• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapacağımı bilmiyorum...

buse93

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2012
101
30
98
Balıkesir
Merhaba ablalarım. 20 yaşında bi üniversite öğrencisiyim. Ailem yok. Halam büyüttü beni. Ona anne diyorum zaten. O da geçen sene evlendiği için ilgilenmiyor artık benimle. Eşiyle anlaşamadığımız için de gitmiyorum yanlarına. Çok sinirli ve huysuz bir adam. 3 senelik sevgilimle aynı eve çıktık bi kaç ay önce. O çalışıyor. Bana bakıyor daha 20 yaşında. Benden tek istediği okulumu bitirir bitirmem evlenmemiz. 3 gün önce test yaptım. Şüphelendiğim şey doğru çıktı. Hamileyim. Ne yapacağım bilmiyorum. Sevgilime söyleyemedim. Biliyorum söylersem doğur der. Çünkü sürekli mezun olduktan sonra evlenip çocuğumuz olacağı günü bekliyor bunun hayallerini kuruyor. Fakat okulumu bitirmem gerek. Başarılı bir öğrenciyim ve öğretmen olacağım. Bunca yıl bunun için emek verdim. Ama bebeğime kıymak istemiyorum. Napacağım bilmiyorum. Hem çok korkuyorum hem de çaresizim. Lütfen akıl verin bana yerimde olsaydınız napardınız... Ve lütfen eleştirmeyin beni ya da yadırgamayın evli değilim diye. Sevgi bu laf dinlemiyor. Benim tek ailem sevgilim. Çünkü o kaldı bi elimde.

Once bu durumu sevgiline anlat ikiniz konusursaniz ne yapacaginiza beraber karar vermis olursunuz biz ne desek bos

Back
X