• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapacağımı şaşırdım yardım!!

35mavi_siyah35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2011
324
62
98
  • Merhaba kk hanımları.Benim derdim birden fazla.O kadar bunaldm ki dertleşmeye ihtiyacım var.Erkek arkadaşmla iki yıla yakın birlikteyiz.Kendisi hemen evlenelim diye gitti askerliğini yaptı.Ama ondan sonra çok fazla sağlık sorunu çıktı.Bel fıtığı ameliyatı olmak zorunda kaldı.Dört ay geçti ama eskisi gbi değil tabi.İşte bulamayınca psikolojik bunalıma girdi.Sürekli yanında olmaya çalışsamda bu konuyu çok açma yetersiz hissediyorum kendimi diyo.Bişeye sap olamadım diyo.Nasıl evleneceğiz iş güç yok diyo.Sorun da sorun.Bu sene ben her işte de çalışamam diyo party time bulmam gerekiyo diyo.Onu da bulamayınca iyice bunalıma grdi evlilik konusuda askıda gibi şu an.Evlenmek istediğini her seferinde dile getiriyo.Sadece ben ne zaman ciddiye binecek dediğimde zoruna gidiyor.Ben bir erkeğim işim yok istediklerini yapamıyorum diye zoruna gittiğini söylüyo dillendirmem hoşuna gitmiyorum.Moral vereyim diyorum onda da kendisi istemiyo çünkü kendisini hiçbişey yapamayan aciz biri gbi düşünüyo.Oysa ki çok şükür kendi işini yapabiliyo.Sadece çabuk yorulıyor.Siz olsanız nasıl davranırdınız?çok mu ince düşünmem gerekiyo? Ve evlilik konusunda ne düşünürdünüz?

İş bulmama iş görmeme durumu erkekler için gurur konusu olabiliyor zamana bırak derim maddi olarak yetersiz gördüğü için kendini evlilik düşünmüyor stresi ondan dolayı. Elbet düzelir herşey

Bence sen de erkek arkadaşın gibi düşünmelisin
Yani iş olmadan evlenmeyi ertelemelisin
şu durumda nasıl ciddiye binebilir ki, ana baba parası nereye kadar

seviyorsan sabredersin ve ciddiyet meselesini biraz ertelersin, sevgin yoksa zaten bu şartlarda biter bu ilişki

zor bir durum..mesela kpss ye çalışsın memur olsun..yani hafif iş bulsun kendine..

Islerimizi yoluna koyana kadar evlenmezdim.evlenmedim.her seyin zamani var şu adamlari darlamayiniz artik.

İş bulmadan haklı evlenmk istememesi toz pembe değil her şey.Düğündü masraftı bunlar birikim istiyor zaten.İnşallah iş bulabilir masabaşı işleri tercih ettsin çok yoruluyorsa.

iş bulamamış olmak, işsiz kalmış olmak bir kadın için bile bunalımken; bir erkeği düşünemiyorum.
erkek arkadaşınızla empati kurduğumda tamamen kendisine hak veriyorum.
Öte yandan siz evlenmek istiyorsanız, ki en büyük hakkınız, ya umudunuzu bu adamdan kesip başka alternatiflere yol alacaksınız ya da sonunu düşünmeden bu adamı beklemeye devam edeceksiniz.

• Merhaba kk hanımları.Benim derdim birden fazla.O kadar bunaldm ki dertleşmeye ihtiyacım var.Erkek arkadaşmla iki yıla yakın birlikteyiz.Kendisi hemen evlenelim diye gitti askerliğini yaptı.Ama ondan sonra çok fazla sağlık sorunu çıktı.Bel fıtığı ameliyatı olmak zorunda kaldı.Dört ay geçti ama eskisi gbi değil tabi.İşte bulamayınca psikolojik bunalıma girdi.Sürekli yanında olmaya çalışsamda bu konuyu çok açma yetersiz hissediyorum kendimi diyo.Bişeye sap olamadım diyo.Nasıl evleneceğiz iş güç yok diyo.Sorun da sorun.Bu sene ben her işte de çalışamam diyo party time bulmam gerekiyo diyo_Onu da bulamayınca iyice bunalıma grdi evlilik konusuda askıda gibi şu an.Evlenmek istediğini her seferinde dile getiriyo.Sadece ben ne zaman ciddiye binecek dediğimde zoruna gidiyor.Ben bir erkeğim işim yok istediklerini yapamıyorum diye zoruna gittiğini söylüyo dillendirmem hoşuna gitmiyorum.Moral vereyim diyorum onda da kendisi istemiyo çünkü kendisini hiçbişey yapamayan aciz biri gbi düşünüyo_Oysa ki çok şükür kendi işini yapabiliyo.Sadece çabuk yorulıyor.Siz olsanız nasıl davranırdınız?çok mu ince düşünmem gerekiyo? Ve evlilik konusunda ne düşünürdünüz?

bel fıtığı ameliyatı oldu diye mi part time çalışmak istiyor anlamadım, biraz bahane gibi geldi, sonuçta iyileşti değil mi yani

Yaşlar kaç?
Bazı erkek işe girip para kazanamıyorum diye dert eder, bazıları iş aramaya erinir. Bence sormayın. Her şey evlilik değil. Önce sağlık.
Kpss ye falan hazırlansın madem. Masabaşı iş daha iyi olur onun için.

3 kere bel fitigi ameliyati oldum hemde 1.5 sene icerisinde

Ne alaka ameliyatla calismak istememesi ?

Calismak istese hayli hayli is bulurdu ameliyat buna engel degil
Bence sizi basindan saviyor

Bence daha erken evlilik için..
Bu arada 60 yaşındaki annem fıtık ameliyatı oldu hala kalkıp her işini kendi yapar. Erkeklerin bu bir operasyonla kendine çürük muamelesi yapıp ajitasyon yapması çok yaygındır. Bence biraz da naz yapıyor..

Bence işe girene kadar nişan yapmamalısınız.
Evlendiğiniz zaman çalışmaması çok ciddi bir sorun.

Şöyle diyeyim gerçekten nazlı bir erkek olayları büyüten birisi ama öyle başından savayım derdinin olduğunu sanmıyodum çünkü ailesiyle tanıştm o benim annemle irtibatta istersen geleyim isteme olsun Adını kıyamam sıkıntı değil diyo sadece biraz memurluğu denemek istiyo o konuda masabaşı işim olsun rahat olayım diyo

eğer fiziksel bi iş yapmayacaksa tam gün çalışmasında herhangi bir sorun olamaz bence, ama bulamıyor sanırım herhalde o yaşta bir adam fiziksel değilse tam gün iş bulsa çalışmıcam demez herhalde, diyorsa sorun vardır
Olsa yapacak işte gerçekten iş yok bide o durum var memurluğu da bu yüzdn denemek istiyo

Back
X