• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne Yapacağımı Hiç Bilmiyorum... :(

kybele35

Hüzün Kovan Kuşu
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2012
1.364
167
173
Kızlar merhabalar... Erkek arkadaşımın 2 yıldır karaciğer kanseri tedavisi gören babası vefat etti.Elbetteki insanın canından can kopması çok büyük bir acı.Ayrı şehirlerde yaşıyoruz.Onun için taşınmayı dahi düşünüyorum.Bedenen de yanında olabilmek adına...Çok sarsıldı.Bi de babasının öldüğü gece apandist ameliyatı oldu.Ona ertesi gün mezarlıklar müdürlüğünde haber verildi.Yani gömülmeye hazırlanırken.Çok duygusal bi insan olmama rağmen ölümü kabullenmede hiç zorluk çekmedim hayatım boyunca.Sevdiklerimden ve yakınlarımdan biri öldüğünde hep sakinleştirici yapıldıktan sonra verildi haberleri...Yaşayamam öyle birden acımı o yüzden.Onu ne kelimelerin teselli edebileceğini ne de zamanın bu acıya pek işleyeceğinin ben de farkındayım...Ama hep de yanında olmak istiyorum...Acısını biraz olsun hafifletmek istiyorum...Ne yapabilirim sizce?

yaşadığı yere taşınma gibi bir ihtimalin varsa hiç düşünme yanında ol

Kızlar merhabalar... Erkek arkadaşımın 2 yıldır karaciğer kanseri tedavisi gören babası vefat etti.Elbetteki insanın canından can kopması çok büyük bir acı.Ayrı şehirlerde yaşıyoruz.Onun için taşınmayı dahi düşünüyorum.Bedenen de yanında olabilmek adına...Çok sarsıldı.Bi de babasının öldüğü gece apandist ameliyatı oldu.Ona ertesi gün mezarlıklar müdürlüğünde haber verildi.Yani gömülmeye hazırlanırken.Çok duygusal bi insan olmama rağmen ölümü kabullenmede hiç zorluk çekmedim hayatım boyunca.Sevdiklerimden ve yakınlarımdan biri öldüğünde hep sakinleştirici yapıldıktan sonra verildi haberleri...Yaşayamam öyle birden acımı o yüzden.Onu ne kelimelerin teselli edebileceğini ne de zamanın bu acıya pek işleyeceğinin ben de farkındayım...Ama hep de yanında olmak istiyorum...Acısını biraz olsun hafifletmek istiyorum...Ne yapabilirim sizce?

Ölüm gerçek biz faniyiz. Başınız sağ olsun. Ben çok beceriksizim bu tarz konuşmalar konusunda dayanamam. Aynı şehre taşınmaktan bahsetmişsin. Ailesel bir engelin yok mu? Ya da kurulu bir hayatı bırakıp orada ne yapacaksın? Yeni bir hayatı göğüsleyeme değer biriyse ki öyle galiba ve maddi ve manevi adaptasyon sorunun olmayacaksa yanına gidebilirsin. En azından birkaç gün.

yaşadığı yere taşınma gibi bir ihtimalin varsa hiç düşünme yanında ol

Şöyle de bir durumum var canım.Benden 6 yaş küçük kardeşim yüzünden 24 yaşımda olmama rağmen tekme tokat dayak yediğim psikolojik baskı da gördüğüm ailemden uzaklaşmak adına işi de bahane gösterim Burdur'a yerleştim.Ailem İzmir'de.Sevgilim de İzmir'de.Üstelik çok uzaktan bir akrabalık da var...Sırf babamın kulağına gitmesin oraya gittiğim diye gidemedim dahi ne babasının cenazesinde ne de ameliyatında...Gitsem de göremezdim...Gitsem ve bunun babamın kulağına gitmesi demek benim burdaki hayatımın da tehlikeye girmesi demekti çünkü.Yani İzmir'e taşındığımda ailemden habersiz taşınmam da gerekecek...Ama bu beni vazgeçirir mi, hayır.

Ölüm gerçek biz faniyiz. Başınız sağ olsun. Ben çok beceriksizim bu tarz konuşmalar konusunda dayanamam. Aynı şehre taşınmaktan bahsetmişsin. Ailesel bir engelin yok mu? Ya da kurulu bir hayatı bırakıp orada ne yapacaksın? Yeni bir hayatı göğüsleyeme değer biriyse ki öyle galiba ve maddi ve manevi adaptasyon sorunun olmayacaksa yanına gidebilirsin. En azından birkaç gün.

Ben de öyleyimdir canım...Hiç bilemem böyle durumlarda ne yapıp ne diyeceğimi.Ailemin haberi olmayacak.İşim web tasarım.Orda da işimi ayarlayıp öylelikle gidicem.Burası öyle lanet biyer ki ha deyince sevdiklerinin yanında olamayacak kadar uzak...Uçakla 5 buçuk, otobüsle 6 saat...En azından bedenen yanında olmam güç verir bi nebze belki.Ayağa kalkamayacağını söylüyor...Bu acı beni götürür diyor...deme öyle diyorum..Düşünme böyle diyorum...Ben hep yanında olucam diyorum...

Ben de öyleyimdir canım...Hiç bilemem böyle durumlarda ne yapıp ne diyeceğimi.Ailemin haberi olmayacak.İşim web tasarım.Orda da işimi ayarlayıp öylelikle gidicem.Burası öyle lanet biyer ki ha deyince sevdiklerinin yanında olamayacak kadar uzak...Uçakla 5 buçuk, otobüsle 6 saat...En azından bedenen yanında olmam güç verir bi nebze belki.Ayağa kalkamayacağını söylüyor...Bu acı beni götürür diyor...deme öyle diyorum..Düşünme böyle diyorum...Ben hep yanında olucam diyorum...

Yine de naçizane fikrimi söylemek istiyorum. Aradan hiçbir bağ olmayan bir erkek için ben olsam hayatımı değiştirmezdim. Giderdim yanına şartlarım müsaitse bir iki gün kalıp dönerdim. Bu insan baki mi sana?

:ssz:

Yine de naçizane fikrimi söylemek istiyorum. Aradan hiçbir bağ olmayan bir erkek için ben olsam hayatımı değiştirmezdim. Giderdim yanına şartlarım müsaitse bir iki gün kalıp dönerdim. Bu insan baki mi sana?

:ssz:

Daha 1 sene dahi olmadı beraberliğimiz.O bu şekilde yanımda olur mu hep bilmiyorum...KArşılık beklemeden yanına gitmek istiyorum zaten.Ölsem bi gün beni kırdığında kırgınlığımdan, ya da ayrıldığımızda ben senin için buraya yerleştim demem mesela...

Bır ınsan ıcın karsılık beklemeden nelere kalkısıyorsun boyle tebrık ettım senı

İzmirde bulunan bir bilişim firmasının web ve grafik işlerini takip ediyorum.Ama bu işlemi Burdurdan yapıyorum teknoloji vasıtasıyla.Paramı işimi teslim ettiğimde alıyorum.Bu hafta tutmadı elim kolum...Yapmaya çalıştım ama bitiremedim elimdeki işi.Sevgilim para istedi geciktirdiğim trafik cezası borcum gelmiş faizli dedi.Babası ölmemişti o zaman.O zaman derken çarşamba gününden bahsetiyorum.Ok.Ben işi teslim eder göndermeye çalışırım bi 1000 TL kadar Pazartesi günü aşkım dedim.Sonra babası vefat etti...İşi teslim edemedim ve para yollayamadım...Tavır yaptı bana.Aynı zamanda görüştüğü eski bi sevgilisi var Yağmur diye.Önceleri 2 yıllık yakın arkadaşım demişti.Sonra da eski sevgilim dedi.Neden bunu en başında Yağmur kim dediğimde sormadın dediğimdeyse ne bileyim dedi.Önemli bi detay olduğunu düşünmedim dedi.Hoş değil dedim bir zamanlar bedenen ve duygusal anlamda birşeyler paylaştığın birine arkadaşım demek dedim...Ya saçmalama sevgilisi var dedi.Üstüne gitmedim ama canımı acıtıyor eski sevgilisi ile görüşmesi...Neymiş Yağmur madde bağımlısıymış bir dönem...Şu an sadece sigara kullanıyomuş.Sevgilim o dönem destek olmuş...Şuanki arkadaşlığının sebebi bundanmış.Her neyse...Onların adetlerine göre kurban da kesilmesi gerekiyormuş ölünün ardından.Ben göndereceğim parayı sadece trafik cezası için diye biliyordum...Kurbanlık koyun da alması gerekiyormuşmuş.İşte tavır yaptı gönderemedim diye.Ve dedi ki sağolsun Yağmurun trafikte amcası var o taksitlendirme için yardımcı olcak diye.Anlamadığım şey böyle bi işlem vergi dairesiyle alakalı değil mi? Gecikmiş borç sonuçta...Kıskanmam için mi böyle birşey yapıyor? ve bana yanımda olmak istesen de olamıyosun dedi.Kırıldım öyle söylediği için.Çok canım acıyor çok...Ağlayıp ağlayıp susuyorum...Benim de başımdan geçti cenaze aşaması.Annanem vefat etmişti.Ve o an zaten sizin maddi anlamda gücünüz yetmese dahi elini uzatan çokça insan olur akrabadan eşten dosttan.1000 TL için böyle davranması çok canımı sıktı...Yağmur olayına değinmiyorum bile...Yanlış mı düşünüyorum sizce?

Konu, içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

Parayı gönderseydin senden iyisi yoktu yani öyle mi? İnsanın babası ölmüş olmasına rağmen hala para göndermedin diye trip atıyorsa o ilişkide ciddi bir sorun vardır, buda senin görmene vesile olur...

Parayı gönderseydin senden iyisi yoktu yani öyle mi? İnsanın babası ölmüş olmasına rağmen hala para göndermedin diye trip atıyorsa o ilişkide ciddi bir sorun vardır, buda senin görmene vesile olur...

Aynen öyle canım.Stresten kendi kendimi yiyorum... O bu durumdayken de napıcamı bilmiyorum...

Hiç bir şey.. Sen yoluna o yoluna 3 gün ağlarsın güzel arkadaşım ama dördüncü günü güzel günlere yelken açarsın. Bırak böyle adamdan hayır mı gelir Allah aşkına... Aşk/Sevgi para ile sınanmaz, para işin içine girdiğinde sıkıntı yaşıyorsan zaten yol yakınken güle güle demen lazım...

Hiç bir şey.. Sen yoluna o yoluna 3 gün ağlarsın güzel arkadaşım ama dördüncü günü güzel günlere yelken açarsın. Bırak böyle adamdan hayır mı gelir Allah aşkına... Aşk/Sevgi para ile sınanmaz, para işin içine girdiğinde sıkıntı yaşıyorsan zaten yol yakınken güle güle demen lazım...

Ben de şu aşamada bir arkadaşıymışçasına yanında olup toparlandıktan sonra yanından ayrılıcam sanırım...Dediğin gibi aşk/sevgi para ile sınanmaz canım...Kendi değerini insan gerçekten kendi yitirirmiş...

Son düzenleme:
Sevgilim beni elaleme muhtaç ettin...sana çok kızgınım deyip duruyor...Ayrılmak istiyorum ama ayrılamıyorum.Birazcık daha iyi hissetsin kendini istiyorum.Manevi anlamda da yanımda olduğunu hissedemiyorum diyor.Onu acıtmadan çıkıp gidesim var hayatından.Birazcık daha iyi hissetsin diye bekliyorum...Am o sürekli üstüme geliyor.Acısını da anlıyorum...Ama bu bana böyle davranmasına sebep olamaz diyorum içimden. :( Nolur yardım edin kızlar bana...

Back
X