Ne yapacağımı şaşırdım artık

ve ne biliyim hani erkeğe herşey anlatılmaz diyolar ben herşeyi anlatıyorum olurda sonradan duyup sinirlenir diye doğrumu yapıyorum onuda bilmiyorum:50:

Benimde içim rahat etmiyor birşeyi söylemeyince.Ama söyleyince ne oluyor,yine ben üzülüyorum.Bu kez yalana teşvik ettiriyor.Arkadaşım var bir tane,o kızıyor bana herşeyi söyleme diye.Ben artık öyle yapıyorum,mutluyuz,kavga etmiyoruz diyor.Düşünüyorum,böylemi olmalı diyorum.Ama hayır,bence böyle de olmamalı...

o zaman sende brnunu sürtmek için bi süre görüşme biraz anlasın yokluğunu söle açıkça ne hissettiğini sen böyle yapıtıkça ben kendimden şüphe eder oldum falan dee bu şekilde yürümeyeceğini söyle

Benimde içim rahat etmiyor birşeyi söylemeyince.Ama söyleyince ne oluyor,yine ben üzülüyorum.Bu kez yalana teşvik ettiriyor.Arkadaşım var bir tane,o kızıyor bana herşeyi söyleme diye.Ben artık öyle yapıyorum,mutluyuz,kavga etmiyoruz diyor.Düşünüyorum,böylemi olmalı diyorum.Ama hayır,bence böyle de olmamalı...

aynen aynen yoksa sen benim nişanlında erkek arkadaşımın ikizimi:)

bi ililşkide yalan olmamalı sonu kavga dahi olsa bence olmamalı çünkü sonunda çıkar ortaya

bi ililşkide yalan olmamalı sonu kavga dahi olsa bence olmamalı çünkü sonunda çıkar ortaya

yaww şimdi yalan pek uygun bi davram oldumu bilmiyorum sölediğin şeye göre değişir mesela bi yere gitmek istersin izin vermez gittin mi die sorar sen de hayr dersin ama gitmişindir işte böle bişeyse bu çok kötü bişey sonunda bi şeklde ortaya çıkarsa güveni sarsılır ilişkinin başından beri böle oldğnu düşünür bu da çok kötü olur valla ben kızsada söylüyom bi iki bağırıyo sonra ben duygsala geçiş yapıyom dayanamıyo pamuğum diyoo :52:

ufak tefek önemsiz şeyleri anlatmamak yalan değildir bence.mutluluğunuz için bazı şeyleri söylememeniz gerekir.o sizden kimbilir neler saklıyor.doğruda yapıyor çünkü boşuboşuna kafanıza takarsınız olmadık şeyleri.işin aslını bilmeden yanlış şeyler düşünür yanlış yorumlar insan.beyaz yalanlar bunlar oluyor işte.hayat bu kadar düşünecek kadar uzun değil canım ya.

ufak tefek önemsiz şeyleri anlatmamak yalan değildir bence.mutluluğunuz için bazı şeyleri söylememeniz gerekir.o sizden kimbilir neler saklıyor.doğruda yapıyor çünkü boşuboşuna kafanıza takarsınız olmadık şeyleri.işin aslını bilmeden yanlış şeyler düşünür yanlış yorumlar insan.beyaz yalanlar bunlar oluyor işte.hayat bu kadar düşünecek kadar uzun değil canım ya.

örneğin ne gibi şeyler sence söylenmemeli yani yanlış anlayıp kafasına takabilir dediğiniz şeyler neler sizce?

tmm dediğine katılıyorum cnm ilşkinin dvmı ve mutluluğu için ama şimdi bi de ortaya çıkarsa alim allah adam renk körü olur beyazına pembesine bakmaz yalan işte der :50: bilmem bana yapılması hoşuma gitmezdi benm sebvglimde yalanalrını çıkarınca söleseydim kavga ederdik diyo bende diyorum ki gerekirse edelim ama yalan söleme :20:

aramazsa kesinlkle arama çünkü sen bu insanla evlenmeyi düşünüyosun bence şimdiden burnu sirtmeye alışsın ararsada rol yeteneğini kullan çok naif cansız bi sesle konuş durgun ol kırgın olduğunu anlasın ve tekrar tekrar söle böle devam etmeyeceğini bi an önce bişeyler yapması gerektiğini

evet ama yazın nişan düşünüyoruz.bu şekilde olmsını istemiyorum ilerdede

bizde evlenmeden önce neler neler yaşadık canım benim.roman olur.sen şimdiden kendini belli et tanısın iyice seni.kendine çok güvenen biri olduğunu,sürekli kontrol edilmeye ihtiyacın olmadığını göster.Akıllıca laflar bul ve öyle anlat.evlilikleri bitiren şeylerin başında kıskançlığın geldiğini anlat

örneğin ne gibi şeyler sence söylenmemeli yani yanlış anlayıp kafasına takabilir dediğiniz şeyler neler sizce?

sen onun nelere kafayı takacağını anlamışsındır heralde şimdiye kadar onları anlatma mesela.sonradan öğrenirsede "sen çok tepki gösterdiğin için anlatamıyorum."dersin seninle herşeyi konuşabilmek istiyorum dersin.yumuşamasını sağlarsın o konuda

tamam öyle yaparım.bu tartışma uzayacak gibi ama hayırlısı.teşekkür ederim yardımlarınız için biraz uyusam iyi olacak.yarın tekrar yazarım olanları:58:

Back
X