden her hafta gidiyorsunuz ki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?