NÉ YAPACAĞIMI ŞAŞIRDIM ALLAHIM SANA SIGINDIM

Kendim en başta,Biz kadınlar asla akıllanmayacağız.sizi yargılamak için söylemiyorum bunu.. saçma sapan insanlara hayatımızı heba ettiriyoruz.bizim mutluluğumuzu düşünen ailelerimiz bile evlendikten sonra mutlu olmasak bile sabredip o evliliği devam ettirmemiz için baskı yapıyorlar,hatta ellerini eteklerini bi çekiyorlar sanki eskiden mutluluğumuzu isteyen onlar değilmiş gibi...evlendikten sonra sadece eşler değil anne babalar da değişiyor.tabi ki de her anne baba aynı değil evladının yanında her ne olursa olsun dağ gibi duranlarda var..ama...

eşiniz hep mi böyle size karşı.
tartışma olmadıgı zaman ki durumuzla kıyaslama yaparsanız size karşı saygı sevgi yok mu?
şundan soruyorum çocukların büyümesini beklemesi için sebep yok davayı açar yoluna bakar.
ama blöf mü yapıyor yoksa agzından çıkanı kulagı duymayan tip mi anlayamadım.
hayatında biri var mı? hiç şüphelendiniz mi?
genelde gidecek kapısı olan böyle boşarım atarım satarım yapabiliyor?

Ya 2 yıldır olmuyordu evet arada sırada tritismalarmz oluyord ama bukadar ileri gitmedi dün akşam bana çocuklar büyüsün seni birakicam dedi sen bu evde çocuklar için varsın dedi 8 yılımı verdim ama geriye dönüyorum boş hersey boş giden yıllarım à yazık bana yazık
Eh adam sana..cocuklar buyusun zeni birakicam..dedigine gore senin de basinin caresine bakma planlari yapman gerekiyor.

O seni birakinca ne yapacaksin?
Ailenin yanina mi doneceksin?
Calisacak misin?
Oturup bunlari dusunup kendine bir yol hazirlaman lazim.

Eşimi karşıma alıp konusursam daha ileri gider biliyorum döver ondan susuyorum dayak yememek için okadar aciz işte babam sahip çıkmaz annemde kadın başına onunla hayatta başa çıkamaz
Güzel kardeşim adam sana yanında bulunsun diye nakit para bile vermiyor şiddet eğilimi var; hadi kendine ailene güvenip çekip gidemiyorsun diyelim bir değil iki değil üçüncü çocuğu niye yapmaya çalışıyorsun ya.

Çocukları almayacak mısın. Ben gitme derim. Onu uzaklastirsin polis. Ev kendinizinse o gitsin. Ama kiraysa ve sözleşme onun uzerineyse gidemiyor sanırım.
Yine aynı şeyleri mi dedi akşam

Neden gelmedıler yaa. Aılenızın yanına gidin belki pişman olur eşiniz.
Artık pismanlik fayda etmiyor ben hep iyi olacak diye ümit ettim evet başlarda bu denli kötü değildi saygisız değildi ama Son zamanlarda taniyamiyorum insan 1 gecede nefret edrrmi zaten dünden beri ayrı yatiyoruz neye açıyorum biliyomusunuz giden yıllarına boşuna emek veriyomusum boşuna alttan aliyomusum gidicem ailemden birileri var onların yanına gidicem çocuk konusuna gelirsekte kimse düşünmüyor evliliğinin sonun ü kimse bilemez rabbim onların yiyecek ekmekleri varmış ki verdi ama keşke olmasslardi Ha kendim için değil onların psikoloji si ve gelecekleri icin

Annenizin yanında direk gidin. Başka çareniz yok ki. Yol parası da mı yok?
Yok evde kuruş yok bir yol bulucam elbet annemin yanına gidemem gidicem ama ailemden başkalarını n yanına dün ayrı uyuduk zaten baya tartıştık ne verirsem onu alirmisim 8 yıldır saygı sevgi verdim emek verdim 2 çocuk verdim hicbirsey düzgün alamadimki bu saten sonra baştan aşağı altında olsa ayaklarimada kapansa geri dönüş yok fırsat bekliyorum iste

Çocukları almayacak mısın. Ben gitme derim. Onu uzaklastirsin polis. Ev kendinizinse o gitsin. Ama kiraysa ve sözleşme onun uzerineyse gidemiyor sanırım.
Yine aynı şeyleri mi dedi akşam
Evet anıları çocukları alıcam tabi ama şimdi değil içim yanickama elbet onlar benm olcak ailesi ile iciceyiz olmaz

Yok evde kuruş yok bir yol bulucam elbet annemin yanına gidemem gidicem ama ailemden başkalarını n yanına dün ayrı uyuduk zaten baya tartıştık ne verirsem onu alirmisim 8 yıldır saygı sevgi verdim emek verdim 2 çocuk verdim hicbirsey düzgün alamadimki bu saten sonra baştan aşağı altında olsa ayaklarimada kapansa geri dönüş yok fırsat bekliyorum iste

Evet anıları çocukları alıcam tabi ama şimdi değil içim yanickama elbet onlar benm olcak ailesi ile iciceyiz olmaz

Sakın çocuklarınızı bırakıp gitmeyin sakın. O evde kalın daha iyi bu seçiminizden.

Konu sahibini yerden yere vurarak egolarınız tatmin oldu mu? Yardım isteyen, çaresiz, korkudan ne yapacağını bilmez halde bir kadına böyle sözler söyleyip ezerek o kocasından ne farkınız kaldı?
Herkes cesur olamaz, herkes güçlü olamaz, herkes birileri yol göstermeden destek olmadan tek başına karar veremez. Bu hakaret edilmeyi, aşağılanmayı mı gerektirir!
Ne oldu şimdi kadına nasıl bir faydanız oldu? Bu kadar acımasız olmayın!
çünkü kocası bir gecede değişmiş olamaz.
bu konuya yaptığı yorumlara bakarsan ölümle tehdit, şiddet var (gizlemeye çalışsa da)

bu konuyu açmadan sadece 1 gün önce, tüh hamile değilim diye üzülen kadına kızmak doğal bence.

nedense ileride boşayacağım dediği için tutuşmuş, gururu kırılmış.

bu psikopata 8 senede tedaviyle 2 çocuğu niye yaptın o zaman diye sormak istiyor insan.

çünkü kocası bir gecede değişmiş olamaz.
bu konuya yaptığı yorumlara bakarsan ölümle tehdit, şiddet var (gizlemeye çalışsa da)

bu konuyu açmadan sadece 1 gün önce, tüh hamile değilim diye üzülen kadına kızmak doğal bence.

nedense ileride boşayacağım dediği için tutuşmuş, gururu kırılmış.

bu psikopata 8 senede tedaviyle 2 çocuğu niye yaptın o zaman diye sormak istiyor insan.
Hiçbişey sizin burdan gördüğünüz gibi ve gordugunuzden ibaret degil

Back
X