Erkek arkadasımdan ayrılmalı mıyım

Sormamın nedeni şu; benzer biriyle çok kısa bir dönem çıkmıştım ama aklım çabuk başıma geldi. Bir de calisiyordu bu bahsettiğim kişi, sizinki gibi işsiz güçsüz de değildi. Başlarda bana yemekler yaptı, çok nazikti vb ama daha 3 hafta geçmeden baktım işten kalan her an oyun başında, ya da uyuyor. Yol verdim gitti. Hiçbir acidan denk değildik ama o aşamada tecrübe konuştu benim için.

Burada öyle açılan milyon tane konu var. Konuları arayıp okursa çok iyi olur.
Ne okuması, bi kaç sonra bile bile gülüp eğlenerek evlenecek.
Burada onca yazılanlara rağmen….

Sonra vah vah ah ah sızlanmalar, madurumda madurumlar…

32 yaşına gelmiş bir adam bir baltaya sap olmaya bırak, dona lastik olamamış.
3-4 kadar uyumak nedir, 4 de uyan kahvaltını et oyun oyna, film izle. Neymiş efendim zengin.

Ne zenginliği sanki bogazda yalıları olan, holding sahibi…
Böyle bi adam ana baba rahmetli olduğunda kalan mirası bi kac yılda hiç eder.

O zaman Mustafa, Ali, Ômer Koç neden çalışıyor…

Oooo varlıklı ve para harcamayı, yaşamayı bilmeyenlerden. Para hep yanlış kişilerde :D Daha 3.aydan bu kadar zıtlıkla yürümez zaten. En sağlıklısı ayrılman gibi.

Herkes rahatlayabilir, ayrıldım:)) keşke daha sorumluluk alabilen biri olsaydı ama 32 yasına gelmiş ben ne yapıyım. otuz yas üstü adamların neden bekar kaldığını zamanla anlıyoruz gerçekten

Sormamın nedeni şu; benzer biriyle çok kısa bir dönem çıkmıştım ama aklım çabuk başıma geldi. Bir de calisiyordu bu bahsettiğim kişi, sizinki gibi işsiz güçsüz de değildi. Başlarda bana yemekler yaptı, çok nazikti vb ama daha 3 hafta geçmeden baktım işten kalan her an oyun başında, ya da uyuyor. Yol verdim gitti. Hiçbir acidan denk değildik ama o aşamada tecrübe konuştu benim için.
senin kadar cesur değildim ve zaman vermek istedim...biraz gecikmeli de olsa bitirebildim ama öyle aylar da harcamadım tanısalı 4.5 ay olmustu

Öncelikle herkesin kadınlar gününü kutlarım. Yorumlar bana çok acımasız geldi :((ve ben seviyorum evet bi abla da biye sevgili oldun demiş çünkü seviyorum ablam
Parasını seviyorsun bunu bilmesen de.
Sana verebileceği imkanları seviyorsun.
3 ayda ne ilgi azalması???? Daha cicim ayı.
Gecvkslkan, bilglsatarıyla evli erkek iğrençtşr.
Ayrıl pişman olma. Gençliğini yer.
Not:tebrikler, ayrılmışsın. Valla kızım var, düşmanımın evladına böyle eş istemem.

merak ettiginiz için yazıyorum. Öncelikle tam açıklamadım uzatmamak adına öncesinde o yüzden böyle düsünmeniz normal ama bu çocuğun babası yurt dısında çalışıyor gelirleri ordan hem burda hem orda evleri var sevgilim üç aydır Türkiyede ve bu hayat tarzında yasıyor ama dedigine göre ordayken haftanın her günü mesai yapıyor ve çalışıyor bazı işleri kendisi yürütüyor. Su an da orda çok ağır bi kıs gecitigi için ona gerek yokmuş .parası var çocugun sıfır para derdi o yüzden açıkcası bu benim sorunum degil diye düşünüyordum ama iş ciddiye doğru gidince kafamı kurcalıyor suan:)
İnandın mı? Çalışkan adam boş durmaz. Bşrdenbşre nsan uykuyu sevmez, birdenbire bilglsayar bahımlısı gibi davranmaz. Ayrılmışsın. Çok iyi yapmışsın. Hayatını kurtarmışsın.

Herkese merhabalar, erkek arkadasımla üç aydır sevgiliyiz, bana karşı çok saygılı bir beyefendi, çok naif ince ruhlu bir adam bana karşı da çok nazik beni üzmemeye özen gösteren çevresine karşı merhametli bir insan. Tabi ki her erkek gibi bu beyefendinin de ilgisi azaldı bana karsı zamanla erkelerin yaptığı bu davranıs bana artık normal geliyor ve ben öyle çok takıntılı sürekli buluşalım diyen biri değilim. Fakat şöyle bir sorun var ki bizim bu adamla hayattaki alışkanlıklarımız çok farklı bu beyefendi ailenden zengin şu an tatilde olduğunu söylüyor. tanıstığım günden beri sabah 4,5,6,7 gibi uyuyor ve gündüz 14.00,15.00,16.00 gibi uyanıyor. ben gezmeyi seven biriyim 6 farklı ülkede bulundum tek basına seyahetlere çıktım ve bunu seviyorum ama sevgilim maalesef ki gezmeyi de sevmiyor. ben hayatımda toplasanız 10 film izlemişimdir sevgiilim her gün bir şeyler izliyor bu onun hobisi olmus. ve maalesef ki çocukluğundan beri de oyun oynayan bir insan. ben 25 yaşındayım bu adam 32 yasında artık hayatı oturtmus ama hala ailesi ile yasıyor maddiyatı ailen geliyor ben şu an kendi paramı kazanıyorum ve onun babasının kartını kullanması bana garip geliyor(ben memur çocuguyum belki ondan bilmiyorum) bir de bu beyefendi oruç tutuyor ben tutmuyorum tabi ki tutanlara saygım var ama bir günü geçirdiğimizdeki alışkanlıklarımız o kadar farklı ki özellikle de uyku düzeni. biz şu an ciddi düşünüyoruz ama anlık duygularla hareket etmek istemiyorum bi insandan bu yüzden ayrılınır mı bunu da bilmiyorum ve ayrılmak istemiyorum ama onun hayat tarzı tabi ki beni de etkiliyor
Sabah leş gibi kalıyorsa gece oyun oynayarak sabahlıyor
size ilgisi azalmıyor
Gerçek kişiliği ortaya çıkıyor Malesef erkeklede oyun bağımlılığı çok zor büyük ihtimalle oyunu bırakmaz
Kendinize az bir saygınız varsa ayrılın

Parasını seviyorsun bunu bilmesen de.
Sana verebileceği imkanları seviyorsun.
3 ayda ne ilgi azalması???? Daha cicim ayı.
Gecvkslkan, bilglsatarıyla evli erkek iğrençtşr.
Ayrıl pişman olma. Gençliğini yer.
Not:tebrikler, ayrılmışsın. Valla kızım var, düşmanımın evladına böyle eş istemem.
İnandın mı? Çalışkan adam boş durmaz. Bşrdenbşre nsan uykuyu sevmez, birdenbire bilglsayar bahımlısı gibi davranmaz. Ayrılmışsın. Çok iyi yapmışsın. Hayatını kurtarmışsın.
yok hayatı böyle geçmiş zaten hayatının özeti bilgisayar netflix uyku, ilgiside ramazana denk geldi daha da uyuduğu için azalmıs ramazan sonrası eski haline dönmüştü

senin kadar cesur değildim ve zaman vermek istedim...biraz gecikmeli de olsa bitirebildim ama öyle aylar da harcamadım tanısalı 4.5 ay olmustu
Ben de zaten tecrübe demiştim erkenden tekmeyi basabilmekle ilgili.

Çok sevindim sizin için, fabrika ayarlarına donunce daha fazla tutunanamis demek ki. Bundan sonra daha iyilerle karşılaşırsınız insallah. 💐

32 yaşında babasının kartını alan birisi evlenmemeli. zaten evlenmek isteyeceğini de sanmıyorum. ailesi de rıza göstermez ve malesef ki ailesinin rızası maddi olarak onlara bağlı olduğundan zorunlu. kendi yaş grubundaki kadınlar zaten o tarz bir erkekle evlenilmeyeceğini bildikleri için bence o adam da sürekli kendisinden küçük birilerini arayacak.

32 yaşında babasının kartını alan birisi evlenmemeli. zaten evlenmek isteyeceğini de sanmıyorum. ailesi de rıza göstermez ve malesef ki ailesinin rızası maddi olarak onlara bağlı olduğundan zorunlu. kendi yaş grubundaki kadınlar zaten o tarz bir erkekle evlenilmeyeceğini bildikleri için bence o adam da sürekli kendisinden küçük birilerini arayacak.
gerçekten güzel tespit yapmıssınız zaten ilk bana yasını yalan söylemişti ben de inanmıstım salak gibi ben 24 yasındaydım bana seninle aynı vs dedi yuvarladı sonradan itiraf etti 32 yasında oldugunu amacı budur belki

Yani bu soruyu buraya sorman bile çok saçma. Ayrılman için o kadar çok sebep var ki. İleride perişan olmak istiyorsan evlen kardeşim...

gerçekten güzel tespit yapmıssınız zaten ilk bana yasını yalan söylemişti ben de inanmıstım salak gibi ben 24 yasındaydım bana seninle aynı vs dedi yuvarladı sonradan itiraf etti 32 yasında oldugunu amacı budur belki
33 yaşındayım emin ol durumu bu yaş grubu için utanılacak bir durum.

Güncelleme:Ayrıldım
Herkese merhabalar, erkek arkadasımla üç aydır sevgiliyiz, bana karşı çok saygılı bir beyefendi, çok naif ince ruhlu bir adam bana karşı da çok nazik beni üzmemeye özen gösteren çevresine karşı merhametli bir insan. Tabi ki her erkek gibi bu beyefendinin de ilgisi azaldı bana karsı zamanla erkelerin yaptığı bu davranıs bana artık normal geliyor ve ben öyle çok takıntılı sürekli buluşalım diyen biri değilim. Fakat şöyle bir sorun var ki bizim bu adamla hayattaki alışkanlıklarımız çok farklı bu beyefendi ailenden zengin şu an tatilde olduğunu söylüyor. tanıstığım günden beri sabah 4,5,6,7 gibi uyuyor ve gündüz 14.00,15.00,16.00 gibi uyanıyor. ben gezmeyi seven biriyim 6 farklı ülkede bulundum tek basına seyahetlere çıktım ve bunu seviyorum ama sevgilim maalesef ki gezmeyi de sevmiyor. ben hayatımda toplasanız 10 film izlemişimdir sevgiilim her gün bir şeyler izliyor bu onun hobisi olmus. ve maalesef ki çocukluğundan beri de oyun oynayan bir insan. ben 25 yaşındayım bu adam 32 yasında artık hayatı oturtmus ama hala ailesi ile yasıyor maddiyatı ailen geliyor ben şu an kendi paramı kazanıyorum ve onun babasının kartını kullanması bana garip geliyor(ben memur çocuguyum belki ondan bilmiyorum) bir de bu beyefendi oruç tutuyor ben tutmuyorum tabi ki tutanlara saygım var ama bir günü geçirdiğimizdeki alışkanlıklarımız o kadar farklı ki özellikle de uyku düzeni. biz şu an ciddi düşünüyoruz ama anlık duygularla hareket etmek istemiyorum bi insandan bu yüzden ayrılınır mı bunu da bilmiyorum ve ayrılmak istemiyorum ama onun hayat tarzı tabi ki beni de etkiliyor
Ayrılın.

Back
X