Ne yapacagimi şaşırdım?? esim surekli elestiriyor tukenmek uzereyim

perihan90

BİR UMUTTUR YAŞAMAK.....
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2015
1.223
1.038
333
Slm kızlar ben 5 yıllık evliyim.7 aylık bi oğlum var normalde calisyrm ama şuan ucretsz izindeyim.soruna gelecek olursam esimle aramiz iyiydi aslında.mutlu bi aileydik.yalnız son 2 aydır eşim surekli elestryr beni.ne yapsam yetmiyo ona.mesela temizliğimi yemegimi beğenmiyor.işten geldiğinde konuşurken Yoruldum çocuk bugun yordu vs diye bi.laf ediyorum mesela.hep söyleniyor sun eve gelmk istemym diyo.surekli bahane bahane
Artık bisey söyler ken yaparken okadar çok dsnyrm ki kndimi zincirlenmiş gibi hissedyrm. Hicmi yok benim beğenilecek özelliğim .sizce nasıl bir yol izlemeliyim.konuşmayı denedim ama bu sefer de hatalarını hiç kabul etmiyosun diyoo

Bi Pazar bebeği ona bırak, çık evden. Birgün başbaşa baksın bebeğinize
Ancak öyle anlar, kolay sanıyo beyzade
yok cnm arada alıp seviyor ilgileniyo ama öyle uzun sureli bakmaz.korkudan hiçbirşey soyleyemiyom.mesela bugun misafirim geldi temizlik yemek markete gittim. bebek de huyszlandi hep.akşamda ütü yaptı..inan belim Ayağım tutmuyordu. Ayağım agriyo dedim bi ara kndimi unutup ters ters bakıp uf püf yapıyo.kndimi çok yalnz hissedyrm artık.insan esine de rahat konusamaycksa kime konussun; ((

Kolaysa kendi yapsın ses te etmesin yoruldum demesin

bence bi süre soğuk davran anlasın kırıldığını. ama surat falan asma sadece soğuk davran. mesela sofraya oturdunuz yemeğini eleştirdi ya soğuk bi şekilde ''hım anladım afiyet olsun'' de ve yemeye devam et.

hiç şikayet etme bi süre. cinsellik istediğinde oralı olma, ısrarcı olursa nedenini sorarsa ''ben yorulan ve kocası tarafından dinlenmeyen umursanmayan bi kadınım ve mutsuzum, şuan derdim cinsellik değil'' de. ne bileyim, ara arkadaşını anneni vs odaya geç onlarla konuş sessizce. gizemli davran o mesafeyi hissetsin. belki aklı başına gelir.

işin kotusu adam cinsel olarak beni istemiyor gibi.bi bahane bulup yok hastayım çocuğa bulaşır Yok çocuk gece uyaniyo uykusu bolunuyomus ,gidip salonda uyuyo.beni beğenmiyor sanrm artık kilolari veremedim daha

Bir benzeri de bende var canım iyidir hoştur ama 17 aylık bebeğimle evin neden bu halde olduğuna,neden bu kadar yorulduğuma anlam veremiyor çoğu zaman.Biraz kendi ilgilendiğinde anlıyor ama o anlık.Oynuyorlar baba oğul gezmeye başladılar artık yalnız çok eğleniyorlar biraz zaman ayırabiliyorum bende artık.Ama ikisni evde bırakıp bir yere gidemiyorum aslında bütün gün yalnız bırakmak istiyorum anlasın diye bebeğime acıyorum Zaten ben kapıdan çıksam onlardan arkamdan çıkarlar biraz gezdirir karnı acıkınca,uykusu gelince babaannesine götürür biliyorumBende çok şikayet ederdim geldiğinde önceden senin duyduklarını duyardım artık şikayet etmiyorum büyüdükçe daha farklı olacak yine yorulacaksın ama eğlenmeye başlıcaksınız bebeğinle birlikte ve senin yanından ayrılmıcak babayıda kıskandırcaksınız böylece.Çocuklu kadının evi dağınık olur,o dağınıklığın,kirliliğin heryerinde yaşanmışlık olurBiraz rahat bırak kendini olduğu kadar olsun eşinede şikayet etmezsen belki oda bunalmaz.Aynılarını yaşadığım için yazdım uzun uzun emin ol biraz rahatlarsan herşey daha kolay oluyor.Biz anneyiz önce çocuğumuza eşimize kendimize yetebilelim kalan zamanlar ev işine bakarız ben böyle diyorum artık eşime

Insan eşine de rahat konuşamıycaksa kime konuşsun dediniz ya , sanki o kelimeleri ben söylemiş gibi oldum, seni çok iyi anlıyorum , benim eşim de sızlanmamı istemez " ne yapıyorsun ki " der , ne diyeceğimi bilemedim kardeşim , belki zamanla geçer , belki eşin de bi dönemden geçiyordur , ama benim eşim asla düzelmez hiç ümidim yok ne yazık ki , düzelir bence zamanla üzülme sen kardeşim , Allah bebeğinizi analı , babalı , sağlıklı , mutlu ve uzun ömürlü büyümeyi nasib etsin, hayırlı geceler .

İnsan eşinden korkar mı yahu önüne çocukla yemek geldiğine şükür demiyorda bi de eleştiriyo mu densiz. Ben bu kadar yapabiliyorum beğenmiyosan bi daha yemek falan yapmayayım boşuna desene. Ne sanıyo bu adamlar kendini böyle ben anlamıyorum.

işin kotusu adam cinsel olarak beni istemiyor gibi.bi bahane bulup yok hastayım çocuğa bulaşır Yok çocuk gece uyaniyo uykusu bolunuyomus ,gidip salonda uyuyo.beni beğenmiyor sanrm artık kilolari veremedim daha

haspama bak kendisi nasılmış baklavaları kasları ortalığı kasıp kavuruyor heralde uğraş ver kız kilolarını, düzenli spor yap vücudunu bi güzel şekle sok, sürekli temiz ol, güzel kokular sürün, vücudunu nemlendir, ondan sonra da sen isteme onu

cnm sorun benim sizlanmam değil aslında ben şikayet etmesemde o bahane ariyo gibi.biturlu beğenmiyor memnun edemiyorm onu.hep kusuru mu eksigimi bulup söylüyor.mesela oturup telefonu alsam elime hemn gelip diyo ki : bugün de kitap okumuyon hep teldesin..
İşte gezmeye gitsem hep geziyosun diyo.yemeği yapıyom bigun tuzlu diyo bigun acı diyo.bi turlu tutturamiyon diyo. İşte beni ariyo mesela gün içinde yoğun oluyom bazen isim oluyo.eve gelince diyoki sesin kötü geliyo aradigimda seni aramk istenmiyom.
Arkdslarim i elestryo.sunla gorus bunka gorusme vss
Herşeye müdahale beni yenidenkendine ggore düzenleyebilecegi bi robot olarak goruyo
Düşünce dünyaya zincir vurulmuş gibi hissedyrm. Gercktn nefes alamiyorm
Begenilmek anlasilmk istyrm
Hep rol yapıyorum ona karşı sırfsorun cikmasn diye.ama bböyle de ben tukeniyorum

haftada bi beni çekip konuşma yapıyo.yok bu böyle olmazmış kndime çeki düzen vermeliymsm.kndimi savunmaya kalksam hemn diyo sen hep savunma modundasn beni anlamıyorsun diyip işte cikiyo

kndisi de yakışıklı degil hatta evlendgmde herkes sana gore cok cirkin demisti.ama ona gore kendi bred pitt

Bu böyle gitmez. Sorun ne olursa olsun. Bi ömür böyle yasanmaz. Özsayginizi yitirirsiniz. Ruhsal olarak yipranirsiniz.

Eger önceden böyle degilse demek ki su andaki bi seyler bunu yaptiriyor ona. “ Birak ne yaparsa yapsin. Ne diye degisecek misin? ” demekle cözüm olmuyor. Keske öyle biri olsaydi zaten sorun olmazdi.

Sürekli evde olmaniz ona tüm gün evde ama mizmizlanan kadin imaji vermis bence. Bebeginizi biraz daha büyüttükten sonra bakacak biri varsa ise baslayin derim. Bi yandan da kilolarinizi verin. Bugün baslayin diyete mesela. Bunu kendiniz icin yapin. Kendinizi daha özgüvenli hissetmek icin.

Eger mümkünse haftada bir temizlik icin birini cagirin. Yoksa da bi arkadasiniz ya da akrabaniz bebekle ilgileniyorken halledin. Daha az yipranirsiniz.

Evde de salmayin kendinizi. Saciniz, kiyafetiniz yine eskisi gibi olsun. Mizmizlanir bi hava olmasin.

Bi gün esinize de birakin bebegi. Bi kac saatligine. Gidin kuaföre. Ya da spora.

Esinizle iletisiminiz eksik sanki. Basbasa bi seyler yapin. Evde sinema izleyin mesela. Bu sirada kirildiginizdan bahsedin.

Bu söylediklerim sizin kendinize özgüveninizin gelmesi icin. Esiniz maalesef mükemmelliyetci ve de anlayissiz. Keske empati kursa. Umarim en kisa sürede hallolur her sey.

Bence de. Ne konusuyorsun gizli gizli derse de senin dinlemediklerini anlatiyorum anacigima dersin. Biz insanlar boyle dertlerimizi duygularimizi paylasiriz da (!)

canım ya söylemek istemiyorum ama hayatında başka biri mi var acaba o da aklınca seni eleştirip kendi vicdanını mı rahatlatıyor

Ayıp ya çocuğu kendin mi yaptin sadece..eşim çok yoğun çalışıyor vardiyalı hatta. Doğduğu andan beri ne yatak ayırdı ne bişey söyledi şükür. Yardımcı kimse yok aileler falan benden yoğun calisiyorsun evde der.zaten bebekle o gün ek gidasiydi yemegiydi ev toplama derken ne ütü ne temizlik hal kalmıyor ki yorgunluktan .ciddi ciddi konuşun icinizie atmayın derdin ne diye söyle herseyi beyefendiye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…