NÉ YAPACAĞIMI ŞAŞIRDIM ALLAHIM SANA SIGINDIM

Konu sahibini yerden yere vurarak egolarınız tatmin oldu mu? Yardım isteyen, çaresiz, korkudan ne yapacağını bilmez halde bir kadına böyle sözler söyleyip ezerek o kocasından ne farkınız kaldı?
Herkes cesur olamaz, herkes güçlü olamaz, herkes birileri yol göstermeden destek olmadan tek başına karar veremez. Bu hakaret edilmeyi, aşağılanmayı mı gerektirir!
Ne oldu şimdi kadına nasıl bir faydanız oldu? Bu kadar acımasız olmayın!

nickin de bir küçük bebiş meselesi... yaw 2 çocugun varmış zaten bu adam sonradan böyle olmadı ya. daha ne demeye 3. çocukta bu kadar ısrarcı olmuşsun anlayamıyorum'!
Bakın kimse geleceğini goremiyor siz suan evlisiniz sanırım hersey dört dörtlük giderken birdenhersey tersine dönebilir bunun garantisi yok lütfen yargilamayin

Konu sahibini yerden yere vurarak egolarınız tatmin oldu mu? Yardım isteyen, çaresiz, korkudan ne yapacağını bilmez halde bir kadına böyle sözler söyleyip ezerek o kocasından ne farkınız kaldı?
Herkes cesur olamaz, herkes güçlü olamaz, herkes birileri yol göstermeden destek olmadan tek başına karar veremez. Bu hakaret edilmeyi, aşağılanmayı mı gerektirir!
Ne oldu şimdi kadına nasıl bir faydanız oldu? Bu kadar acımasız olmayın!
Gercekten duygularımı anca bukadar ortaya vurabilirdiniz Size minnettarim herkes konuşur hor görür yanlış anlar ama iyiki de yazdiniz duygularima tercume oldunuz sagolun. Varolun

Tabiki uzamiycak hem çocuklara hemde bana zarar duzelecek diye beklerken daha kötü oluyor zaten kapı orda toplantı git diyen bir adamla ömür geçirmek mantıksız büyükler toplansin hersey olacağına varicak dua edin nolur
Haber verdiniz mi büyüklere? Eşinizin ailesi mi büyükler dediğiniz?

Hem onun hemde benim evet verdim
İnşaallah büyük sorunlar çıkmadan hallolur. Gönül ister ki yıkılmasın bir yuva ama sadece sizin idare edip alttan aldığınız bir evlilik de ömrünüzü tüketir.
Hayatında başka biri olabilir mi?

İnşaallah büyük sorunlar çıkmadan hallolur. Gönül ister ki yıkılmasın bir yuva ama sadece sizin idare edip alttan aldığınız bir evlilik de ömrünüzü tüketir.
Hayatında başka biri olabilir mi?
Sanmam bildiğim kadarıyla yok kuskulandigimda yeminler yeminler ama artık olsada hiç değeri yok

Size karşı ilgisiz sevgisiz ve saygısız miydi 8 yıldır?
Nasıl ki evlilik varsa boşanmakta var dinimizde..
Çocuklar kaç yaşında peki?
Çocuk olunca insan defalarca düşünmek zorunda kalıyor.
Bi laf var bekara karı boşamak kolay diye, bosan diyenlerinki de o hesap. Fedakarlık yapmak zorunda kalıyor kadın.
Aileniz arkanızda mi ?

Yeni bir bebek için çabalayıp sonra olmasın diye mi beklediniz? Anlamadım..
Ayrıca sizi sevmediği bariz ortada olan adamla nasıl hala sevişebiliyorsunuz ki?

Ben mi çok ince düşünüyorum anlamıyorum. Adam her şekilde ezecek ama ben her ihtiyacını göreceğim.

Büyümelerini bekleme şimdi git gölge etme derdim galiba. Çatır çatır nafaka da öderdi..

Size karşı ilgisiz sevgisiz ve saygısız miydi 8 yıldır?
Nasıl ki evlilik varsa boşanmakta var dinimizde..
Çocuklar kaç yaşında peki?
Çocuk olunca insan defalarca düşünmek zorunda kalıyor.
Bi laf var bekara karı boşamak kolay diye, bosan diyenlerinki de o hesap. Fedakarlık yapmak zorunda kalıyor kadın.
Aileniz arkanızda mi ?
Ailem eh işte arkamda gibi gibi işte çocuklar 7 hayır yani arada sürekli değil geçer geçer diye bekledim ama dün gece bitti hersey bitmiş aslında haberim yokmus

Yeni bir bebek için çabalayıp sonra olmasın diye mi beklediniz? Anlamadım..
Ayrıca sizi sevmediği bariz ortada olan adamla nasıl hala sevişebiliyorsunuz ki?

Ben mi çok ince düşünüyorum anlamıyorum. Adam her şekilde ezecek ama ben her ihtiyacını göreceğim.

Büyümelerini bekleme şimdi git gölge etme derdim galiba. Çatır çatır nafaka da öderdi..
1. O beni birakicakmis
2.evet çünkü sürekli böyle değildi demekki belli etmeden bana içinde bitirmiş herseyi
3.sevişmek ayni yatakta yatmak benm bildiğim kadarıyla sevdiğim adammiş ben öyle biliyomusum
4 . Kimse başına ne gelecek bilemez ki

1. O beni birakicakmis
2.evet çünkü sürekli böyle değildi demekki belli etmeden bana içinde bitirmiş herseyi
3.sevişmek ayni yatakta yatmak benm bildiğim kadarıyla sevdiğim adammiş ben öyle biliyomusum
4 . Kimse başına ne gelecek bilemez ki

3.maddede yazılanı anlamadım.

2.madde için de kusura bakmayın özellikle bu kısma inanamadım. Bir insan bir anda çocuklar büyüsün bırakacağım demez. Siz bir çok şeyi görmezden geldiniz bence..

Çok ezdirmişsiniz kendinizi. Ben ne desem sizin söyleyecek bir şeyiniz var o yüzden Allah yardımcınız olsun ve çocukların..

3.maddede yazılanı anlamadım.

2.madde için de kusura bakmayın özellikle bu kısma inanamadım. Bir insan bir anda çocuklar büyüsün bırakacağım demez. Siz bir çok şeyi görmezden geldiniz bence..

Çok ezdirmişsiniz kendinizi. Ben ne desem sizin söyleyecek bir şeyiniz var o yüzden Allah yardımcınız olsun ve çocukların..
Amin inşallah allah büyük anlamadiginiz madde hani gerçek yüzünü bu denli bilmiyodum sevdiğim adam diye ama degilmis

Back
X