ne yapacağımı nasıl davranacağımı bilmiyorum....

valla aynı dertten bende de var.28 temmuz düğünüm olacak.bi taraftan çalışıyoruz bi taraftan her işe koşturuyoruz.kayınvalidemde akrabalarını arkadaşlarını ahbablarını toplayıp toplayıp bize gelin görmeye geliyor.tek derdi gelenler gelinine hayran kalsalar,ne güzel gelinin var pekte becerikli deseler..
düğün için yaptıkları hiçbişey yok.hatta konusu bile açılmıyor.bende de en büyük sorun bu.keşke diyorum bazen karışsalarda anlaşamadığımız konularda olsa.ne yapcam hiç bilemiyorum.

valla aynı dertten bende de var.28 temmuz düğünüm olacak.bi taraftan çalışıyoruz bi taraftan her işe koşturuyoruz.kayınvalidemde akrabalarını arkadaşlarını ahbablarını toplayıp toplayıp bize gelin görmeye geliyor.tek derdi gelenler gelinine hayran kalsalar,ne güzel gelinin var pekte becerikli deseler..
düğün için yaptıkları hiçbişey yok.hatta konusu bile açılmıyor.bende de en büyük sorun bu.keşke diyorum bazen karışsalarda anlaşamadığımız konularda olsa.ne yapcam hiç bilemiyorum.[/QUOTE
canım seni en azından görmeye geliyorlar ben nişanlımım halalarını bi iki tane teyzesini yolda görsem bile tanımam

canım seni en azından görmeye geliyorlar ben nişanlımım halalarını bi iki tane teyzesini yolda görsem bile tanımam

iyi diyorum ya lafta gelince nişanlıma sevgi sözcükleri ile bahsetmekten susmuyorlar artık[/
canim belki hayirlisi budur.simdi bunlara karismiyorlar,evlenicede fazla her seyinize karismazlar belki.birde bu yanindan bakin.

oda daha fenaymış.ne bileyim insan istıyo kv en azından taşın altına elini koysa.hep övünmekle olmuyo. fikir soylese şöyle yapalım bunu yapalım falan..

Merhaba kızlar ne olur bana fikir verin. 8 ay önce nişanlandım kamu kurumunda memur olarak görev yapmaktayım. Allahın izniyle eylülde düğünümüz olacak yalnız düğünden önce ev alacaz biraz kalanınıda kredi çekecek.Almak istediğimiz ev şuanda yapım aşamasında ev sahibi tanıdık olduğu için ev fiyatında baya indirim yaptı bize ev kasımın son haftası teslim edilecek 2 ay için kiraya gidemem ev üstünede hiç gitmek istemiyorum mecbur kış ortası düğün yapacaz galiba kış düğünlerini de hiç sevmiyorum...Ben ve nişanlım bunlarla uğraşırken nişanlımın ailesinin hiçbirşey umrunda değil yani onlardan maddi anlamda hiç birşey istemiyorum ama en azından arayıp ne yaptınız hazırlıklar nasıl gidiyor nasıl yapalım demiyorlar. Şimdiye kadar hiçbir konuda konuşmadılar salın günü tutulmadan 2 gün önce bize geldiler salon tutacaz sizinde haberiniz olsun hangi gün sizin içinde uygun olur sormadılar kendimi çok değersiz hissediyorum.Etrafımdakilere bakıyorum erkek tarafı çok ilgili herşeyle ilgileniyor ama benim nişanlımın ailesi tenezzül edip sormuyor bile aileme çok mahcup oluyorum annem hergün neden böyle ilgisizler deyip duruyor ne yapacağımı şaşırdım artık düşünmekten kafayı yiyecem..:KK43:(((
nişanlınızın ailesi, sizin ve ailenizin fikrini almadan düğün tarihi belirleyerek saygısızlık etmişler, her konuda böyle kafalarınca hareket ediyorlarsa, ilerde sizin fikirlerinize ve isteklerinize hiç saygı göstermeyecek kişilerle bir arada yaşayacak olduğunuzun göstergesidir bu. saygısız insanlarla ömür geçmez ve aman nişanlım iyi ailesinden bana ne yanılgısına asla düşmeyin emin olun armut dibine düşer aile düzgün değilse o evlilikten hayır gelmez çok net söylüyorum. karar sizin... herşey gönlünüzce olsun.

Aman düğün öncesi onlar değer vermez ,düğün sonrasıda sen aynısını yaparsın olur biter.ayrıca şubat ayında evlendim yine olsa yine kışın evlenirim.sıcak yok bunaltı yok.annene de rica et sürekli aynı dertten seni üzüp durmasın.çünkü ilerde noluyo biliyomusun,annen sana sürekli şikayette bulundukça eşine sarıyorsun kavga çıkıyor.annen haklı olsa bile ondan ricada bulun.nyse mutluluklar canım...

Ben pek böyle ailelere sıcak bakmıyorum. Ama eviniz bitmeden asla evlenmeyin nişanlınızın ailesi karışmıyorsa , bırakın kendi hallarıne sizde cok mesafeli olum bence en baştan mesafa cok iyi yüz vermeyin

Merhaba kızlar ne olur bana fikir verin. 8 ay önce nişanlandım kamu kurumunda memur olarak görev yapmaktayım. Allahın izniyle eylülde düğünümüz olacak yalnız düğünden önce ev alacaz biraz kalanınıda kredi çekecek.Almak istediğimiz ev şuanda yapım aşamasında ev sahibi tanıdık olduğu için ev fiyatında baya indirim yaptı bize ev kasımın son haftası teslim edilecek 2 ay için kiraya gidemem ev üstünede hiç gitmek istemiyorum mecbur kış ortası düğün yapacaz galiba kış düğünlerini de hiç sevmiyorum...Ben ve nişanlım bunlarla uğraşırken nişanlımın ailesinin hiçbirşey umrunda değil yani onlardan maddi anlamda hiç birşey istemiyorum ama en azından arayıp ne yaptınız hazırlıklar nasıl gidiyor nasıl yapalım demiyorlar. Şimdiye kadar hiçbir konuda konuşmadılar salın günü tutulmadan 2 gün önce bize geldiler salon tutacaz sizinde haberiniz olsun hangi gün sizin içinde uygun olur sormadılar kendimi çok değersiz hissediyorum.Etrafımdakilere bakıyorum erkek tarafı çok ilgili herşeyle ilgileniyor ama benim nişanlımın ailesi tenezzül edip sormuyor bile aileme çok mahcup oluyorum annem hergün neden böyle ilgisizler deyip duruyor ne yapacağımı şaşırdım artık düşünmekten kafayı yiyecem..:KK43:(((

Aceleniz ne ev bitmeden kosa kosa kis ortasinda dugun yapiyorsunuz ki ?
Ev nerden alinacak ? Sen nisanlin onun ailesi ve senin ailen kim nerde yasayacak. Sakin kv nin oldugu memlekete yerlesme, evin sahibi tanidik falan dedigine gore kesin kv nin burnunun dibide tasinacaksin gibi.
Bak isi gucu olan kadinsin gelecegine sahip cik, nisanlin sana deger veriyorsa oda yeter, karsi taraftanda cok ilgi bekleme bu surecte ne kadar isine karisirlarsa o kadar canin sikilir. Bana kalirsa hem para yardimi etmiyorlar hem sen karismalarini istiyorsun bu olmamis , annenede soyle hergun zirt pirt kv gelse sacma sapana arayip konussa daha mi iyi ?
Susup birseye karismayacaklarsa en guzel kv modeli bence.
Sakin ev bitmeden acele dugun yapma, sakin parasini ve muhtemel borcunu kendi odeyecegin dugunu sirf millet oyle istiypr diye daha luks daha buyuk yada kendi istemedigin sekilde yapma.
Sirf erkek tarafi millete caka satacak diyede borcun altina falan girme!
Kv ve kp in oldugu memlekete yerlesme!
Aklima gelen uyarilar bunlar

Back
X