• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapacağımı şaşırdım :(

Ziyagillerdenn

Guru
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2011
160
153
303
İstanbul
merhaba Kızlar, yardımınıza ihtiyacım var.
Ben bir ilaç firmasında çalışıyorum. Patronum psikolojik sorunlu işyerim çok sıkıntılı bir yer. hergün, hergün ağlatıyor bizi baya sorunlu anlayacağınız. eşim askerde mecburen çekiyorum fakat ben geçen sene mayısta evlendim yani bu mayısın 5 ine kadar çıkarsam evlilik tazminatı alacağım. Bu günlerde bir karar vermem gerekiyor. ama ne yapacağımı inanın şaşırmış durumdayım. Muhasebe müdürümüz işten çıkarıldı onun işleri de bana kaldı zaten aşırı derecede yoğun çalışıyoruz. elemanda almıyor. eleman işten çıkartıp çıkardığı elemanların işini bize yaptırıyor. nefes almaya fırsatımız olmuyor. üzerine en ufak bir sıkıntıda demediği kalmıyor. başka iş teklifleri geliyor ama çalıştığım içinde değerlendiremiyorum. Maaşım normal ne çok iyi ne çok kötü idare ediyor. kafam çok karışık eşim 2 ay içinde gelecek tazminatım beni idare eder zaten bir iş bulup tekrar işe girmeyi düşünüyorum daha doğrusu gireceğim yardım edin objektif fikirlere ihtiyacım var kime sorsam ne bir şey söylemiyor çok üzülüyorum çok daraldım artık.

merhaba Kızlar, yardımınıza ihtiyacım var.
Ben bir ilaç firmasında çalışıyorum. Patronum psikolojik sorunlu işyerim çok sıkıntılı bir yer. hergün, hergün ağlatıyor bizi baya sorunlu anlayacağınız. eşim askerde mecburen çekiyorum fakat ben geçen sene mayısta evlendim yani bu mayısın 5 ine kadar çıkarsam evlilik tazminatı alacağım. Bu günlerde bir karar vermem gerekiyor. ama ne yapacağımı inanın şaşırmış durumdayım. Muhasebe müdürümüz işten çıkarıldı onun işleri de bana kaldı zaten aşırı derecede yoğun çalışıyoruz. elemanda almıyor. eleman işten çıkartıp çıkardığı elemanların işini bize yaptırıyor. nefes almaya fırsatımız olmuyor. üzerine en ufak bir sıkıntıda demediği kalmıyor. başka iş teklifleri geliyor ama çalıştığım içinde değerlendiremiyorum. Maaşım normal ne çok iyi ne çok kötü idare ediyor. kafam çok karışık eşim 2 ay içinde gelecek tazminatım beni idare eder zaten bir iş bulup tekrar işe girmeyi düşünüyorum daha doğrusu gireceğim yardım edin objektif fikirlere ihtiyacım var kime sorsam ne bir şey söylemiyor çok üzülüyorum çok daraldım artık.

1- Yeni teklifleri değerlendir.
2- Eşine danış
3-Mayısdan sonra çıkarsan o tazminat yanıyor mu? Yakma bence, hergün ağlıyorum ne demek, psikolojini bu kadar bozmaya değer mi?:2:

şuan için hakkında en hayırlısı işten çıkman gibi görünüyor. mutlaka başka bir iş bulursun. hergününü zehir etmene gerek yok. iki ay dediğin nedir ki, her türlü geçinirsin. eşine de anlat durumu ikna et ayrıl işte bence.

Madem ki yeni iş teklifleri geliyo,burdan tazminatını al ve ayrıl.Sonuçta mutsuzsun burda.İşyerindeki huzur çok önemli.Ayrılınca işsiz kalma gibi bi endişen olmayacağına göre hiç çekme bu sıkıntıyı bence.

Malesef yanıyor tazminatim. ağlıyorum evet çok sıkıntılı ya eşimde pek destek değil para konusunu düşünüyor sadece

Erkek milleti, çoğu aynı; muhtemelen senin bir kadın olarak fazla duygusal davrandığını ve gereksiz abarttığını düşünüyor. Bu kadar mutsuz isen çekilir mi aynı işkence hergün? İş tekliflerini cevapsız bırakma; eninde sonunda ayrılacak gibi gözüküyorsan o tazminatı da yakma. Hayır, adam sebepsiz işçi çıkarıyormuş; senin de tazminatının süresi geçsin diye beklemediği ne malum :19:

Bence mayısa kadar sabret, maddi yönden sıkıntı olur diyorsun çünkü. Bende çok sorunlar yaşadım çıkacakken ikna edildim düzelme oldu, tekrar sıkıntılar başladı ocak ayına kadar sabredeyim dedim hala aynı yerdeyim, rahat takılıyorum artık o şekilde idare ediyorum. Patronun normal biri olsa mutlaka sıkıntılarını konuş çekinmeden diyecektim, insan işe yaramayacağını düşünüyor ama tam tersi yararlı olabiliyor. Tabi sağlık herşeyden önce gelir, çok yıpranıyorsan çıkmak daha iyi.

edit: a pardon ben tazminat olayını çok yanlış anlamışım, çıkman daha mantıklı geldi bana eşin 2 aya geliyormuş, tazminatta idare eder diyorsun o süre zarfında.

Son düzenleme:
ben olsam hemen çıkarım işten. Hem tazminatını da alırsın. İnsan huzurla çalışamayacaksa napsın parayı pulu. Belli bir süre olsa hadi bir nevi idare edersin aman çekeyim şunun kaprisini dersin ama nereye kadar be. karar senin ama ben olsam 1 dk durmam huzurumun olmadığı yerde.

sağolun kızlar ya gerçekten yüküm hafifledi kadınlar kulübü iyiki var :) pazartesi günü görüşüp işten çıkışımı vereceğim benden önemli ne var hem zaten tazminatımla 8 ayımı garanti altına aldım inş. icraata geçerirkende bu kadar net olabilirim daha doğrusu bırakırlar beni çooook sağolun...

sağolun kızlar ya gerçekten yüküm hafifledi kadınlar kulübü iyiki var :) pazartesi günü görüşüp işten çıkışımı vereceğim benden önemli ne var hem zaten tazminatımla 8 ayımı garanti altına aldım inş. icraata geçerirkende bu kadar net olabilirim daha doğrusu bırakırlar beni çooook sağolun...

En doğru karari vermissin canim

Back
X