• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapacağımı şaşırdım siz olsanız ne yapardınız?

Madem geldiğinde huzurunuz kaçıyo neden kadına güven verdiniz?
Belkide o kızlarında bu güveni bulamadıgı için kalıcak yer sorunu oldugu için boşanmayıp geri döndü?
Ya ilk başta böyle bi tutum içine girmeyecektiniz yada şimdi yardımınızı esirgemeyeceksiniz.
Kp bahane bence. Hep öyle bi adam değil miydi? Siz o sözü verirken melelti sonra mı sinirli bi adam oldu?

Ben olsaydım başta böyle bi kp var ne olur ne biter diye düşünüp ona göre konuşurdum. Ha oldu ki böyle bişey söyledim arkasında da dururdum.
Bence kv seni anlayıp sana yardımcı olabilir.
Sen en başından böyle yargılama.
Hem yardım etmese ne olur en fazla bi tabak fazla yemek yapar bi tabak fazla yıkarsın.
Ömür boyu sende kalacak değil ya.
Boşandıktan sonra bi yol bulunur elbet.

kimse kimseyle beraber yaşamak zorunda değil, ki eşim anlayışlı diyorsunuz. Eşiniz size böyle bi seçenek sunuyorsa kesinlikle kabul etmeyin. Misafir gibi gellsin gitsin ama size güvenerek ayrılmasın. Ayrılacaksa bütün çocuklar oturur konuşur ne yapılacaksa ortak bir karar alınır. Ne yalnız kızları ne yalnız siz çekmek zorunda değilsiniz.

haklısın kızları aradı eşim istemiyoruz o boşanmaz dalga geçiyor deyip suratımıza kapattı telefonu birisi hatta..eşim anlayışlı evet ama annesine fazla kaptırırsa kendinide gözü başka şey görmez biliyorum..

Madem geldiğinde huzurunuz kaçıyo neden kadına güven verdiniz?
Belkide o kızlarında bu güveni bulamadıgı için kalıcak yer sorunu oldugu için boşanmayıp geri döndü?
Ya ilk başta böyle bi tutum içine girmeyecektiniz yada şimdi yardımınızı esirgemeyeceksiniz.
Kp bahane bence. Hep öyle bi adam değil miydi? Siz o sözü verirken melelti sonra mı sinirli bi adam oldu?

Ben olsaydım başta böyle bi kp var ne olur ne biter diye düşünüp ona göre konuşurdum. Ha oldu ki böyle bişey söyledim arkasında da dururdum.
Bence kv seni anlayıp sana yardımcı olabilir.
Sen en başından böyle yargılama.
Hem yardım etmese ne olur en fazla bi tabak fazla yemek yapar bi tabak fazla yıkarsın.
Ömür boyu sende kalacak değil ya.
Boşandıktan sonra bi yol bulunur elbet.

benim sorunum iş güç değil zaten bunu belirttim şimdi yazdıklarımla böyle düşünmenizde normal..eşimde bende her geldiğinde söyledik ister kal ister ev açalım dedik ama o çok seviyorum deyip döndü güvenemedğinden değil..evet kp hep böyleydi ama şimdi iş ciddi malı falan bölününce zaten cimri ne yapacağını kestiremiyorum..

Kolay degil onca yil sonra yuva yikmak. Git gellerinin olmasi normal degil mi? Allah size yasatmasin hic kolay degildir bosanma karari almak. Git geller de olur beyin de biter. Disardayken katlanilir gorursun isin icine girince cikamazsin. Tek erkek evladi varmis. Dusunun ki ileride aynisi sizin basiniza geldi ve oglunuzun karisi sizi evine almiyor. Dogurmus buyutmussunuz adam etmissiniz sonradan hayatina dahil olan kadinin yorungesinden cikip size sahip cikmiyor. Empati önemli. Basima gelmez sanmayin. O babanin ogluyla evlisiniz. Genler ortada. Oyle olmasa bile hersey insan icin. Ben olsam kesinlikle sahip cikardim. Zaten felcli kaynanasini 7 sene bakmis bir ananin kiziyim genler saglam bende :)

canım ben hep öyle düşündüm eşime yorum bile yapmadım bende kadınımım dedim o morlukları görünce içim ezildi benimde annem var var dedim aynısı benim başımada gelebilir tabiki iş yapmak falan başka birsinin evde olması falanda değil mesele ama kv eşimi kullanmayı çok iyi biliyor kabul etsem benim evliliğim bile bitme noktasına gelebilir çünkü yapmadığım şeykleri yaptım olarak gösteriyor eşime kaç kez benimle ilgili şeyler söylerken duydum eşim gelince kalkıp iş yapmış yorulmuş gibi yapıyor falan..ee kabul etmedim diyelim eşim gözümün önünde kıvranıyor uyku uyuyamıyor ve psikiyatris falan gitti ilaç alıyor üzülüyor bu konuda zaten tereddütüm..

kızlar cevaplarınız için teşekkür ederim bazı arkadaşlarımız malesef hemen yargılayı veriyor yazılanları..biraz rahatlattınız içimi sağolun..

bol keseden yazan arkadaşlar çok merak ediyorum kayınvalide ile hanginiz kalmak isterdi?

konu sahibi arkadaşım gerçekten cok zor bir durum.
hani kayınvalide de anlayışlı olsa, eşimi dolduruyor diyorsun doldurmasa falan belki tamam ama öyle de değil.
hem size mecbur olup hem arkanızdan eşinize hakkınızda konuşmasının anlamı ne?

ben anlamıyorum bu yaşlıları hem zorda kalıyorlar hem ağızları da durmuyor.
Allah sana sabır ve çıkar yol versin.:31:

Son düzenleme:

bol keseden yazan arkadaşlar çok merak ediyorum kayınvalide ile hanginiz kalmak isterdi?

hani kayınvalide de anlayışlı olsa, eşimi dolduruyor diyorsun doldurmasa falan belki tamam ama öyle de değil.

aynen hem kızları varmış tamam kalıyorda hepsinde sırayla kalsın ozaman neden konu sahibinde kalıyor hep neyseki eşin yanında :34:

teşekkür ederim dediğim gibi herşeyi geçtim eşim çok zorda ne yapacağımı şaşırdım..

aynen hem kızları varmış tamam kalıyorda hepsinde sırayla kalsın ozaman neden konu sahibinde kalıyor hep neyseki eşin yanında :34:

evet canım sağol eşim yanımda ama işte annesi şimdiden öyle doldurmuşki eşimin gözleri doluyor annem çok çile çekti diyor hatta..herkes üniversite mezunu iş güç sahibi kimse istemiyor görümcelerim çok iyidir aslında ama annelerinin yuvalarını yıkmasından korkuyorlar..

Bence kizlari dusunsun...
Sen niye takiyosunki kafana...
Madem.esinde arkanda hic takma kafana ve sende kalmasin bence. Yinede sen bilirsin tabiki.

İki ucu ... değnek .

Bir tarafta tutarsız mutarsız eşinden dayak yiyen bir kadın var , hem de bu kadın eşinizin annesi .

Diğer tarafta kendi kızlarının bile kabullenmediği potansiyele sahip bir kayınvalide ile yaşamak var .

Ayrı bir evde yaşabilecek yaşta değil mi , illa siz mi bakmalısınız ? Yakınlarınıza taşınsa ...

Sonuçta ne olursa olsun sokakta kalacak değil ya bu kadın eşinden ayrılırsa .

İki ucu ... değnek .

Bir tarafta tutarsız mutarsız eşinden dayak yiyen bir kadın var , hem de bu kadın eşinizin annesi .

Diğer tarafta kendi kızlarının bile kabullenmediği potansiyele sahip bir kayınvalide ile yaşamak var .

Ayrı bir evde yaşabilecek yaşta değil mi , illa siz mi bakmalısınız ? Yakınlarınıza taşınsa ...

evet ayrı ev tutulsun istiyorum yakınımızda olacak mecburen hatta kızım var bakıcıya bırakıyorum ona bakmak isteyecek muhakkak ve eşimde annem baksın başkasına para vermeyelim diyecek yine beraber olacağız mutlaka ama biliyorum yalnız kalamz çünkü eşime ben felç geçireceğim yalnız kalacağım diye korkuyorum falan demiş benim senden başka kimsem yok demiş ağlamış ama bana inandırcı gelmiyor o kadar şeyden sonra..birde kayınpederim rahat bırakmaz zaten tek kalırsa onu ondanda korkuyor biraz..ama bende devamlı kalırsada benim evliliğim uzun sürmez biliyorum rahat durmaz doldurur eşimi her koşulda..

İki ucu ... değnek .

belki llk geldiklerinde ben bitirdim tamamen desydi kızlarıda bende her koşulda el üstünde tutardık ama kimseye huzur vermiyorlar işte kapanın elinde kalıyor..eşimde çok geç saatlere kadar çalışıyor devamlı benle kızlarının da oğlununda ruhu duymuyor aslında olanları..

Olaya şu yönden bakalım..

Eşinin annesinin yaşında ol ve eşinle aranızda bu tatsız olaylar gibi bir tartışma yaşa..
ve sığınacak tek adresin çocukların olsun..
Ama oğlunun, eşi ''evimizin huzuru kaçıcak'' diye seni evine istemesin..

Ve bu çocuklarından kimisi seni evine kabul etsin, kimisi ise etmesin.. Gidecek başka yerinde olmasın..
Ne düşünürdün o an ? Çaresizlikten başka tabi..

Ve bu durum sürekli yaşanıyorsa,neden boşanma davası açılmıyor ? Açmıyor..
Açtığında yine kavga olur korkusundan mı ? Yoksa yine dayak yerim, gidicek kimim var düşüncesinden mi ?

O kadına sahip çıkan birileri olsaydı, şimdiye boşamıştı kocasını..
Ben eşinizin yerinde olsam annemi diğer kardeşlerime bırakmazdım..

Bu olayın sizin annenizin başına geldiği düşünün..
Annenize sahip çıkmaz mıydınız ?

Sahip çıkardınız bence..
Ama şunu yazmak istiyorum.Bu yapılanları unutup nankörlük yaptıkları anda kimseye acımayın..
Nankör insanlardan olabildiğince uzak durun..

İlk açtığınız konuyu okuyarak yorumda bulundum.Aralarda ayrıntılı anlatmışsınızdır bilemiyorum ama iyi düşünün..

Yapılanlara karşı, teşekkür yerine nankörlük alıyorsa ; boşverin ne halleri varsa görsünler..:34:

Olaya şu yönden bakalım..

Eşinin annesinin yaşında ol ve eşinle aranızda bu tatsız olaylar gibi bir tartışma yaşa..
ve sığınacak tek adresin çocukların olsun..
Ama oğlunun, eşi ''evimizin huzuru kaçıcak'' diye seni evine istemesin..

Ve bu çocuklarından kimisi seni evine kabul etsin, kimisi ise etmesin.. Gidecek başka yerinde olmasın..
Ne düşünürdün o an ? Çaresizlikten başka tabi..

Ve bu durum sürekli yaşanıyorsa,neden boşanma davası açılmıyor ? Açmıyor..
Açtığında yine kavga olur korkusundan mı ? Yoksa yine dayak yerim, gidicek kimim var düşüncesinden mi ?

O kadına sahip çıkan birileri olsaydı, şimdiye boşamıştı kocasını..
Ben eşinizin yerinde olsam annemi diğer kardeşlerime bırakmazdım..

Bu olayın sizin annenizin başına geldiği düşünün..
Annenize sahip çıkmaz mıydınız ?

Sahip çıkardınız bence..
Ama şunu yazmak istiyorum.Bu yapılanları unutup nankörlük yaptıkları anda kimseye acımayın..
Nankör insanlardan olabildiğince uzak durun..

İlk açtığınız konuyu okuyarak yorumda bulundum.Aralarda ayrıntılı anlatmışsınızdır bilemiyorum ama iyi düşünün..

Yapılanlara karşı, teşekkür yerine nankörlük alıyorsa ; boşverin ne halleri varsa görsünler..:34:

Bu ayrılma olayı defalarca yaşandı o zaman kızlarıda bende oğluda yanındaydık ama o kızıyla damadının benimle eşimin arasını açmakla uğraştı ve kızları küstüler annelerine kaç kere aradı eşimi gel al diye eşim gidip 3 sattlik yoldan aldı geldi anne senin arkanda ben varım dedi ama o kp gelince herşeyi unuttu güle oynaya gitti mesele kimsem yok meselesi değil aslında kv.anneside yalnız yaşıyor ve maaşıda var evde kendisinin ama onunla yaşamakta istemiyor kv.yani gidecek yeride var kendisi tutarsız gittiği heryeri kurutuyor tabiki bizimde başımıza gelebilir daha kötüde olabilirz ama biz çocuklarımıza asla onun yaptığını yapmayız..meselem eşimin arada kalmamsı ve evliğimin bozulmaması yoksa başımın üstünde yeri var yeterki arabozuculuk yapmasın ama yapıyor işte..

Bu ayrılma olayı defalarca yaşandı o zaman kızlarıda bende oğluda yanındaydık ama o kızıyla damadının benimle eşimin arasını açmakla uğraştı ve kızları küstüler annelerine kaç kere aradı eşimi gel al diye eşim gidip 3 sattlik yoldan aldı geldi anne senin arkanda ben varım dedi ama o kp gelince herşeyi unuttu güle oynaya gitti mesele kimsem yok meselesi değil aslında kv.anneside yalnız yaşıyor ve maaşıda var evde kendisinin ama onunla yaşamakta istemiyor kv.yani gidecek yeride var kendisi tutarsız gittiği heryeri kurutuyor tabiki bizimde başımıza gelebilir daha kötüde olabilirz ama biz çocuklarımıza asla onun yaptığını yapmayız..meselem eşimin arada kalmamsı ve evliğimin bozulmaması yoksa başımın üstünde yeri var yeterki arabozuculuk yapmasın ama yapıyor işte..

Nankörlüğün dibine vurmuş vallahi.Pes doğrusu !
Sizin böyle yapmayacağınızı be konunuzu ilk okuduğumda tahmin etmiştim zaten ..

Şuan için uzak durmakla en iyisini yapıyorsunuz..

Nankörlüğün dibine vurmuş vallahi.Pes doğrusu !
Sizin böyle yapmayacağınızı be konunuzu ilk okuduğumda tahmin etmiştim zaten ..

Şuan için uzak durmakla en iyisini yapıyorsunuz..

canım ben istemiyorum diye eşim annesini zorla kardeşine bırakmış dün yani annesi konusunda üzüntülü ilaç falan alıyor uyku falan sıfır kabul etsemde bu bizim evliliğimizi bitirir çünkü rahat durmuyor yani eşim üzülüyor evede getiremiyor getir desemde beni karalıyor birşeyler uyduruyor çocuğa bakamıyor falan filan derken bile duydum hatta..

Back
X