NÉ YAPACAĞIMI ŞAŞIRDIM ALLAHIM SANA SIGINDIM

O zaman alttan almaya bundan sonra sevgisiz sadece çocuklar için beraber yazmaya devam edeceksiniz, çünkü diğer bütün kapıları kapatıyorsunuz. Bari bundan sonra tartışmaya mahal vermeyin de çocuklar etkilenmesin sizin de hayatınız riske girmesin. Allah yardımcımız olsun.
Amin insalahhh

aslında 2 çocuk yapmasına kızmış değilim.
ileride ayrılsak bile can yoldaşım olur diye düşünmüş olabilir.
3. için çabalarken bir gecede her şey mahvolmuş gibi davranıp, hala gurur yaparak kendini kandırıyor olması.

evet şu anda boşanmak istemesi doğru ve haklı. ancak zamanlama ve yol yanlış.
Evet kendini kandırmış maalesef :( yazık 8 yıl ya , bundan sonra kendi için çocuklar için susup oturmaya devam edecek başka çaresi yok , çocuklar iyice büyünce de yoluna bakacak. Yaşı genç daha.

Heran ne olacağını kestiremiyorum o çocuklarına 4 4 luk bir baba süper Ötesi bir baba bir bana koca olamamış ben olmuş saniyomusum ama değilmiş öyle bir imkan yok etraf onun yakınları ile dolu ne işinden bahsediyosunuz
eğer çocukların güvende olacaksa, iyi bakılacaksa, şiddet görmeyecekse kendini toparlayana kadar git.
ancak bu ileride velayet için aleyhine kullanılabilir.

çok dikkatli davranman lazım.

Evet kendini kandırmış maalesef :KK43: yazık 8 yıl ya , bundan sonra kendi için çocuklar için susup oturmaya devam edecek başka çaresi yok , çocuklar iyice büyünce de yoluna bakacak. Yaşı genç daha.
bence de en mantıklısı bu.

eğer çocukların güvende olacaksa, iyi bakılacaksa, şiddet görmeyecekse kendini toparlayana kadar git.
ancak bu ileride velayet için aleyhine kullanılabilir.

çok dikkatli davranman lazım.
Evet guvendeler biliyorum halalari yeter zaten düşüncede o kendimi topsrlayana kadar mecburum velayet içinde kovdu beni derim ki kovdu zaten yani

Gercekten zor bitarafta çocuklarım bitarafta yıllarım ı verdiğim beni gerçekten sevdigini sandığım adam diğer tarafta giden ömrüm gençliğim neden ne için o lafı ve bi cogunu hakediyormuyum
Bazen insanlar çok acımasız olabiliyor malesef. Bunca fedaklarlık yapmanıza rağmen değer bilmeyen kocaya yol hariç hiçbi şey verilmez diye düşünüyorum..

Artık pismanlik fayda etmiyor ben hep iyi olacak diye ümit ettim evet başlarda bu denli kötü değildi saygisız değildi ama Son zamanlarda taniyamiyorum insan 1 gecede nefret edrrmi zaten dünden beri ayrı yatiyoruz neye açıyorum biliyomusunuz giden yıllarına boşuna emek veriyomusum boşuna alttan aliyomusum gidicem ailemden birileri var onların yanına gidicem çocuk konusuna gelirsekte kimse düşünmüyor evliliğinin sonun ü kimse bilemez rabbim onların yiyecek ekmekleri varmış ki verdi ama keşke olmasslardi Ha kendim için değil onların psikoloji si ve gelecekleri icin
Kıyamam yaa. Arkadanda destekçin olsa maddı manevi snn için cok iyi olcak nasıl yaparım ne ederim korkusu var. Ama cocıklarını bırakma onlarıda al git gizlıce git. Allah yardımcın olsun. Ama sizin kavgalarınız ne üzerine başlıyodu bu noktalara geldı

Kıyamam yaa. Arkadanda destekçin olsa maddı manevi snn için cok iyi olcak nasıl yaparım ne ederim korkusu var. Ama cocıklarını bırakma onlarıda al git gizlıce git. Allah yardımcın olsun. Ama sizin kavgalarınız ne üzerine başlıyodu bu noktalara geldı
Anlasamiyoduk ben beyaz diyodu o kara öyle buyuyodu benm için zor olan bu evden çıkabilmek onuda nasıl yapıcam bilmiyorum

Back
X