Ne yapacağımı şaşırdım artık

4 yıldur beraberiz ilk zamanlar bu kadar değildi sonradan coştu abarttıkça abarttı:57:

canım benim 12 yıl oldu bunun 6 yılı evliyiz ben hala uğraşıyorum.Bütün erkekler aynı bizler onları yönlendirmeliyiz biraz.aynı şeyleri söyleye söyleye anlıyorlar bıkmadan söyleyecen eğer seviyorsan ve ayrılmak istemiyorsan.şöyle söyle ona mesela "bir şey olduğunda,kıskandığında bana sakince söyle anlat bende sana açıklayim sebebini de.Birbirimize güvenmessek kime güvencez" felan diye damardan gir güvenmesini sağla biraz gerisi gelir.olmuyosada iyice düşün çünkü hayatın boyunca mutsuz olabilirsin.bi karar ver ve bitir bence.Hayatını böyle geçirme tüketme canım.

yani kıskançlığın bi dozu olur hani çok göze batıyodur o gün kısknırsın ama onun sana ait olduğunu bilmek de mutluluk verir..yook yani benimki kuduruyor adeta

o sökmüyor benimkinde canım sorduğum zaman gülüyor aşkım beni taklit etme erkeklerin yanında olduğumu gayet iyi biliyorsun diyor:59:

Al işte,aynısı :))

Hiç arkadaşlarıyla takılmaz zaten.Zamanıda yok.Nete de giremiyor.Benim girdiğimi biliyor.Sürekli bu yüzden kavga ediyoruz.Ama Allah her zaman haklıdan yana diyorum.Ne zaman beni haksız yere suçlasa,mutlaka aynı duruma kendiside geliyor.Kabullenmiyor ayrı :))

o sökmüyor benimkinde canım sorduğum zaman gülüyor aşkım beni taklit etme erkeklerin yanında olduğumu gayet iyi biliyorsun diyor:59:

cnm sende üstele baskın davran biraz hisset içinde düşün ki yanında bi kadın var nerden bilicem dedktifmi taktım peşine falan de mesla bi yere mi gittiniz iicene bakışlarına dikkat et bi kadına gözü çarptığında bas yaygarayı nie baktın neden baktın falan dee mesela benm ki yanımda kafasını kaldrsın kıyamet kopuyo :64::52::52: bi iki hafta dene böyle telini falan al karştr dvmlı iyice sinirlendrmeye çalış sonunda bunalacak taş değil yaa

Yaaaww dur sende,özendirme bizi :))
napim cnm yaa adam çok relax:66::66: geçen metrobsteyiz yanımda erkek arkadım var ama biraz tartşmıştık ilerledim ben kapıya doğru orda beklerken arkamda b kaç çock varmış ben farketmedim karşımdada bi çocuk gözlerini kırpmadan bakıyodu indik metrbsten sırf bunu kıskandrmak için söledim manyakmıyım neyim yaa bana kızıcaksınız ama napim hiç kıskanmıyo ben çok üzülüyorum sonra farkındayım ben neden arkandan gelip sana sarılımdım anlamadın mı gerekli bakışıda attım deddi bi mutlu oldum yuppppiiii sanırım çaktrmadan beni kıskanıyo :64::64:

yani kıskançlığın bi dozu olur hani çok göze batıyodur o gün kısknırsın ama onun sana ait olduğunu bilmek de mutluluk verir..yook yani benimki kuduruyor adeta

Valla aynı şeyleri düşünüyoruz canıııımmm :))

Bunu ona da söyledim,biri sana asılsa ben gurur duyarım ki,işte bu asıldığı kişi benim sevgilim/nişanlım/kocam.O bana ait diye...

Onun algılayışı farklı tabii,ne yani bi erkek sana asılsa ben gurur mu duyacağım birde,gider ağzını burnunu kırarım :)))

Bunu nasıl başardınız peki?

öncelikle kendime uygun biriyle olmaya özen gösterdim bu en önemlilsi.senin kafa yapına uymuyorsa o insan o ilişki mümkün değil devam edemez.Ben biraz pratik zekalıyım heralde her durumda kendimi haklı çıkarcak bişey buluyorum.hep bişey bulup haklı çıkmanız önemli burda.benim fikrim bu yanlış anlaşılmasın.sizinde akıllı kendini bilen bir insan olduğunuzu anlaması gerekir saygı duymasını sağlayın kızlar.herşeyinize karışmasın yani.üstüne gidersem bu kız beni bırakır gider desin.bi ayağınız kapıda gibi davranın biraz.

onun hoşuna gidiyo ya aşkım yap diyo.ben kızmam diyor.yani farklı bi metod gerk.pes edeceği yok sınır tanımıyo bende vazgeçemiyorum ama böylede devam etsin istemiyorum hergün tartışmak yerine gülmek eğlenmek istiyorum

işte bende bugün aynısını yaptım yeter ama artık dayanamıyorum ddim o da sabahtan beri aramıyor biliyorum ki benim aramamı bekliyor inadındn ama bende aramıyorum.böyle olunca kendi kendimi yiyorum takmamaya çalışıyorum ama olmuyo:59::59:

napim cnm yaa adam çok relax:66::66: geçen metrobsteyiz yanımda erkek arkadım var ama biraz tartşmıştık ilerledim ben kapıya doğru orda beklerken arkamda b kaç çock varmış ben farketmedim karşımdada bi çocuk gözlerini kırpmadan bakıyodu indik metrbsten sırf bunu kıskandrmak için söledim manyakmıyım neyim yaa bana kızıcaksınız ama napim hiç kıskanmıyo ben çok üzülüyorum sonra farkındayım ben neden arkandan gelip sana sarılımdım anlamadın mı gerekli bakışıda attım deddi bi mutlu oldum yuppppiiii sanırım çaktrmadan beni kıskanıyo :64::64:

Ne güzel işte,olgun insan...

Bi de o metrobüsü bi anda altüst eden birini,kafa göz dağıtan birini düşün.Hadi onlar haketmiş diyelim,bi de masum insanlara bile bu şekilde davrandığını düşün.

Ooooooooooofffffffffff offfffff,işte o benim nişanlım...

ve ne biliyim hani erkeğe herşey anlatılmaz diyolar ben herşeyi anlatıyorum olurda sonradan duyup sinirlenir diye doğrumu yapıyorum onuda bilmiyorum:50:

Ne güzel işte,olgun insan...

Bi de o metrobüsü bi anda altüst eden birini,kafa göz dağıtan birini düşün.Hadi onlar haketmiş diyelim,bi de masum insanlara bile bu şekilde davrandığını düşün.

Ooooooooooofffffffffff offfffff,işte o benim nişanlım...

yaww kafa göz dağıtmasın tmm ama azıcık kıskansın :52: delimiyim neyim herkesin derdi ayrı 1,5 yıldr birlikteyiz 3 5 kere kıskançlık yapmıştr o da kişilerle alaklı değil makyaj kıyafet falan beni neden hiç kıskanmıyosun die sordğumda sen bana o güveni verdin ben kıskanmam seni diyo karşıdaki baksada yüz vemiceni bily falan diyo azıcık kıskan bee adam :76:

öncelikle kendime uygun biriyle olmaya özen gösterdim bu en önemlilsi.senin kafa yapına uymuyorsa o insan o ilişki mümkün değil devam edemez.Ben biraz pratik zekalıyım heralde her durumda kendimi haklı çıkarcak bişey buluyorum.hep bişey bulup haklı çıkmanız önemli burda.benim fikrim bu yanlış anlaşılmasın.sizinde akıllı kendini bilen bir insan olduğunuzu anlaması gerekir saygı duymasını sağlayın kızlar.herşeyinize karışmasın yani.üstüne gidersem bu kız beni bırakır gider desin.bi ayağınız kapıda gibi davranın biraz.

Aynen öyle davranıyorum,o da hepten kaybetme korkusuyla davranıyor.Saçma ama öyle,biliyorum.Sakin olmaya çalışıyorum ama bu böyle devam ede ede bir yerdede sende patlıyorsun...

onun hoşuna gidiyo ya aşkım yap diyo.ben kızmam diyor.yani farklı bi metod gerk.pes edeceği yok sınır tanımıyo bende vazgeçemiyorum ama böylede devam etsin istemiyorum hergün tartışmak yerine gülmek eğlenmek istiyorum

Aynen,ben kızmam senin gibi diyor.Karışman hoşuma gidiyor diyor :))

işte bende bugün aynısını yaptım yeter ama artık dayanamıyorum ddim o da sabahtan beri aramıyor biliyorum ki benim aramamı bekliyor inadındn ama bende aramıyorum.böyle olunca kendi kendimi yiyorum takmamaya çalışıyorum ama olmuyo:59::59:

Bizde bugün pek konuşmadık.O dakika başı mesaj atar,cevap anında gitmezse sinirlenir,söylenmeye başlar.Bugün benim için iyiydi,zaten ben konuşmuyordum.Üstüme düşmezse daha iyi oluyorum...

canım sen ipleri iyice vermişsin yani allah yardımcın olsun ne diyim ya niye herşeyi anlatıyosun

sonradan duyması hoş olmaz diye örneğin arkadşım ve sevgilisini gördüm selamlaştık diyelim sonradn duyarsa neden aynı gün söylemiyosun falan diyor.içim rahat etmiyo bide sanki yaptığım şeylerden anında haberi olup huzursuzluk çıkacak diye yanlış yaptığımı bi çok kişiden duydum ama ....

Back
X