Ne yapacagımı şaşırdım artık

Emeri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2015
205
89
36
Eniştem ablamı ıkı defa aynı kadınla aldattı ablam her seferınde cocuklarım var dıye barıstı.En son barısmalarında son şansın dedı ama eniştem yıne durmamıs ustelık kadını kendı evıne getırmiş. Ablam evde bir tane kadın kupesı bulmuş .eniştem panık içinde benim eşimi aramıs kupe benım demelıymısım suçunu ört pas etmeliymişim yoksa bu defa evlılıklerı gercekten bitecekmiş .Eşim eve geldiginde bana anlattı çok sinirliydi sakın bu işe karışma birdahada artık çok sık görusmeyelım dedı .Aradan bir kac gun gectı ablam benı aradı bana cok kotu sozler soyledı .Eniştem o kadın kupesını soyle acıklamıs bacanagım evın anahtarını aldı o bırını getırmıs eve demiş ablam da bana kızıp bagırdı senın kocan benım evıme sevgılısını getırmıs dıye bende cok agladım soyledım ona herseyı ama bana ınanmadı .şimdı o kadın ablamı aramış ben senın evıne geldım Eşinle bız hala gorusuyoruz aradan çekıleceksın falan demiş ben annemden duydum kupeyıde ben bıraktım demıs ablam zor durumdaydı ben aradım onu yıne tesellı ettım boşan şu adamdan dedım ama yne barışmışlar.Ama ben iyice soğudum ablamdan hergun arıyor benı cagırıyor ben bın turlu bahane bulup gıtmıyorum .Eşim gorusmeme bırsey demıyor o bıle herseyı unuttu ama ben unutamıyorum cok kırıldım .Benım evlılıgımı boyle pıs seylere bulastırmasını ıstemıyorum cunku ben cok mutluyum .eşimle bırbırımızı cok sevıyoruz

enişten çok tehlikeli..gözü kapalı eşinede iftira atmış..ablanın neden bukadar gözü kör olmuş anlayamadım..ailen sahip çıkıyorsa hemen boşansın..mecburen görüşme olacak aranızda bence her defasında anlatın boşanması gerektiğini..

Ben çok söyledim ayrıl falan dedim ilk basta sınırle tamam dıyor sonra ne yapsam boş dınlemıyor benı

bizim evlerımız uzaktı mınubusle gıdıp gelıyorduk sımdı geldı aynı oturdugum semte taşındı bır kac bına var armızda ve ben gıdıp gelmek ıstemıyorum ama o çat pat gelıyor

ablanda da iyi mide varmış ne diyeyim...ayrıca 2 kere 3 keresi yok bu işin.adam resmen başka kadınla ilişki yaşıyor..hem karısı hem metresi var..ablanız da bunu kabullenmiş..madem kabullenmiş neden üstüne düşüp herkesi içine çekiyor.bıraksın sussun otursun..
bence bu şekilde söyleyin kendisine de..

sankı hiç birsey olmamıs gıbı bır havası var üstelık ben artık enıste bıle demek ıstemıyorum ama o adamı evıme almak onunla gorusmek ıstemıyorum ama üzülüyorumda bu çok zor

bu isin iki boyutu var.
daha once yuz milyon kere soylendi b sitede. Bir erkek bir kere affedilirse, midesi daha da genisler. her seferinde yeniden yeniden aldatacaktir. Bir koca ilk seferinde bosanmalidir.
ama ikinci acidan bakiyorum, en basinda bir kere bosamamis kocayi zaten, bence bu saatten sonra bosayip adami o ahlaksiz kadina da yedirmesin.
bosamasin kardesim. Kocayla iliskisini de bitirsin, surundursun onlari.

kusura bakma da ablana müstahak 2 kere affetmiş

ve evde küpe bulunca senin eşinin sevgilisinin olduğuna bir güzel inanmış
senin kalbin kırılır mı aslı var mı düşünmeden ortalığı velveleye vermiş.
insan bir düşünmez mi bu adam beni defalarca boynuzladı kız kardeşimin eşi
ne diye benim evime birini getirsin yapan kocamdır diye hiç mi aklına gelmedi

Ben olsam böyle ablayla da o yalancı iftiracı eşiyle de görüşmem:KK11:

sen ablan üzülmesin diye eşine iftira atılmasına göz yum o hiç aslı var mı diye düşünmeden
sana sayıp döksün

Eşinin başta söylediği şey doğru, çok fazla görüşme. Senin evinin huzurundan kıymetli değil, yarın bir gün başka bir iftira atar eşine ya da sana işin içinden çıkamazsınız. Ablana yazık ama, o adamı da Allah ıslah etsin. Evde karısı duruyor başka kadınlara nasıl gidiyor aklım almıyor. Ne hayatlar var...

Yerinde olsam abla sana kapim acik ama o adam girmesin evime gelmesin. Esim de istemiyor derdim. Esiniz cok sakin mizacli galiba. Oyle bir durumda benim esim tum irtibati keserdi.
sankı hiç birsey olmamıs gıbı bır havası var üstelık ben artık enıste bıle demek ıstemıyorum ama o adamı evıme almak onunla gorusmek ıstemıyorum ama üzülüyorumda bu çok zor

Eşim zaten sen ablanla gıt konus gorus ama beraber ben gıtmem onlarda eşıyle gelmesın sız gunduz gorusun dıyor .Ama ablam çat pat eşinı alıp aramadan gelıyor onlar gıdınce tartısıyoruz

ablanda da iyi mide varmış ne diyeyim...ayrıca 2 kere 3 keresi yok bu işin.adam resmen başka kadınla ilişki yaşıyor..hem karısı hem metresi var..ablanız da bunu kabullenmiş..madem kabullenmiş neden üstüne düşüp herkesi içine çekiyor.bıraksın sussun otursun..
bence bu şekilde söyleyin kendisine de..

işin tuhafı dibindeki pisliği görmeden kız kardeşine çemkirmiş senin kocan yapmış diye:KK11:

tam rezillik inanmak istediğine inanmış
madem öylesin sus otur aldatılmaya devam et bari değil mi:KK11:

Yerinde olsam ablamdan da eniştem de uzak dururum. Kendi mutluluğu için kardeşini üzmekten korkmayan bir ablan var. Kocası defalarca aldatmış ona rağmen onun tek bir sözüne inanarak hemen eniştesine iftira atabilmiş. Mutluluğun için ikisinden de uzak dur. Sen yapacağını yapmışsın, uyarmışsın. Kendisi bilir bundan sonra.

Ablanizdada ne mide varmis masallah... Üstelik o size acimiyor arayip esinin sevgilisi falan diye saydiriyor... Eniste zaten apayri sizin kocanizin üstüne atmis, sizin esiniz bu durumu nasil kabulleniyor... Ablaysa abla... Benim huzurumu bozmak isteyenin evimde isi yok... Yarin öbürgün yine bi iftira atarsalar ve busefer aklayamazsaniz kendinizi ne olacak... Birakin ne hali varsa görsün, affeden o eee o zaman kusura bakmayin ama bile bile devam ediyor yani hak ediyor... Siz uzak durun, küserse küssün...:KK14:

işin tuhafı dibindeki pisliği görmeden kız kardeşine çemkirmiş senin kocan yapmış diye:KK11:

tam rezillik inanmak istediğine inanmış
madem öylesin sus otur aldatılmaya devam et bari değil mi:KK11:
şöyle de düşünmek lazım.ya gerçekten konu sahibinin kocası onu aldatmış olsaydı? bu şekilde mi söylenirdi ? telefon açıp çemkirerek? kardeşi aldatılmış olsa ,insan daha naif davranmalı.burda konu açıyorlar nasıl söyelyeyim diye..

konu sahibi ark. bence siz çok düşünceli davranıyoorsunuz.ablanız tam tersi..
açıkça söyleyin.eşiyle görüşmek istemediğinizi.bu kadar alenen yapılmış iğrenç durumlar var ortada..nasıl utanmadan yüzünüze bakıyorlar hayret..
gerçi kendi yatağına kadın getirdğini öğrenen kadın daha nasıl affederse ,aynı şekilde davranıyor size de..
alet olmayın kendi evliliğiniz sıkıntıya girmesin..

Eniştem ablamı ıkı defa aynı kadınla aldattı ablam her seferınde cocuklarım var dıye barıstı.En son barısmalarında son şansın dedı ama eniştem yıne durmamıs ustelık kadını kendı evıne getırmiş. Ablam evde bir tane kadın kupesı bulmuş .eniştem panık içinde benim eşimi aramıs kupe benım demelıymısım suçunu ört pas etmeliymişim yoksa bu defa evlılıklerı gercekten bitecekmiş .Eşim eve geldiginde bana anlattı çok sinirliydi sakın bu işe karışma birdahada artık çok sık görusmeyelım dedı .Aradan bir kac gun gectı ablam benı aradı bana cok kotu sozler soyledı .Eniştem o kadın kupesını soyle acıklamıs bacanagım evın anahtarını aldı o bırını getırmıs eve demiş ablam da bana kızıp bagırdı senın kocan benım evıme sevgılısını getırmıs dıye bende cok agladım soyledım ona herseyı ama bana ınanmadı .şimdı o kadın ablamı aramış ben senın evıne geldım Eşinle bız hala gorusuyoruz aradan çekıleceksın falan demiş ben annemden duydum kupeyıde ben bıraktım demıs ablam zor durumdaydı ben aradım onu yıne tesellı ettım boşan şu adamdan dedım ama yne barışmışlar.Ama ben iyice soğudum ablamdan hergun arıyor benı cagırıyor ben bın turlu bahane bulup gıtmıyorum .Eşim gorusmeme bırsey demıyor o bıle herseyı unuttu ama ben unutamıyorum cok kırıldım .Benım evlılıgımı boyle pıs seylere bulastırmasını ıstemıyorum cunku ben cok mutluyum .eşimle bırbırımızı cok sevıyoruz

Okurken ilk aklıma gelen ablanın yaptığı oldu kendi defalarca aldatılmış bir kadın kız kardeşine
eşinin yediği halt için hesap mı sorar o durumda ..
Kusurabakmayın ama ne kadar ablanızda olsa kötü gün dostu değil öncelikli olarak ve en önemlisi bir abla değil ..
Abla değil korur kollar kanat gerer ..
Eniştenizde son derece tehlikeli bir tip .
Bence siz özel günler dışında görüşmeyin, yoksa sizin huzurunuz da bozulacak .

şöyle de düşünmek lazım.ya gerçekten konu sahibinin kocası onu aldatmış olsaydı? bu şekilde mi söylenirdi ? telefon açıp çemkirerek? kardeşi aldatılmış olsa ,insan daha naif davranmalı.burda konu açıyorlar nasıl söyelyeyim diye..

konu sahibi ark. bence siz çok düşünceli davranıyoorsunuz.ablanız tam tersi..
açıkça söyleyin.eşiyle görüşmek istemediğinizi.bu kadar alenen yapılmış iğrenç durumlar var ortada..nasıl utanmadan yüzünüze bakıyorlar hayret..
gerçi kendi yatağına kadın getirdğini öğrenen kadın daha nasıl affederse ,aynı şekilde davranıyor size de..
alet olmayın kendi evliliğiniz sıkıntıya girmesin..

yani herşeyin bir adabı var kendi yaşadı diye kız kardeşi de yaşasın istedi herhalde kendine kadar arkadaşı aradı.
normal bir abla kardeşim duyarsa yıkılır diye düşünür iyice emin olmadan böyle bir
şeyi hemde bu kadar önemli bir şeyi bu şekilde söylemez

hal bu ki kız kardeşi ablası üzülmesin diye eşine atılan iftiraya sesini çıkarmıyor

bu da yanlış ben asla eşime bunu yapılmasına izin vermezdim
madem ablam beni düşünmüyor sayıp dökerdim gerçeği:KK11:

X