ne yapacağımı nasıl davranacağımı bilemiyorum... yorum lütfen :(

HaYDuT06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2011
180
0
46
İstanbul
arkadaşlar merhaba. bir sıkıntım var paylaşmak ve yorum almak istiyorum.
uzun süredir biriyle birlikteyim (çok sağlıklı bir birliktelik değil, bir barışık bir küs ama birbirimizden bir türlü kopamadık) 2 ay kadar bir ayrılık geçirdik ve tekrarında barıştık yine.ona bir soru yönelttim; hayatında başka birinin olup olmadığını bu 2 aylık süreç içinde.cevabı ise sana yalan söylemeyeceğim evet oldu bir arkadaşım vasıtasıyla tanıştım normal bir bayandı bir kaç kez görüştük vs ama olmadı dedi.şu varki bende bu süreç içerisinde 1-2 kişi ile tanıştım ama ben kesinlikle ondan başka birine dokunmadım.fakat o bunu isteyerek yaptı.yetişkin bir insanmış ve bir daha yaptırma gibi şeyler söyledi.tabi bende tepkimi ortaya koydum bende yetişkin bir insanım neden ben birşeyler yaşamadım da sen bunları yaşadın neden istedin nasıl yaptın vs gibi baya aramızda sohbetlerimiz oldu.bana özür dilemesi yada gönlümü alması birşekilde yaptığının hata olduğunu düşünmesi gereken yerde beni suçlaması bende ona karşı bir huzursuzluk güven eksikliği ve içimde hep bir kuşku oluşmasına neden oldu.
ne yapacağımı bilemiyorum yok sayıp görmezden gelip yoluma devam etmek mi mantıklısı. yoksa hep huzursuz bir şekilde içten içe delirmek mi ? siz olsanız ne yapardınız bu durumda ?

tek bişey sorardım o 2 aylık dönemde başkasına dokundun şimdi gelip bana dokunma cesaretini ve yüzsüzlüğünü kendinde nasıl buluyosun.

arkama bakmaz giderdim 2 ay kendini tutuamayan adama adam demem ben kusura bakma canım :ssz:

Millet aldatılıp aldatılıp geri dönüyo kaldıki siz o zaman onun hayatında değildiniz. Bence bu kadar abartmayın seviyorsanız görmezden gelin. Herkesin bakış açısı farklıdır benimde böyle.

2 tercihim var işte. ya unutucam lafını etmeyip devam edicem.yada herkes yoluna diyeceğim :(

ayrılıp barışma dönmleriniz olmuş yine barışıcanız aklına gelmemişmi canım.o yüzden mi fırsat bu fırsat diyip 2 ayı değerlendirsin.sizin hayatınız sizin kararınız yorum istedin benim yorumum bu canım :ssz:

Eğer seni sevseydi o kısacık ayrılık döneminde hemen başkasına koşmazdı. Seni sevmeyen saygı duymayan biriyle de işin olmamalı bence.

ayrılıp barışma dönmleriniz olmuş yine barışıcanız aklına gelmemişmi canım.o yüzden mi fırsat bu fırsat diyip 2 ayı değerlendirsin.sizin hayatınız sizin kararınız yorum istedin benim yorumum bu canım :ssz:

sağol canım yorum tabiki bir şekilde insanı kendine getiriyor.3. bir kişinin görmesi yorumlaması daha gerçekçi oluyor.
kendime güvenebilsem 1 dakika durmaz lafını bile etmez soru bile sormaz arkama bakmadan çeker giderdim.şuanda çırpınıyorum deyim yerinde ise :S

sağol canım yorum tabiki bir şekilde insanı kendine getiriyor.3. bir kişinin görmesi yorumlaması daha gerçekçi oluyor.
kendime güvenebilsem 1 dakika durmaz lafını bile etmez soru bile sormaz arkama bakmadan çeker giderdim.şuanda çırpınıyorum deyim yerinde ise :S

kendine güvenmicek ne var ki canım.başın dik durucak kararını sonuna kadar götürüceksin hepsi bu.tamam insan sever.
allah büyük konuşturmasın ama bana bu şekilde davranıcak arkama bile bakmam.2 ayını geçirdiği kişiyle keyif sürsün.sen hayatı boyu her gidişinden sonra gelişini beklicek birimisin.

Back
X