merhaba arkadaşlar bn 6 yıllk evliyim 4.5 yaşında bi kızım var bir de oğlum olacak inşalah ..ben çankırılıyım eşim gaziantepli ikimiz de kırıkkalede okuduk üniversiteyi ve buraya yerleştik kimiz de çalışıyoruz...ama eşim artık antepe yerleşmeyi düşündüğünü söylüyor 1 senedir falan tayin aldıramıyor çünkü çalıştığı kurum antepte yok.yenidn sınava girdi iyi de puan aldı ama 1.tercihte antepte yazacak kurum bulamadı 2.tercihte 1 tane yazdı ama yerleşemedi.şimdi kasım ayında tekrar tercih yapacak ama ben kesinlikle istemiyorum antepe gitmeyi bunu eşime söyldim ama dinlemiyor istemesen de gidceğiz diyor ben iki tarrafa da uzak olmak istiyorum çünkü böyle kafama çok rahat özgürce haakat edebiliyorum . şimdiye kadar annemler bilmiyordu böyle bir durumu yeni öğrendiler babam ya bizi ya da kocanı tercih et ğer gidersen dedi şok oldum arada kaldım ben zaten gitmek istemiyorum ama babamın böyle demesiyle yıkıldım ne yapacağımı şaşırdım yardım edin
merhaba arkadaşlar bn 6 yıllk evliyim 4.5 yaşında bi kızım var bir de oğlum olacak inşalah ..ben çankırılıyım eşim gaziantepli ikimiz de kırıkkalede okuduk üniversiteyi ve buraya yerleştik kimiz de çalışıyoruz...ama eşim artık antepe yerleşmeyi düşündüğünü söylüyor 1 senedir falan tayin aldıramıyor çünkü çalıştığı kurum antepte yok.yenidn sınava girdi iyi de puan aldı ama 1.tercihte antepte yazacak kurum bulamadı 2.tercihte 1 tane yazdı ama yerleşemedi.şimdi kasım ayında tekrar tercih yapacak ama ben kesinlikle istemiyorum antepe gitmeyi bunu eşime söyldim ama dinlemiyor istemesen de gidceğiz diyor ben iki tarrafa da uzak olmak istiyorum çünkü böyle kafama çok rahat özgürce haakat edebiliyorum . şimdiye kadar annemler bilmiyordu böyle bir durumu yeni öğrendiler babam ya bizi ya da kocanı tercih et ğer gidersen dedi şok oldum arada kaldım ben zaten gitmek istemiyorum ama babamın böyle demesiyle yıkıldım ne yapacağımı şaşırdım yardım edin
iki tarafa da uzaksın yani?? annenlerden ayrı bir şehirde yaşıyorsan neden böyle bir şey dediler ki acep? ha bir de antep ne bileyim üniversiteli kadınsın pek sana göre değil bence. kocanı ikna et bence babanın sözünü hiçe sayma mutlaka orta yol bulursunuz. bu durumu eşine anlat bir zahmet anlayışla karşılar.
eşimle defalarca konuştum şimdiye kadar senin istediğin yerde kaldık şimdi de ben gitmek istiyorum diyor konuşmamım faydası yok benim işim Allaha kalmış dua etmkten başka çarem yok eğer gitmek zoeunda kalırsam ne yaparım bilmiyorum
ben annesi yüzünden gitmek istemiyorum çünkü mesafeli durmayı bilmiyor oraya gidersem hergün b.zden çıkmaz bundan eminim özel hayatım biter
oraya gider sem çocuklara babannes bakacak ama ben onun bakmasını istemiyorum çünkü ağzı bozuk yalancı çocuklara hiçbişey veremez ona baktırmaktansa kreş parasına razıyım... bana antepte bedava ev verseler gel otur deseler yine gitmek istemem o kadar yani ....sorun ailesiyle yapamayacak olmam aslında çalışan bayanının halinden anlamıyolar dedikoduları çok ben yapı itibariyle sessizim onlael başetmem için onlar gibi olmam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?