Kizlar. Bugun kahvaltiyi esimle bolkonda yapalim dedik. Oturduk baktik sip sip sular akiyo.Ustteku Kadin hali yorgan be varsa asmis. Hc birinin suyunu suzmemis. Esimde bak kadin balkonda uyar dedi 3 4 kere bende bsy olmaz su akar kurur idare sart dedim. Sonra iceri gectim kitapkarin kilimim minderlerim balkonda su o kadar asagi akmiyo cunku. Bsy olmaz dedim. Bi ciktim balkna ne hepsi sirilsiklam. Kadinin giderinin alcisi kirilmia su balkona ordan iceri ve halilara akmis kapilarda acik oldugu icin. Kadin surekli hali cirpiyor Sofra bezi silkeliyor. Tam bi bucuk ay banyosu damladi. Cocuklari dovmesi gurultusu. Gece 1 de supurge makinasi tv sesi. En son doldum ben ciktim kapisina konustum kadinla. Nereye cirpiyim haliyi nereye asayim diyor. Yoneticiyle konusun ortak bi karar alsinlar dedim. Indim evime. Bi baktim ses geliyor kadin bagiriyor. Beni anlatiyor. Agliyor. Soktayik kizlar. Karsi komsusu gordu duydu her seyi kadina kotu tek bi lafim olmadi. Vala bilmiyom simdi bu esini doldurup esime gelirse bunun kocasi kaba dayi gibi adam. Off kizlar ya