- 18 Şubat 2015
- 205
- 89
- 36
Eniştem ablamı ıkı defa aynı kadınla aldattı ablam her seferınde cocuklarım var dıye barıstı.En son barısmalarında son şansın dedı ama eniştem yıne durmamıs ustelık kadını kendı evıne getırmiş. Ablam evde bir tane kadın kupesı bulmuş .eniştem panık içinde benim eşimi aramıs kupe benım demelıymısım suçunu ört pas etmeliymişim yoksa bu defa evlılıklerı gercekten bitecekmiş .Eşim eve geldiginde bana anlattı çok sinirliydi sakın bu işe karışma birdahada artık çok sık görusmeyelım dedı .Aradan bir kac gun gectı ablam benı aradı bana cok kotu sozler soyledı .Eniştem o kadın kupesını soyle acıklamıs bacanagım evın anahtarını aldı o bırını getırmıs eve demiş ablam da bana kızıp bagırdı senın kocan benım evıme sevgılısını getırmıs dıye bende cok agladım soyledım ona herseyı ama bana ınanmadı .şimdı o kadın ablamı aramış ben senın evıne geldım Eşinle bız hala gorusuyoruz aradan çekıleceksın falan demiş ben annemden duydum kupeyıde ben bıraktım demıs ablam zor durumdaydı ben aradım onu yıne tesellı ettım boşan şu adamdan dedım ama yne barışmışlar.Ama ben iyice soğudum ablamdan hergun arıyor benı cagırıyor ben bın turlu bahane bulup gıtmıyorum .Eşim gorusmeme bırsey demıyor o bıle herseyı unuttu ama ben unutamıyorum cok kırıldım .Benım evlılıgımı boyle pıs seylere bulastırmasını ıstemıyorum cunku ben cok mutluyum .eşimle bırbırımızı cok sevıyoruz