Ne yapacağımı bilmiyorum

tugcegrcn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2020
140
27
48
28
Kızlar okadar doldumki çaresiz kaldım
Şuan 35 haftalık hamileyim supriz şekilde kaldım kalmam imkansızdı birde 3.5 yaşında oğlum var 7 senelik evliyim
Oğlum doğduğunda eşim üvey babam eve geldi diye annemleri evden kovdu iki tarafta birbiriyle konuşmuyor.eve getirmiyor şimdi bebek gelecek ailem bana hediye aldı eşya aldı onların aldığı şeyleri eve niye sokuyorsun diye kavga çıktı uzamasin diye yalvar yakar baristirdim ama şunu farkettim nereye kadar ben peşinde koşacağım ailesiyle aynı apartmanda oturuyoruz onlarda bişey olsa hemen bana saldiriyo çocuklar için evligi devam ettirmek diye düşünüyorum ama ne zamana kadar sürecek lise mezunuyum bı gelirim yok ne yapmalıyım bilmiyorum bu hormanlardanmi bilmiyorum ama bı bosluktayik. Eşimden bı destek göremiyorum

Şuan 35 haftalık hamileyim supriz şekilde kaldım kalmam imkansızdı birde 3.5 yaşında oğlum var 7 senelik evliyim
Oğlum doğduğunda eşim üvey babam eve geldi diye annemleri evden kovdu iki tarafta birbiriyle konuşmuyor.eve getirmiyor şimdi bebek gelecek ailem bana hediye aldı eşya aldı onların aldığı şeyleri eve niye sokuyorsun diye kavga çıktı uzamasin diye yalvar yakar baristirdim ama şunu farkettim nereye kadar ben peşinde koşacağım ailesiyle aynı apartmanda oturuyoruz onlarda bişey olsa hemen bana saldiriyo çocuklar için evligi devam ettirmek diye düşünüyorum ama ne zamana kadar sürecek lise mezunuyum bı gelirim yok ne yapmalıyım bilmiyorum bu hormanlardanmi bilmiyorum ama bı bosluktayik. Eşimden bı destek göremiyorum

Böyle birinden asla ikinci çocuğu doğurmazdım ben. Kovduğunda neden boşanmadın?
Kendini neden ezdirip duruyosun?

Kendini ve aileni niye bu kadar ezdire ezdire yerin dibine sokuyosun?

Böyle birinden asla ikinci çocuğu doğurmazdım ben. Kovduğunda neden boşanmadın?
Kendini neden ezdirip duruyosun?
Ben annesi babası ayrılmış biriyim hep içimde baba özlemi ile büyüdüm uvey babama yük olmak istemedim çocuğumda baba hasreti çekmesin dedim bu çocuğunda olduğunu 4 aylıkken öğrendim supriz oldu ama bazı laflar bazı olaylar okadar yoruyor ki beni 2 çocukla ne yapacağımı bilmiyorum

Para yok , pul yok , meslek yok
Koca yok, aile yok, sevgi ve saygi yok.
Olmayan ailenin meyvesi 2 cocuk biri 3.5 yasnda digeri 35 haftalik..
Evet üniversiteyi kazandım parasızlıktan okuyamamistim anneannemlerde evlendirmek istedi 10 yaş büyük biriyle evlendim şuan okadar pismanimki anlatamam

Kendini ve aileni niye bu kadar ezdire ezdire yerin dibine sokuyosun?
Arkamda annemler ama onların da maddi durumu ii değil iki cocukla nereye gideceğimi bu hayat şartlarıni nasıl yapacagimi bilmiyorum birini kreşe verip çalışsam diğeri bebek olacak cikmazdayom tek benim hayatımı böle herkesin evliliği mi böyle bilmiyorum korkuyorum galiba

Ben annesi babası ayrılmış biriyim hep içimde baba özlemi ile büyüdüm uvey babama yük olmak istemedim çocuğumda baba hasreti çekmesin dedim bu çocuğunda olduğunu 4 aylıkken öğrendim supriz oldu ama bazı laflar bazı olaylar okadar yoruyor ki beni 2 çocukla ne yapacağımı bilmiyorum
''Çocuğum babasız kalır'' psikolojisinden çıkın artık hanımlar. Siz boşandığınızda da çocuğun babası oluyor elbet görecek zaten çocuğunu. Mutsuz bir evlilikte o çocuklar daha çok yıpranıyor aslında mutsuz evliliklerde boşanmamak asıl o çocuğa işkence oluyor. Gelirin olsaydı direkt ''boşan'' derdim ama gelirin yokmuş... En kısa zamanda inşallah bir iş bulup kurtulursun. Bu zaman diliminde birikimde yap eşinden 100 alıyorsan en kötü 20'sini at bi kenara.

Back
X