• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapacağımı şaşırdım

Telefonu bozulmuş burda kalıyor bana telefon alın dedi telefon aldik halada bişey yapmıyoruz gozlerinde.

Bana telefon alın demesi arsızlık. Bir de abim bişey istemez dediniz daha önce. Eşiniz abiniz ve babanız için çalışmıyor. İki evladınızı düşünün siz. Ve de eşinizi. Verdiğiniz para eşinizin çalışıp kazandığı..

Uç haftalık prematüre doğmuş bebeği var. Ve size geliyor. Siz ona harçlık veriyorsunuz. Telefonu bozuluyor bana telefon alın diyor alıyorsunuz. Bebek hastanedeyken makul bir sebebi olmalı size gelmesinin. Sonra bebek vefat ediyor. Masrafları için para isteniyor.. Anlamadım ben. Allah sabırlar versin hepinize.. Tek üzüldüğüm konu bu..

Uç haftalık prematüre doğmuş bebeği var. Ve size geliyor. Siz ona harçlık veriyorsunuz. Telefonu bozuluyor bana telefon alın diyor alıyorsunuz. Bebek hastanedeyken makul bir sebebi olmalı size gelmesinin. Sonra bebek vefat ediyor. Masrafları için para isteniyor.. Anlamadım ben. Allah sabırlar versin hepinize.. Tek üzüldüğüm konu bu..
Yanımıza gelen küçük kardesim abim değil abim turkiyede burda değil

Su yurtdisinda yasayanlari kral zannetme fikri kaybolmicak eminim ..
Ahhh bu hep zamaninda Alamanyalardan araba mercedes kiralayip bizim diye yutturanlarin yuzunden ....

Yanımıza gelen küçük kardesim abim değil abim turkiyede burda değil

Aileniz resmen kocanızı sömürmeye çalışıyor.
Yanlış anlamayın lütfen ama siz çalışıyor olsaydınız kazandığınız paradan gönderebilirdiniz ama eşiniz ailenize yardım etmek zorunda değil.
Yurtdışındaki küçük kardeşiniz çok mu küçük? O çalışıp babanıza göndersin.

Pardon da sen calismiyorsun ailen esinin alın terini isteme haddini nerden buluyor? sen de yolluyosun yazik esine uzuldum. Esinin kıymetini biliyorsundur umarım herkes vermez.

Eklemeden edemiycem adam masraflara kredilere yetişmek için ek is yapiyor senin ailenin eşini sömurmesine izin vermemen gerekir. Yazık adama.

Son düzenleme:
Alıştırmasaydın. Ilk isteklerinde hayir artik benim kendi hayatim var ve sadece esimin maasiyla idare etmeye calisiyoruz deseydin. Bunu hala diyebilirsin ne yapmam gerek diye sorman biraz komik geldi. Yapilacak tek sey 'benim gelirim yok esiminkiyle zor idare ediyoruz kusura bakmayin' demek olucak.

Aradım ve söyledim utancımdan eşime bile söyleye medim dedim ki haklı olarak zaten elimizde yok diyecekti. Ablama anlattım oda yanındaydı babamın diyo ne ara söyledi sana bunu. Böyle böyle dedim daha pazartesi kardeşime verdik bişey gönderemeyiz dedim. Diyo abin duysa bile nasıl üzülür babamın bunu sana söylemesinden. Neden insan babasından utanır onu bile anlamış değilim. Ki evimizi kiraya vermiştik turkiyede kiracı çıktı dedik gidin eve bakın bişey yapmismi diye gidip baktı babam emlakciyla beraber hiç bişey yapmamışlar temiz kullanmışlar evi dedi adamın depozitosu vardı onu geri verdiler adama. Bir hafta sonra ablamın eşi gidip baktı eve bu evi nasıl bırakmış bu dedi duvarlara kadar kazimis resmen video gönderdi bize 5 bin lira masraf yaptık babam yüzünden. Eşim bişey dese savunamiyorum bile babamı.ki savunulaak bir tarafida yok.

Eşime karşı hep mahcup ediyor beni.o yüzden Türkiye'ye bile gitmekten nefret ediyorum böyle sorunlar olacağından

Turkiyedekiler avrupalilarin bolluk icinde yasadgini dusunuyorlar.
Galiba euronun 3 kati tl oldugundan dolayi bu. Elimize maasimiz euro olrak geciyorya. 1000 euro kazansak abovv 3000 tl, vay be diyorlar.
Ama bilmiyorlarki bizim geliriz euroysa, cikarimizda euro.
Cop vergisini duymuslarmi hic sor bakalim.

Ben sizin yerinizde olsam anneme izah ederdim. Olmaz boyle.
2 ay kalmis yvrunuzun dogmasina ne demek daha emzik bile almadim.

Merhaba kızlar size bugun derdimi anlatayim bi fikir verin ne olur.Ben yurt dışında kaliyorum 4 senelik evliyim. Ailemin bitmeyen isteklerinden bıktım artık. Elimizden geldikce yardim ederiz ama bir yaptikca daha çok bekliyorlar.bizim burda kredi borclarimiz var hala baya yüklü bir miktarev kredisi .derdime gelince geçen hafta kardesim bize geldi harçlık verdik 150 euro 200 euroya telefon aldik kendisine bir kaç ay once babama turkiyeden 500 lira verdik .eşimin ailesi hiç bir sekilde istemez bişey belki ayda yılda bir annesine biraz harclik gondeririz. Bugün babam ile konuştum baktım yine biraz para gonderin abine bu ay baya masraf yaptı diye.ama ben çalışmıyorum eşimin calistigiyla geciniyoruz artık ona söylemeye utanıyorum bişey söylese kötü oluyor bizimkilerin gözünde. Ne yapacağımı şaşırdım bana bir akıl verin ne olur bebeğim doğacak daha 1 emzik dahi almadım ama bizimkilerin istekleri bitmiyor ki.
Merhaba ay k

Turkiyedekiler avrupalilarin bolluk icinde yasadgini dusunuyorlar.
Galiba euronun 3 kati tl oldugundan dolayi bu. Elimize maasimiz euro olrak geciyorya. 1000 euro kazansak abovv 3000 tl, vay be diyorlar.
Ama bilmiyorlarki bizim geliriz euroysa, cikarimizda euro.
Cop vergisini duymuslarmi hic sor bakalim.

Ben sizin yerinizde olsam anneme izah ederdim. Olmaz boyle.
2 ay kalmis yvrunuzun dogmasina ne demek daha emzik bile almadim.
Merhaba aynı dert bende de var 13 yıldır evliyim ve 13 yıldır eşim aileme bakıyor ailemin maddi durumu iyi değil buna rağmen sıfır eşya aldılar kardeşimi özel üniversiteye yazdırdılar sonra babam işten çıkarıldı emekli kendisi eşim yardım etmeye başladı babama iş buldu babam yapmam diyip kenara çekildi eşim şuan tüm faturaları ödüyor aylık 1000 tl tutarında kredi karı verdi onu ödüyor omların kredisini ödüyor elden para veriyor annemler iyi kirasına karışmayacağını söyledi babam iş beğenmediği için artık ona ben karışmam dedi bende evden çıkın animelere yerleşin dedim YoK dedi annem o zaman biz karışmayız dedim yemin ettim şimdi kira zamanı geldi bana söyledi ben yemin ettim karışmam dedim annem telefonlarımı açmıyor benle konuşmuyor beni para olarak görüyor bıktım artık yapınca iyi yapmayınca kötü olunuyor

Merhaba aynı dert bende de var 13 yıldır evliyim ve 13 yıldır eşim aileme bakıyor ailemin maddi durumu iyi değil buna rağmen sıfır eşya aldılar kardeşimi özel üniversiteye yazdırdılar sonra babam işten çıkarıldı emekli kendisi eşim yardım etmeye başladı babama iş buldu babam yapmam diyip kenara çekildi eşim şuan tüm faturaları ödüyor aylık 1000 tl tutarında kredi karı verdi onu ödüyor omların kredisini ödüyor elden para veriyor annemler iyi kirasına karışmayacağını söyledi babam iş beğenmediği için artık ona ben karışmam dedi bende evden çıkın animelere yerleşin dedim YoK dedi annem o zaman biz karışmayız dedim yemin ettim şimdi kira zamanı geldi bana söyledi ben yemin ettim karışmam dedim annem telefonlarımı açmıyor benle konuşmuyor beni para olarak görüyor bıktım artık yapınca iyi yapmayınca kötü olunuyor

Galiba yanlis alintiladiniz :)

Merhaba kızlar size bugun derdimi anlatayim bi fikir verin ne olur.Ben yurt dışında kaliyorum 4 senelik evliyim. Ailemin bitmeyen isteklerinden bıktım artık. Elimizden geldikce yardim ederiz ama bir yaptikca daha çok bekliyorlar.bizim burda kredi borclarimiz var hala baya yüklü bir miktarev kredisi .derdime gelince geçen hafta kardesim bize geldi harçlık verdik 150 euro 200 euroya telefon aldik kendisine bir kaç ay once babama turkiyeden 500 lira verdik .eşimin ailesi hiç bir sekilde istemez bişey belki ayda yılda bir annesine biraz harclik gondeririz. Bugün babam ile konuştum baktım yine biraz para gonderin abine bu ay baya masraf yaptı diye.ama ben çalışmıyorum eşimin calistigiyla geciniyoruz artık ona söylemeye utanıyorum bişey söylese kötü oluyor bizimkilerin gözünde. Ne yapacağımı şaşırdım bana bir akıl verin ne olur bebeğim doğacak daha 1 emzik dahi almadım ama bizimkilerin istekleri bitmiyor ki.

Yapilacak pek fazla bişey yok,buraya yazdıklarını kibar bir şekild e anlatacaksın babana,sen çalışsa n neyse de sadece eşin çalışıyor olmaz bu şekilde

Back
X