- Konu Sahibi Cevizli kek
Merhaba öncelikle ben evleneli 6 yıl oldu.Eşimle aramızda bir sorunda yok ama ailesi yüzünden gerilip duruyoruz devamlı ayrı şehirlerde yaşıyoruz ailesiyle. kayınvaldem evlendiğimizden beri ben bu adamı istemiyorum deyip çıkıp geliyor sonra barışıyor tekrar gidiyor ve çok tutarsız konuşmları hareketleri güven vermiyor.son geldiğinde (2 ay falan oldu) gitme dedim burnu sürtsün dedim kayınpederimin hatta kızları istemiyor kayınvaldemi hep bende kaldı ve istersen kal benim için sorun değil bile dedim ama yine gitti ve eşimle ben artık huzurumuz kaçıyor diye ailesiyle konuşmama kararı aldık.ama bir hafta önce o yine gelmiş ben evde yoktum eşime duygu sömürüleri yapmış eşimde konuşmuş falan ve akşam otobüse bindirmiş göndermiş ertesi gün aramış ve ben çıktım geliyorum beni gel al demiş yine eşimde gitmiş almış avukat bulmuşlar falan boşanmak istiyormuş ama ben artık konuşmam görüşmem demiştim ve şimdi kızlarıda kabul etmediği için bende kalmak istiyor sanırım ama eşim ben istemiyorum diye eve getirmiyor..zorla kardeşinin yanına bırakmış dün bende artık huzurum bozulsun istemiyorum ve kayınpederim ters bir adam çıkar gelir kavga dövüş olur diyede korkuyorum..kabul edeyimmi bizde kalsınmı yoksa ben artık istemem deyip kestirip atsammı kararsız kaldım eşim benim kararıma saygı duyuyor ama tek erkek çocuk eşim üzülsün istemiyorum..ama kalırsada ben çok üzüleceğim biliyorum çünkü iş falan yapmaz devamlı tv başında önüme gelsin yiyip içeyim der ve çalışıyorum kaldırabilirmiyim bilmiyorum siz ne yapardınız akıl verin ne olur ?