- Konu Sahibi hazansonbahar
-
arkadaşlarım sağolun çok güzel yorumlar bunlar.ben de inanın hepsini denedim.ama o bunları kabul etmiyor.evlenmeden önce daha farklıydı tabiki ama onları beni elde etmek içinyapmış öyle söylüyor yüzüme.yani evlenince tamamen değişti.ben çok kötüyüm.bikaç defa evi terkettim kavga ettik.o beni hiç aramadı.yine ben kendim döndüm eve. hiç bana ihtiyacı yokmuş gibi davrandı.anlamıyorum ki..
arkadaşlarım sağolun çok güzel yorumlar bunlar.ben de inanın hepsini denedim.ama o bunları kabul etmiyor.evlenmeden önce daha farklıydı tabiki ama onları beni elde etmek içinyapmış öyle söylüyor yüzüme.yani evlenince tamamen değişti.ben çok kötüyüm.bikaç defa evi terkettim kavga ettik.o beni hiç aramadı.yine ben kendim döndüm eve. hiç bana ihtiyacı yokmuş gibi davrandı.anlamıyorum ki..
yani evlenmeden önce size rol yapmış. kişiliğini farklı göstermiş. sırf sizi elde etmek için hemde... resmen başka bir kişilik göstererek sizi kandırmış...bunuda gayet rahat yüzünüze söyleyebiliyor. evi terkediyorsunuz, aramıyor bile. valla böyle bir adam ömür boyu çekilmez....ben çekmezdim...
bu kadar duygusuzluk anlamıyorum ki nasıl oluyor.ilerde çocuğum olsa ona da aynı şekilde sevgisini göstermeyeck diyecek ki işte şımarmasın.bu düşünceleri kabul edemiyorum.ben yokken evde rahat rahat çerez yiyip uzanıp beni hiç aramadan zamanını geçirmesini kabul edemiyorum.ya ben mi abartıyorum kızlar yoksa herkes bunu bekler mi??
biz 1 buçuk yıldır evliyiz.ama ben çok mutsuz oldum.eşimle çok farklıyız.eşim çok katı,çok duygusuz bana karşı ilgi göstermez çünkü beni şımartmaktan korkar.bana asla özlemini söylemez.yani asla duygularını göstermez.ona göre duygularını göstermek yenilmek.küçülmek.bense çok duygusalımdır.yani eşimle anlaşamıyoruz..çok kinci asla hiç bişeyi unutmaz sürekli kavgalarda söyler.bilmiyorum bir ömür böyle biriyle nasıl geçer??senağlama
eşimleyim hala.ama işte çok kötü bir şekilde.aileme söylemedim üzülmesinler diye.aile terpistine gelince eşim asla gitmez.ama belki ben tek başıma giderim düzelcek ne kaldıysa...
Valla eşinizin anlattığınıza göre elle tutulur bir yanı yok.Son nokta şiddet bile var.Siz sonuna kadar haklısınız ama sonuçta ortada bir yuva var.Eşinizle konuşun gerekirse aile büyüklerine söyleyin onlar konuşsunlar ya da eşinizin iyice burnunu sürtün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?