Ne yapacağımı şaşırdım artık

beraber oldugunuz kısınız burcu aslanmı:)))

Evet benimkinin burcu aslan :))

aramazsa sakın duyglarına yenilip arama :20: diyelim aklınamı geldi başka şeylerle meşgl ol ark konuş nete takıl ne bilim git pasta çörek yap ama boş durma kafanı dağıtt

Ben niye kilo aldım sanıyorsunuz,işte kendimi mutfağa veriyorum düşünmemek,oyalanmak için.Oturup yiyorum sonrada bir güzel :)) Önceden hiç birşey yemezdim,şimdi artık ters tepmeye başladı...

Al işte,yarın "Doktorum" programında aşırı kıskançlık konuşulacakmış.Anneme dedim beni kaldırın yarın.İyi de,ben izlesem ne olacak,ben bunları bilsem ne olacak.Karşımdaki kendini bilmedikten sonra.Ona anlattığım zamanda çok bilmiş,kendimi çok yüksekte gören biri gibi oluyorum...

ben 1 yıllık evliyim eşim sevgili ve nişanlı olduğumuz dönemlerde de kıskançtı ama kendine bile itiraftan korkuyodu,bazen de evet kıskanıyorum diyodu.dedim evlenince hani erkeklerde "nasılsa artık benim" düşüncesi var ya o yüzden daha kısıtlanır kıskançlığı..ama daha da arttı.mesela bi ara saçım kızıldı,kendim siyaha boyadım o zamanlar kızıl yap yeniden dedi,yaptım sonra da kızıl çok ilgi çekiyo demeye başladı,makyajım,pantalonum,saçımın şekli...sarmadığı hiç birşey kalmadı...beni artık eşi olduğum için daha çok sahipleniyormuşşşşşşşş...
bilmiyorum ama kıskançlık katlanılması çok zor birşey..
sonradan geçer diye hiç düşünmeyin...ya buna alışın yada hiç başlamayın
bakınız şekil ben :52:

Hala aramadı sinirleneyimmi üzleyimmi anlamadım ağır konuşmuş olabilirim ama o onun yüzünden oldu herşey delirmek üzereyim düşünmekten.:43:

Bir erkek sevgilisini eşini bu kadar aşırı derecede kıskanıp hayatı zindan ediyorsa sevgisinden değildir, altında başka şeyler vardır. Kişi kendinden bilir işi diye bir laf var duydunuz mu hiç? Ben bunu bilir bunu söylerim.
boşu boşuna kendinizi hırpalayıp her istediği abuk subuk şeyi yaparak sorunları çözebileceğinizi sanmayın.

Kıskanıyorsa sevgisinden değilde nedendir peki?tam olarak ne demek istediğinizi anlayamadım ben....sevmese umursamaz diye düşünüyorum ama sorun kıskanması değil kıskançlığının aşırı olması ve benim nasıl onu sakinleştirebileceğimi bilemiyor olmam....

valla konuyu bılmıyorum ama özürle düzelıcek bırşeyse özür dile buyukluk sende kalsın ama yok haksızsa bekle derımm:)ve sıkkanç adamı sakınlemen pek zordur canım ya o nederse hep onu yapmalısın benım yakınımda 2 aşık var ve kıskançlıktan hergün kavga edıyorlar araları buluo düzeltmekten canım çıkıyorvalla:))

Son düzenleme:
bizde öyleyiz hiç beklemediğim anda bi şekilde kıskaçlık krizine giriyo.tartışıyoruz ve şimdi de olduğu gibi benim ö.dilememi bekliyor

sevgi ihtiyacım olan şeydir ancak acı veriyorsa bu sevgi olmaktan çıkmıştır bence tatlım. düşünsene 1 haftadır neler çekiyorsun kim iblir. tamam iki gün sonra arayacak ama 1-2 hafta sonra yine kısır döngüye kapılıp tartışacksınız. ve o zaman bir öncekilerinde etkisiyle giderek artacak üzüntülerin.. :44:

bilirim o zorluğu telefonun sesi açık olsada dakika başı telefondaolur gözün ama canım sıkıntıların sağlığına zarar verir. dikkat et kendine. bende bunalmıştım bir ara dersler aile falan filaan sonra dedim napıyorum kendime eziyet çektiriyorum resmen. aldıma elime yün 2 şiş dağıttım kafamı. bir sürü berem ve atkım var şimdi :1::1::1: sende dikkatini başla şeylere vermeye çalış bak ismek'in kursaları var arkadaşlarım gidiyor hep. onlara katılabilirsin.

zaten çalışıyorum ama yinede böylesi durumlarda aklım onda oluyor barışıncda hiç aramadın diye kızıyor.bu defada aramıcam kendi hatasını anlıcak yani umarım:59:

Back
X