Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mesajları okudumda,LCW ye gittinmi acaba?Sonuç ne merak ettim.
derin,
forumda takip ettiğim üyelerden birisin. ve çok samimi buluyorum seni.
umarım en kısa zamanda düzelir herşey..
Merhaba kızlar...
Beni tanıyanlar tanır, evli olarak üniversite okuyorum. Okumaya çalışıyorum daha doğrusu...
Eşim yaz başında işten çıkmıştı. Daha sonra çok özlediği için onun memleketine gittik. Ben iş araması taraftarıydım ama ısrarlarına dayanamadım. Yol masrafımızı da babası karşıladı...
Buraya geldikten sonra herşey çıkmaza girdi. Kirada oturuyoruz zaten ama eşim işsiz olunca ödeyemedik tabiki. Onu da dedem ödedi :çok üzgünüm:
Daha sonra eşim işe girdi. Daha doğrusu arkadaşı ile çalışacaktı fakat arkadaşı yamuk yaptı ve aldığı parayı bölüştürmek yerine cebe attı :çok üzgünüm: Tabi eşim onunla çalışmaktan da vazgeçti...
Okul harcımı tekrar dedem yatırdı artık söylemekten utanıyorum. Eşim şuan işe girdi ama deneme süresi bir kesinliği yok yani...
Bu arada benim okulum geçen hafta açıldı. Birkaç kitabı elimde olan para ile alabildim. Ancak hala almam gereken 4 kitap var ve benim param yok...
Burs başvurusu yaptım ama yılsonu açıklanıcak ancak. O zamana kadar ne yapacağımı inanın bilmiyorum...
Bir ara okulumu dondurmayı düşündüm çalışmak için ama bu da benim için zaman kaybı demek. Hem çalışsam da şu durumda bir birikim yapamam ve boşuna 1 yılım gitmiş olur. Yeni kişilerle de sınıfa adapte olamam seneye...
Lütfen kimse konumu yanlış anlamasın. Gerçekten ne yapacağımı bilemediğim için konu açtım. Bugün moralim o kadar bozuk ki gitmedim okula...
Sizce ne yapmalıyım :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
Yok canım gitmedim...
Akşam eşimle konuşacam demiştim konuştum ama eşim pek sıcak bakmadı. Okul ve evi bir arada zor idare ediyorsun bide işin altından nasıl kalkacaksın diyor...
Bursların açıklanmasını bekle en azından dedi, yine de ikna etmeye uğraşıyorum canım...
ünv kütüphanesinden kitaplarını temin etmeye çalış oh ne güel lüksmüş öyle yeni kitap falan.. ben ünv bitene kadar hiç kitap almadım hacettepe mezunuyum hem kütüphneyi kullandım hemde gerekirse notlar aldım.. bizim ünv tede kitaplara pek takılmazdı notları sağlam alınca derslerde onlardan çalışırdık ekstra gereksinimler içinde küütphanye başvururduk..
benim anlamadığım neden kütüphane alışkanlığımız yok...
şuanda interneti kullanıyorsan eğer ihtiyacın olan bilgileride internetten bulabilirsn kitrap gerekmez..
ama hangi bölüm okuyorsun bilemiyorum belki almak zorunda olduğun kitapların olabilir ama dediğim gibi kütüphaneyi araştır fakültenizin bölüm kütüphanesi olur üniversitenin kampüs kütüphanesi olur bulunduğun ilin ilçenin belediye halk kütüphanesi olur en azındn diğer okumak için araştırma için olan ihtiyaçlarını belki bulabilirsin...
özel ders falan vermeyi düşündünmü
eğer matematikten falan anlıyorsan öyle bir bölümde okuyorsan ilköğretim öğrencileri özel ders alır evinde verebilirsin..
ünv bizim derslerimiz haftanın her günü veya herzaman dolu dolu olmazdı ben derhanelerde yarı zamanlı çalışırdım onuda deneyebilirsin....
vede evde yapabiileceğiniz böyle işler olur triko ipi temizlemek gibi özel bir beceri gerektirmeyen parça başı para kazanabileceğin evde olduğun zmaanlarda oturup yapsan en azından harçlığın çıkardı...
birde bence eşin bir cv hazırlasın ve gördüğünüz bütün işyerlerine bırakın çıkmadık candan ümit kesilmez bir şey denk geliverir..
kısmetinizin hangi kapıda olduğunu bilemezsinizki kısmet ayağa gelsin diye beklenmezki bazen sizin onun ayağına gitmeniz gerekir..
allah kolaylık versin..
umarım ünversiteyi başarı ile tez zamanda bitirirsin canım..
O zaman eşin çalışmanı istemiyor,çıkar bir yol biliyor demekki,sıkma sende canını
Kampüs kütüphanemiz var fazlasıyla araştırdım...
Ama İngiliz Edebiyatı veya Edebiyat tarihi ile ilgili İngilizce kaynak malesef bulamıyorum...
Matematiğim zaten sıfır o konuda bir ders vermem...
Malesef haftanin her günü dersimiz var çünkü haftalık ders saatimiz 23...
Notlarımı çok iyi eksiksiz alıyorum ama malesef yeterli olmuyor. O kitapların mutlaka alınması lazım. Çünkü kadın evde öğrenip sınıfta anlatacaksınız soru sorucam diyor...
Anlatmadığı konuyu kitapsız öğrenmem pek mümkün değil...
Öncelikle Allah yardımcınız olsun...
Ben de bu bölümden mezunum ve özel üniversitede okumama rağmen bizler romanlarımız hariç hiç orijinal kitap almadık desem yeridir. Zaten ingilizce romanlar da çok ucuz. Paralı okuyan arkadaşlarım da burslu olan arkadaşlarım da sürekli fotokopi çektirirdik hocaların kitaplarından. Hangi ders bu merak ettim doğrusu, kadın büyük ihtimalle satışından pay alıyordur ki mecbur tutuyor sizi. Rabbim bir kapı açar inşaallah :Saruboceq: Bazı arkadaşlar özel ders demiş ama bunun için gerçekten geniş bir çevre gerekiyor. Bir kişi ile başlandı mı o kişi memnun kalıp sizi yakınlarına tavsiye etti mi gerisi geliyor. Ama işte çok tanıdık lazım bu iş için.
Canım komik olan da bu ya zaten. Bölüm hocalarımız kitapları fotokopi çektirmemize izin verdi. Biri hariç tabi. Ama Türk Dili ve İnkılap Tarihi hocası orjinal istedi. Literary Terms hocası da orjinal istiyor ve çok pahalı bir kitap. Ayriyetten İtalyanca sözlük vs...
Dediğin gibi çevre gerekiyor. Ben aslen Biga'lıyım ve 1 yıldır Çanakkale merkezdeyim dolayısıyla çevrem yok![]()
kitabı alan arkadaşlarından fotokopi çektirmeyi dene daha ucuza gelir sanaKampüs kütüphanemiz var fazlasıyla araştırdım...
Ama İngiliz Edebiyatı veya Edebiyat tarihi ile ilgili İngilizce kaynak malesef bulamıyorum...
Matematiğim zaten sıfır o konuda bir ders vermem...
Malesef haftanin her günü dersimiz var çünkü haftalık ders saatimiz 23...
Notlarımı çok iyi eksiksiz alıyorum ama malesef yeterli olmuyor. O kitapların mutlaka alınması lazım. Çünkü kadın evde öğrenip sınıfta anlatacaksınız soru sorucam diyor...
Anlatmadığı konuyu kitapsız öğrenmem pek mümkün değil...
ınternette bır suru cevırı ılanı verecegınız sıte var
ve benım 10 sayfalık cevırıme 900 lıra ısteyen bıle oldu
yanı bu ıste cok para var ustelık evınızde kısı ıle hıc muhattap olmadan yapabılırsınız
yapacagınız tek sey word kullanmak okul harıcındekı vakıtlerde bunları yapmak
cok arkadasım okurken yapmıs bunu
okul panosuna dıger bolumlerın cevırı yapılır dıye kucuk ılanlar asabılırsın
kkendını dıger bolumlerın asıstanlarına tanıtıp cevırı yapabılecegını soyleyebılırsın
cunku tez yazan yada arastırma yapan kısıler ıcın cevırı zaman kaybı
bızım bıze cevırı yapacak arkadaslara ıhtıyacımız var
bole kazanclı bı kapı var ıskalamayın derım
İnternetten çeviri bulup nasıl güvenebilirim peki canım?
Ben pek anlamıyorum o işten![]()