NÉ YAPACAĞIMI ŞAŞIRDIM ALLAHIM SANA SIGINDIM

çünkü kocası bir gecede değişmiş olamaz.
bu konuya yaptığı yorumlara bakarsan ölümle tehdit, şiddet var (gizlemeye çalışsa da)

bu konuyu açmadan sadece 1 gün önce, tüh hamile değilim diye üzülen kadına kızmak doğal bence.

nedense ileride boşayacağım dediği için tutuşmuş, gururu kırılmış.

bu psikopata 8 senede tedaviyle 2 çocuğu niye yaptın o zaman diye sormak istiyor insan.
Sorunca ne geçiyor peki elinize? Nasıl bir çözüm yolu oluyor bu sorular? Herkes sizin gibin mükemmel değil demek ki.

Bubhicde iyi bir seçim değil belki 1 ay en fazla 2 ay çekerim hasretlerini sonunda benm yanımda olacaklar
Hiç de öyle olmaz . Onlara bu tramvayı yaşatmayın. Size geri verir mi sanıyorsunuz gittikten sonra. O zaman kadın sığınma evine gidin çocuklarınızla. Onları bırakmak gibi bir seçeneğiniz olmamalı!

Ev sahibi iseniz kocanızı eve almayın, neden siz gidiyorsunuz?
İki çocuk var ortada, bırakıp gidilir mi hiç?
Tedbir nafakası gibi bişey vardı, bir de tapuya gidip evi satamasın diye bir dilekçe veriyorsunuz sanırım. Bu şekilde geçinirsiniz. Sular biraz durumunca da iş bakarsınız.

Daha 27 yaşındasınız, gencecik. Çocuklarınız da çok küçük değiller. Bir çok boşanmak isteyen kadından daha şanslısınız. Kendinizi bu kadar çaresiz, eşinizi bu kadar güçlü görmeyin.

Korkmayı bırakın hemen. Gerekirse anne yanında kahır çekin ama çocukları bırakmak gibi bir tercih yapmayın. Niye gitmiyorsunuz annenize açık açık yazarmısınız?

mutlaka.
sorun senin bile bile hata yapman.
ya da gerçeklerin üstünü örtüp bu evliliği sürdürmek için kendini silmen.
Kendimi silisim evet gerçekleri kendime itiraf edememisim caresizligimde dir belki sususşlarim katlanislarim ama hersey 2 gün önce koptu hersey bitti sadece çocuklar içinde böyle bir evlilik surdurulmez bunu anlamış oldum dün gece 8 yılımı önüme koydum baktım neler neler yasamisim ama aptalmisim artık istemiyorum hiç ama hiç birşey istemiyorum

Sorunca ne geçiyor peki elinize? Nasıl bir çözüm yolu oluyor bu sorular? Herkes sizin gibin mükemmel değil demek ki.
konu mükemmellik değil.
Perşembenin gelişi Çarşambadan belliyken geleceğe dair çare aramak yerine sadece çocuk sayısını artırmak için çabalamak garip.

muhtemelen çocuk aileyi kurtarır, evliliği sürdürür, kocayı değiştirir diye düşünen kadınlardan biri daha.

olan yine sığınacak kapısı olmayan kadına ve çocuklara oluyor.

Kendimi silisim evet gerçekleri kendime itiraf edememisim caresizligimde dir belki sususşlarim katlanislarim ama hersey 2 gün önce koptu hersey bitti sadece çocuklar içinde böyle bir evlilik surdurulmez bunu anlamış oldum dün gece 8 yılımı önüme koydum baktım neler neler yasamisim ama aptalmisim artık istemiyorum hiç ama hiç birşey istemiyorum
geç de olsa gerçeklerle yüzleşmen güzel ama çocukları o adama bırakmanı doğru bulmuyorum.
eğer hayati tehliken yoksa kocanın da dediği gibi çocukları büyütüp işe girebileceğin bir ortam oluşana kadar sabretmek ve o zaman boşanmak daha mantıklı görünüyor.

Ev sahibi iseniz kocanızı eve almayın, neden siz gidiyorsunuz?
İki çocuk var ortada, bırakıp gidilir mi hiç?
Tedbir nafakası gibi bişey vardı, bir de tapuya gidip evi satamasın diye bir dilekçe veriyorsunuz sanırım. Bu şekilde geçinirsiniz. Sular biraz durumunca da iş bakarsınız.

Daha 27 yaşındasınız, gencecik. Çocuklarınız da çok küçük değiller. Bir çok boşanmak isteyen kadından daha şanslısınız. Kendinizi bu kadar çaresiz, eşinizi bu kadar güçlü görmeyin.
Ev sahibi eşim ama etrafı onun yakinlariyla dolu annesi ablası abisi kardeşi vsvs olmaz burda onların içinde bu sekilde yaşayamam onu eve almamakmi bu mumkunmu okdar ailesi varken

konu mükemmellik değil.
Perşembenin gelişi Çarşambadan belliyken geleceğe dair çare aramak yerine sadece çocuk sayısını artırmak için çabalamak garip.

muhtemelen çocuk aileyi kurtarır, evliliği sürdürür, kocayı değiştirir diye düşünen kadınlardan biri daha.

olan yine sığınacak kapısı olmayan kadına ve çocuklara oluyor.
Bakın bunlar doğru katılıyorum. Diyorum ki olan olmuş bir çözüm bulalım bu kadına. Şu durumda suçlayarak ona yardım edemeyiz. Zaten sinmiş korkmuş, her kadın güçlü olamıyor maalesef bu da bir gerçek. Bunu anlatmaya çalışıyorum.

geç de olsa gerçeklerle yüzleşmen güzel ama çocukları o adama bırakmanı doğru bulmuyorum.
eğer hayati tehliken yoksa kocanın da dediği gibi çocukları büyütüp işe girebileceğin bir ortam oluşana kadar sabretmek ve o zaman boşanmak daha mantıklı görünüyor.
Heran ne olacağını kestiremiyorum o çocuklarına 4 4 luk bir baba süper Ötesi bir baba bir bana koca olamamış ben olmuş saniyomusum ama değilmiş öyle bir imkan yok etraf onun yakınları ile dolu ne işinden bahsediyosunuz

Kızlar çok kötüyüm ve bu sabah ilk defa inşallah hamile degilimdir dedjm ve geçmişe dönüp bakiyorumda bebegimin olmamasinin bir nedeni varmış eşim okadar değiştiki zaten hep aynı anlayissiz adamdı da işte benm caresizligim yüzünden susuyordum bana dün ne dedi ufak bir tartışmamiz oldu ve bana çocuklar azcık büyüsün birakicam seni dedi bana istemiyorum dedi neden kendimi hep ezdirdigim için ben bu evde çocuklar için duruyomusum aklımdan ölsem de çıkmaz ve bu sabah farkına vardı ve rabbim okadar istediğim halde sen bana bir tane daha çocuk vermedin demekki bir bildiğin var ve şükürler olsun sana sonum ne belli değil kızlar iyikide olmamış bari onun günahın à girmeyelim suan okadar kötüyüm ki derdimi anlatacak kimse yok anlatsamda eski kafa akılları sen cekiyomusun sen öylesin sus falan filan ne yapacağımı şaşırdım
Allah yardımcın olsun herkesin bir çekme sınırı var ne kadar niye çektim desende o noktaya gelmeden dank etmiyor

8 yıllık evliyim 2 çocuğum var ama dün bana bu lafı söyledi öncesinde tartışma falan oluyoru hep ben alttan aliyodum ne yapacağımı sasirdim
ne sorunu var eşinizin psikiyatriste felan gitse gidenler daha önce neden gitmedim herkese eziyet ettim diyor yok kötü alışkanlık ise benim kesin ve net tavrım bu kişilerin değişmeyeceği ömrünüze yazık

Bakın bunlar doğru katılıyorum. Diyorum ki olan olmuş bir çözüm bulalım bu kadına. Şu durumda suçlayarak ona yardım edemeyiz. Zaten sinmiş korkmuş, her kadın güçlü olamıyor maalesef bu da bir gerçek. Bunu anlatmaya çalışıyorum.
aslında 2 çocuk yapmasına kızmış değilim.
ileride ayrılsak bile can yoldaşım olur diye düşünmüş olabilir.
3. için çabalarken bir gecede her şey mahvolmuş gibi davranıp, hala gurur yaparak kendini kandırıyor olması.

evet şu anda boşanmak istemesi doğru ve haklı. ancak zamanlama ve yol yanlış.

Heran ne olacağını kestiremiyorum o çocuklarına 4 4 luk bir baba süper Ötesi bir baba bir bana koca olamamış ben olmuş saniyomusum ama değilmiş öyle bir imkan yok etraf onun yakınları ile dolu ne işinden bahsediyosunuz
O zaman alttan almaya bundan sonra sevgisiz sadece çocuklar için beraber yaşamaya devam edeceksiniz, çünkü diğer bütün kapıları kapatıyorsunuz. Bari bundan sonra tartışmaya mahal vermeyin de çocuklar etkilenmesin sizin de hayatınız riske girmesin. Allah yardımcımız olsun.

Back
X