Ne Yapacağımı Şaşırdım :(

Sen zaten eski üyesin yanlış anlaşılma olmaz merak etme için rahat olsun :)

Eşin ne işine girdi peki denemeden geçer belki umutlu olmak lazım :)

Ben ünivde iken çoğu kitabı fotokopi çektirdim daha ekonomik oluyo

Bir ustanın yanında tesisat işine girdi ama dediğim gibi kesinliği yok inşallah olur...
Ben geçen sene hazırlık okudum ve hocalar illa orjinal kitap istediler. İkinci el bile olmazmış Mecburen aldık. Bu sene birçok hoca fotokopi aldırdı zaten ama 4 kitap var ki onlar da orjinal istiyor. Ne fark varsa :( Önemli olan orjinal kitap mı yoksa birşey öğrenmek mi anlamadım :(

Bir ustanın yanında tesisat işine girdi ama dediğim gibi kesinliği yok inşallah olur...
Ben geçen sene hazırlık okudum ve hocalar illa orjinal kitap istediler. İkinci el bile olmazmış Mecburen aldık. Bu sene birçok hoca fotokopi aldırdı zaten ama 4 kitap var ki onlar da orjinal istiyor. Ne fark varsa :( Önemli olan orjinal kitap mı yoksa birşey öğrenmek mi anlamadım :(

Üst sınıflardan 2.el kitap araştır canım,yarı yarıyadan bile daha ucuz olur,biz isterdik üst sınıflardan kitap,kimisi hibe ederdi.

Allah yardımcın olsun arkadaşım..
okulu dondurma sene kaybetme derim..dedenden okulun için yardım almayı gurur yapma bence..sen onlarla hep içiçeydin bunu duyurmadan eşinin ailesine alabilirsin bence yardımlarını..durumun düzeldiğinde altında kalmazsın bu iyiliklerinin..okuldaki part time iş konusunda umarım bi şansın olur..bu sana ilaç gibi gelir..dualarım seninle canım.. :Saruboceq:

Özellikle referans olabilecek hocan varsa parttime iş konusunda yardımcı olsunlar sana. inş. senin okulda da vardır bu uygulama.

şimdi aklıma geldi, ikiyıllığı okuduğum dönemde okul kaydımı ilime aldıracağımı duyan hocaların burs vermeyi teklif eetmişlerdi. ama burs az geldiği için oturduğum ile aldırmak zorundada kalmıştım. şimdi üniversitenin baya iyi burs verdiğinide duydum. tüm olasılıkları araştır bence.

ayrıca kitapların fotokopisini çektirmiştim. orjinal isteyen hocaların dersinede 2. öğretimden aldığım kitaplarla girmiştim.Allah yardımcın olsun.

Elbette aynı anda olamaz ev+okul+iş çok çok zor olur.
ben kendi adıma yorum yapmak istedim. ama eşin diyor ise çalışma falan diye..
Zaten yapabilecek bişey yoktur ozaman iş bulması gerekiyor bulamazsa da nasıl olur bilmiyorum :sm_confused:
Parttime işler hem yorucu oluyor hemde kazançsz

çanakkale de yaşıyosun sanırım kız kardeşim çanakkale de okuyo bi dönem part time lcw de çalıştı ve gayette iyi para kazandı 100 lira multinet yemek 400 lira maaş + prim hafta da 4 gün okul saatlerine göre ayarlandı sen de bi başvur istersen

çanakkale de yaşıyosun sanırım kız kardeşim çanakkale de okuyo bi dönem part time lcw de çalıştı ve gayette iyi para kazandı 100 lira multinet yemek 400 lira maaş + prim hafta da 4 gün okul saatlerine göre ayarlandı sen de bi başvur istersen

Evet Çanakkale'deyim canım...
LCW'de mi? Tamam onu da bvir araştırayım ben teşekkür ederim...

Evet Çanakkale'deyim canım...
LCW'de mi? Tamam onu da bvir araştırayım ben teşekkür ederim...

hatta senin için arayıp sordum rakamlarda yanılmayım diye
şu dönem eleman ihtiyaçları varmış kardeşim şu an çalışmıyo ama düşünüyo
kurban bayramı ve öncesi çok yoğun oldukları için eski çalışanları
tekrar davet ediyolarmış bi ara uğra görüş istersen
hatta referans isterlerse kız kardeşimin adını verebilirim sana
forma onun adını yazabilirsin bugün kendi gidicekmiş görüşmeye
orda bulıuşabilirsiniz istersen yardımcı olmaya çalışırım

hatta senin için arayıp sordum rakamlarda yanılmayım diye
şu dönem eleman ihtiyaçları varmış kardeşim şu an çalışmıyo ama düşünüyo
kurban bayramı ve öncesi çok yoğun oldukları için eski çalışanları
tekrar davet ediyolarmış bi ara uğra görüş istersen
hatta referans isterlerse kız kardeşimin adını verebilirim sana
forma onun adını yazabilirsin bugün kendi gidicekmiş görüşmeye
orda bulıuşabilirsiniz istersen yardımcı olmaya çalışırım

Canım çok teşekkür ederim. Eleman ihtiyaçları olmasına sevindim...
Ben eşim gelince onunla bir görüşeyim. Tamam derse ki demesi lazım kardeşinle de görüşebilirim...
Eğer olursa duacın olucam. Sana akşam özel mesajla ulaşıcam inşallah...
Canım multinet demişsin onu tam anlamadım. O ne demek?

Canım çok teşekkür ederim. Eleman ihtiyaçları olmasına sevindim...
Ben eşim gelince onunla bir görüşeyim. Tamam derse ki demesi lazım kardeşinle de görüşebilirim...
Eğer olursa duacın olucam. Sana akşam özel mesajla ulaşıcam inşallah...
Canım multinet demişsin onu tam anlamadım. O ne demek?

yemek kartı canım istersen market alışverişlerinde istersen yemek yemek için
kullanbilirsin sana kalmış özelden ben sana iletişim bilgilerimi vereyim
duruma göre bana ulaşırsın

Merhaba canım durumun gerçekten çok zor...Hem okul hem evlilik ikisini bir arada yürütmek çok zor bir de üstüne maddi sıkıntı...Allah kolaylık versin canım..Ben de hem evliliği hem okulu bir arada yürüttüm insan çok yoruluyor yıpranıyor...Son sınıfta kızıma hamileydim kocaman karnımla okula git gel hocalarla uğraş mezun oldum 20 gün sonra kızım doğdu...gerçi konumuzla alakalı değil ama yazmak istedim...Bir ara bizim de maddi sıkıntımız oldu eve hırsız girdi arabamız çalındı falan benim ailem destek oldu da atlattık o günleri...Senin ailen destek olamaz mı canım???hani bir süre sen iş bulana kadar..İnşaallah en yakın zamanda feraha erersin canım..

allah yardımcın olsun canım...

bölümün neydi?

çalışırsan senin için çok zor olutr ama okul-iş-ev

Multinet iyi oluyor gerçekten ister yemek ister markette alışveriş için kullanıyorsun..Komşum kullanıyordu market için çok iyi geliyordu baya bir eksiğini alıyordu...

Merhaba,

İnşallah şu LCW işi olur da rahatlarsınız. Bu arada hangi bölümde, kaçıncı sınıfta okuyorsunuz? Haani özel ders falan veremez misiniz diye soruyorum.

Merhaba canım durumun gerçekten çok zor...Hem okul hem evlilik ikisini bir arada yürütmek çok zor bir de üstüne maddi sıkıntı...Allah kolaylık versin canım..Ben de hem evliliği hem okulu bir arada yürüttüm insan çok yoruluyor yıpranıyor...Son sınıfta kızıma hamileydim kocaman karnımla okula git gel hocalarla uğraş mezun oldum 20 gün sonra kızım doğdu...gerçi konumuzla alakalı değil ama yazmak istedim...Bir ara bizim de maddi sıkıntımız oldu eve hırsız girdi arabamız çalındı falan benim ailem destek oldu da atlattık o günleri...Senin ailen destek olamaz mı canım???hani bir süre sen iş bulana kadar..İnşaallah en yakın zamanda feraha erersin canım..

Senin işin de zormuş...
Ben şimdiden bunalmış durumdayım...
Teşekkür ediyorum canım...

allah yardımcın olsun canım...

bölümün neydi?

çalışırsan senin için çok zor olutr ama okul-iş-ev

Bölümüm İngiliz Dili Ve Edebiyatı canım...
Biliyorum çok zorlanıcam ama başka çarem yok :(

Back
X