Ne yapacagimi sasirdim

destik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2018
734
275
33
Kizlar. Bugun kahvaltiyi esimle bolkonda yapalim dedik. Oturduk baktik sip sip sular akiyo.Ustteku Kadin hali yorgan be varsa asmis. Hc birinin suyunu suzmemis. Esimde bak kadin balkonda uyar dedi 3 4 kere bende bsy olmaz su akar kurur idare sart dedim. Sonra iceri gectim kitapkarin kilimim minderlerim balkonda su o kadar asagi akmiyo cunku. Bsy olmaz dedim. Bi ciktim balkna ne hepsi sirilsiklam. Kadinin giderinin alcisi kirilmia su balkona ordan iceri ve halilara akmis kapilarda acik oldugu icin. Kadin surekli hali cirpiyor Sofra bezi silkeliyor. Tam bi bucuk ay banyosu damladi. Cocuklari dovmesi gurultusu. Gece 1 de supurge makinasi tv sesi. En son doldum ben ciktim kapisina konustum kadinla. Nereye cirpiyim haliyi nereye asayim diyor. Yoneticiyle konusun ortak bi karar alsinlar dedim. Indim evime. Bi baktim ses geliyor kadin bagiriyor. Beni anlatiyor. Agliyor. Soktayik kizlar. Karsi komsusu gordu duydu her seyi kadina kotu tek bi lafim olmadi. Vala bilmiyom simdi bu esini doldurup esime gelirse bunun kocasi kaba dayi gibi adam. Off kizlar ya:KK12:

Görgüsüz insanlarla yasamak gerçekten zor
Bide üstüne yaygara ... her türlü pislik mevcut olabilir .
Velhasıl kabadayı olsa kaç yazar onu endişe etmeyin dağ başında yaşamıyorsunuz

Görgüsüz insanlarla yasamak gerçekten zor
Bide üstüne yaygara ... her türlü pislik mevcut olabilir .
Velhasıl kabadayı olsa kaç yazar onu endişe etmeyin dağ başında yaşamıyorsunuz
Sirf bu yuzden kadinin kapisini calmadim. Bi kavga gurultu cikarirlar diye.

Iyi fikir hemen alayim. Kadin neden bu kadar aglayip bagirdi anlamadim:KK42:
Boşverin o kadar halı yatak yorgan çırpan biriyse millet de görüp biliyordur zaten. Aklı sıra acitasyonla zeytinyağı gb üste çıkacak. Eşi gelirse de insan gb konuşarak anlatırsınız sorunu

Boyle durumlarda eger karsi taraf durumu anlayacak ,cozum yoluna gidecek nezakete sahip degilse zabitaya sikayet edebilirsiniz. Hemen geliyorlar. Siz olaya mudahil oldukca isler cigrindan cikabilir, umarim sorun en kisa zamanda cozulur.

Boyle durumlarda eger karsi taraf durumu anlayacak ,cozum yoluna gidecek nezakete sahip degilse zabitaya sikayet edebilirsiniz. Hemen geliyorlar. Siz olaya mudahil oldukca isler cigrindan cikabilir, umarim sorun en kisa zamanda cozulur.
Zabitayi bende dusundum ama once bi knusayim dedim. Kizlae kadin bagiriyo ve sesi evimin icine geliyor oldugu gibi el kol hareketleri yapmisim ben kadina. Aynen bole anlatiyor karsidakine

Boşverin o kadar halı yatak yorgan çırpan biriyse millet de görüp biliyordur zaten. Aklı sıra acitasyonla zeytinyağı gb üste çıkacak. Eşi gelirse de insan gb konuşarak anlatırsınız sorunu
Bu arada ben kadinla konusmadim esim uyar desede esimde kapiciyi aradi cik bak diye bakti kapici gordu o manzarayi.

Zabitayi bende dusundum ama once bi knusayim dedim. Kizlae kadin bagiriyo ve sesi evimin icine geliyor oldugu gibi el kol hareketleri yapmisim ben kadina. Aynen bole anlatiyor karsidakine

Ben de olsam once bi konusayim derdim.
Iste kadinin bu tavirlarindan dolayi siz artik muhattap olmayin direkt zabitayla muhattap olsunlar.

Siz diyeceğinizi demişsiniz o da zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışacak aklınca. Bundan sonra yöneticiye de gidin, zaten herkes az çok görmüştür kadının yaptığını. Böyle toplum içinde yaşamayı bilmeyen saygısız dangalakları şehirlerden çıkarsalar özellikle istanbul gibi büyükşehirlerden herşey daha güzel olacak.

Iyi fikir hemen alayim. Kadin neden bu kadar aglayip bagirdi anlamadim:KK42:
Üste çıkıyor çünkü.
Neden büyük balkonlu ev ararız,oturalım çayımızı kahvemizi içelim,hava güzelse oturup yemek yiyelim dört duvar arasında kapanmayalım diye.
Ama her apartmanda var sanırım böyle çıkıntı tipler. Pat pat silkelemeden duramayan göya temizlik hastaları .
Hiç umursamayın. Evinin sınırları içerisinde yapsın işini. Siz mecbur değilsiniz onun pisliğini temizlemeye.

Üste çıkıyor çünkü.
Neden büyük balkonlu ev ararız,oturalım çayımızı kahvemizi içelim,hava güzelse oturup yemek yiyelim dört duvar arasında kapanmayalım diye.
Ama her apartmanda var sanırım böyle çıkıntı tipler. Pat pat silkelemeden duramayan göya temizlik hastaları .
Hiç umursamayın. Evinin sınırları içerisinde yapsın işini. Siz mecbur değilsiniz onun pisliğini temizlemeye.
Iste bu temizlik degil ki baskasinin evini kirletiyon. Ya camlara su tuttu hortumla ses etmedim. Ilk kez kapisuni caldim. Calmaz olaydim

Hiçbir şey demeden zabıtayla çözeceksiniz durumu.
En güzeli muhatap olmadan halletmeniz.
Camınıza şu tuttuğunda hemen zabıtası cagirsaydiniz belki bu durumları da yasamayacaktiniz.

Back
X