Merhaba arkadaşlar.Bir konuda sizlerin fikirlerini almak istiyorum.Yaklaşık 3ay kadar önce şuanki erkek arkadaşımla tanıştık.Aramızdaki duygular oldukça kuvvetliydi ve herşey çok hızlı gelişti.İlk zamanlar erkeklere olan güvensizliğimden ona bağlanmamak için mesafeli davranıyordum.Ama o davranışlarıyle,ilgisiyle beni ikna etmeyi başardı.İlk 1 ay resmen bulutların üzerindeydim.Herşey mükemmel gidiyodu.Kendimi çok mutlu hissediyodum.Fakat bi zaman sonra bişeyler değişmeye başladı.Yavaş yavaş bana olan ilgisi azaldı.Arama sorma aynı şekilde devam ediyodu.Ama ilgi eksikti.Bundan sonra da zaten kavgalar başladı.Şimdi hemen hemen hergün tartışıyoruz.Canı başka şeylere sıkılsa bile bunu bana yansıtıyo.Sevgisinden şüphe etmek istemiyorum ama artık kendime engel olamıyorum.Nasıl davranmalıyım napmalıyım bilmiyorum.Acaba ben mi çok ilgi göstermeye başladım diyorum soğuk davranıym diyorum bu sefer de sürekli neyin var diyip duruyo.Artık işin içinden çıkamıyorum.Lütfen fikirlerinizi benimle paylaşın...