ne yapacağımı şaşırdım yardım edin

babanızın bole bırsey ıstemesı cok tuhaf..evlısınız artık .. gıddıp yada dıtmemek esınızle sızın verecegınız bır karar..bence hıc arada kalmayın..sız sadece esınızı ıkna etmeye bakın..baktınız olmuyor..babanızı tercıh edecek halınız yok sanırımm ??

bence esinizin sizi ezip karar vermesi hic güzel degil. Siz siz olun babanizi cignemeyin. Evliliginiz nasil bilmiyorum ama Allah korusun ilerde bisey olursa baba kapiniz olsun. Esinizi ikna edemezseniz, alin babanizi karsiniza ve ona anlatin, dertlesin. Sizi anlayacaktir eminim. Baba yüregi sadece sizin mutlu olmanizi ister.

evet cok zor bi durum acıkcası babanız böyle bişey söyleemesi gerekiyor ama siz babanızı bu gibi duruma hazırlayın babanızı kırmayın çünkü ne varsa insanın kendi ailesinde var ama eşinizi ikna etmeye calışın evet ben gaziantepte pturuyorum guzel bi şehir ama insanları tabi kişiye baglı herkes için demiyorum ama biraz ilgi alakayı sever yani üniversiteli olmanız bunu degiştirmez gelin gözuyle bakılır herzaman tabiki buyuk bir yer antep eşiiinin ailesinden uzakta da oturabilirsin misal onlar bir belediyesinde oturuyorlarsa sen digerinde oturabilirsin eşini ikna edemezzsen en azından buna ikna et

Eski konularınıza şöyle bir baktım da siz bence eşiniz neredeyse orada onun yanında olun..

Eşinizin ille benim dediğim olsun dayatması hoş değil ama bence eşinizle gidin antebe anladığım kadarı ile size ya biz ya eşin diyen babanızda veya anneniz size o kadar düşkün değil, ben olsam eşim için olmasa bile çocuklarımın huzuru için gene giderdim. Ama gitmeden önce eşinizi karşınıza alıp bazı şartlarınızı kabul ettirmelisiniz. Hiç kimsenin k.valideyle arası mükemmel değil bu yüzden huzurunuzu bozmayın derim.

Back
X