• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapacağımı şaşırdım siz olsanız ne yapardınız?

canım ben istemiyorum diye eşim annesini zorla kardeşine bırakmış dün yani annesi konusunda üzüntülü ilaç falan alıyor uyku falan sıfır kabul etsemde bu bizim evliliğimizi bitirir çünkü rahat durmuyor yani eşim üzülüyor evede getiremiyor getir desemde beni karalıyor birşeyler uyduruyor çocuğa bakamıyor falan filan derken bile duydum hatta..

Bu bir değil iki değil.Bu kadın bu adamdan boşanmalı bence..
Her seferinde böyle kavga edip geri mi dönecek bu kadın ? Bu böyle ne kadar daha devam eder , bilemiyorum..

Huzursuz ve kocasını istemiyorsa boşanma davasını açsın.Tüm kardeşler bir araya gelip annelerine her ay belirli miktarda para versinler.
Ev tutsunlar..

Bu durum için ellerini ceplerine atarlar mı dersin ?

Bu bir değil iki değil.Bu kadın bu adamdan boşanmalı bence..
Her seferinde böyle kavga edip geri mi dönecek bu kadın ? Bu böyle ne kadar daha devam eder , bilemiyorum..

Huzursuz ve kocasını istemiyorsa boşanma davasını açsın.Tüm kardeşler bir araya gelip annelerine her ay belirli miktarda para versinler.
Ev tutsunlar..

Bu durum için ellerini ceplerine atarlar mı dersin ?

canım herkes elinden geleni yapar hatta kendi babasından malları maaşıda var ama kimse yaklaşmıyor tekrar döner gider diye boşanmak için avukatla falan görüştüler bu sefer ama eşimin zoruyla oluyor biraz..bende güvenemiyorum boşansada dayanamaz gider diye düşünüyorum zaten yalnız yaşayamam ayklarına yatar muhakkak..

canım herkes elinden geleni yapar hatta kendi babasından malları maaşıda var ama kimse yaklaşmıyor tekrar döner gider diye boşanmak için avukatla falan görüştüler bu sefer ama eşimin zoruyla oluyor biraz..bende güvenemiyorum boşansada dayanamaz gider diye düşünüyorum zaten yalnız yaşayamam ayklarına yatar muhakkak..

O kadının ve sizin çekeceğiniz var desene..
Bence eşin, kardeşleriyle adam akıllı bir konuşsun..

Sonra çıksınlar annesiyle babasının karşısına.Desinler, bir daha böyle olacaksa evlerinizi ayırın.Boşanın..
Bu böyle olmuyor.hepimizin işi gücü var, onca işimizin gücümüzün arasında sizinle mi uğraşacağız diyin..

Niye dayak yiyor peki bu kadın ?

O kadının ve sizin çekeceğiniz var desene..
Bence eşin, kardeşleriyle adam akıllı bir konuşsun..

Sonra çıksınlar annesiyle babasının karşısına.Desinler, bir daha böyle olacaksa evlerinizi ayırın.Boşanın..
Bu böyle olmuyor.hepimizin işi gücü var, onca işimizin gücümüzün arasında sizinle mi uğraşacağız diyin..

Niye dayak yiyor peki bu kadın ?

canım eşim ve kardeşler kaç kez konuştular kp.hep yalvardı sözverdi zaten kv.de biraz burnunu sürtseydi böyle olmazdı..yani mesele kv.de bitiyordu ama kimsenin güveni kalmadı ona artık anlayacağın..

canım eşim ve kardeşler kaç kez konuştular kp.hep yalvardı sözverdi zaten kv.de biraz burnunu sürtseydi böyle olmazdı..yani mesele kv.de bitiyordu ama kimsenin güveni kalmadı ona artık anlayacağın..

Hiç biriniz evinize kabul etmeyin.Bakalım sonra ne olcak..

Hiç biriniz evinize kabul etmeyin.Bakalım sonra ne olcak..

şu an o durumda zaten kimse istemiyor ama eşimi öyle bir doldurmuşki şu an çok mağdur ve saf bir kadın konumunda..eşimde üzülüyor yarın bir gün eve getirir bence bende birşey diyemem götür desemde olmaz..

Eli, ayağı tutmuyor mu ? Emeklisi vs yok mu ?
Emeklisi varsa, bir ev tutun otursun işte.
Kızları da varken bir tek sizde kalması sağlıklı değil bence sizin için.
Bir evde 2 kadın olmuyor. Bence kabul etmeyin. Size mi güvenip boşanıyor ? :53:

şu an o durumda zaten kimse istemiyor ama eşimi öyle bir doldurmuşki şu an çok mağdur ve saf bir kadın konumunda..eşimde üzülüyor yarın bir gün eve getirir bence bende birşey diyemem götür desemde olmaz..

Gelecek gidecek gelecek gidecek..

Allah sabır versin canım , ne diyim..

Merhaba öncelikle ben evleneli 6 yıl oldu.Eşimle aramızda bir sorunda yok ama ailesi yüzünden gerilip duruyoruz devamlı ayrı şehirlerde yaşıyoruz ailesiyle. kayınvaldem evlendiğimizden beri ben bu adamı istemiyorum deyip çıkıp geliyor sonra barışıyor tekrar gidiyor ve çok tutarsız konuşmları hareketleri güven vermiyor.son geldiğinde (2 ay falan oldu) gitme dedim burnu sürtsün dedim kayınpederimin hatta kızları istemiyor kayınvaldemi hep bende kaldı ve istersen kal benim için sorun değil bile dedim ama yine gitti ve eşimle ben artık huzurumuz kaçıyor diye ailesiyle konuşmama kararı aldık.ama bir hafta önce o yine gelmiş ben evde yoktum eşime duygu sömürüleri yapmış eşimde konuşmuş falan ve akşam otobüse bindirmiş göndermiş ertesi gün aramış ve ben çıktım geliyorum beni gel al demiş yine eşimde gitmiş almış avukat bulmuşlar falan boşanmak istiyormuş ama ben artık konuşmam görüşmem demiştim ve şimdi kızlarıda kabul etmediği için bende kalmak istiyor sanırım ama eşim ben istemiyorum diye eve getirmiyor..zorla kardeşinin yanına bırakmış dün bende artık huzurum bozulsun istemiyorum ve kayınpederim ters bir adam çıkar gelir kavga dövüş olur diyede korkuyorum..kabul edeyimmi bizde kalsınmı yoksa ben artık istemem deyip kestirip atsammı kararsız kaldım eşim benim kararıma saygı duyuyor ama tek erkek çocuk eşim üzülsün istemiyorum..ama kalırsada ben çok üzüleceğim biliyorum çünkü iş falan yapmaz devamlı tv başında önüme gelsin yiyip içeyim der ve çalışıyorum kaldırabilirmiyim bilmiyorum siz ne yapardınız akıl verin ne olur ?

Zararın neresinden dönsen kardır, kesinlikle kabul etme. Yatalak mı, hasta mı, düşkün mü öf kendine ev tutsun kocayı boşamayı biliyorsa. Kızları bile istemediğine göre geçimsiz biri zaten belli ki. Kendine güvendi ki boşanıyor, boşver huzurunu bozma.

evet akşam eşim gelincede konuştuk biraz o da yok gelmesin güvenmesin artık bana dedi içimde rahatladı biraz..biraz kendi başına kaldığını oyun olmadığını anlamalı dedi..şimdilik beklemedeyim kızlar gelişmeleri yazacağım sağolun cevaplarınız için..

Back
X