Kızlar merhabalar... Erkek arkadaşımın 2 yıldır karaciğer kanseri tedavisi gören babası vefat etti.Elbetteki insanın canından can kopması çok büyük bir acı.Ayrı şehirlerde yaşıyoruz.Onun için taşınmayı dahi düşünüyorum.Bedenen de yanında olabilmek adına...Çok sarsıldı.Bi de babasının öldüğü gece apandist ameliyatı oldu.Ona ertesi gün mezarlıklar müdürlüğünde haber verildi.Yani gömülmeye hazırlanırken.Çok duygusal bi insan olmama rağmen ölümü kabullenmede hiç zorluk çekmedim hayatım boyunca.Sevdiklerimden ve yakınlarımdan biri öldüğünde hep sakinleştirici yapıldıktan sonra verildi haberleri...Yaşayamam öyle birden acımı o yüzden.Onu ne kelimelerin teselli edebileceğini ne de zamanın bu acıya pek işleyeceğinin ben de farkındayım...Ama hep de yanında olmak istiyorum...Acısını biraz olsun hafifletmek istiyorum...Ne yapabilirim sizce?
yaşadığı yere taşınma gibi bir ihtimalin varsa hiç düşünme yanında ol
Ölüm gerçek biz faniyiz. Başınız sağ olsun. Ben çok beceriksizim bu tarz konuşmalar konusunda dayanamam. Aynı şehre taşınmaktan bahsetmişsin. Ailesel bir engelin yok mu? Ya da kurulu bir hayatı bırakıp orada ne yapacaksın? Yeni bir hayatı göğüsleyeme değer biriyse ki öyle galiba ve maddi ve manevi adaptasyon sorunun olmayacaksa yanına gidebilirsin. En azından birkaç gün.
Ben de öyleyimdir canım...Hiç bilemem böyle durumlarda ne yapıp ne diyeceğimi.Ailemin haberi olmayacak.İşim web tasarım.Orda da işimi ayarlayıp öylelikle gidicem.Burası öyle lanet biyer ki ha deyince sevdiklerinin yanında olamayacak kadar uzak...Uçakla 5 buçuk, otobüsle 6 saat...En azından bedenen yanında olmam güç verir bi nebze belki.Ayağa kalkamayacağını söylüyor...Bu acı beni götürür diyor...deme öyle diyorum..Düşünme böyle diyorum...Ben hep yanında olucam diyorum...
Yine de naçizane fikrimi söylemek istiyorum. Aradan hiçbir bağ olmayan bir erkek için ben olsam hayatımı değiştirmezdim. Giderdim yanına şartlarım müsaitse bir iki gün kalıp dönerdim. Bu insan baki mi sana?
basiniz sagosun ALLAH RAHMET EYLESIN INSALLAH(AMIN)
Bır ınsan ıcın karsılık beklemeden nelere kalkısıyorsun boyle tebrık ettım senı
Parayı gönderseydin senden iyisi yoktu yani öyle mi? İnsanın babası ölmüş olmasına rağmen hala para göndermedin diye trip atıyorsa o ilişkide ciddi bir sorun vardır, buda senin görmene vesile olur...
Hiç bir şey.. Sen yoluna o yoluna 3 gün ağlarsın güzel arkadaşım ama dördüncü günü güzel günlere yelken açarsın. Bırak böyle adamdan hayır mı gelir Allah aşkına... Aşk/Sevgi para ile sınanmaz, para işin içine girdiğinde sıkıntı yaşıyorsan zaten yol yakınken güle güle demen lazım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?