Ne yapacağımı sasirdim :(

kzbndvrn

Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2014
70
12
13
34
Bebeğim daha birbuçuk aylık mama veriyorum ama bi türlü sanki gelişmiyor çok üzülüyorum ve mamayi 1 gün beğenmiyor ertesi günü zorla veriyorum

doktorunuz ne diyyor eğer o gelişiminde sorun yok diyorsa yoktur.annelere bebekleri hiç gelişmiuor gibi geliyor.birde mamayı değiştirin.öyle deneyin

bebeğiniz kaç kilo doğdu şuanki kilo ve boyu ne

Doktorum gayet iyi olduğunu söyledi önce aptamill kullanıyordum değiştirdim bebelac kullanıyorum

ooo daha ne ben de şimdi 3700 zannettim kilosu boyu gayet iyi tatlım endişe etme zaten bi sıkıntı olsa doktor sizi direk çocuk endokrin bölümüne gönderirdi. yine de için rahar değilse başka bi doktora daha götür derim

rica ederim canım annelik böyle birşey işte benim kızım da 4. ayının içinde

Emmedi sagdim sürekli ole verdim zaten bir göğsümun ucu olmadığı için bir türlü ememedi sondu sütum kesildi öbür gogsumunde sütü yetmiyor du mama verdim şimdi sancak sütum bile kalmadı emmeyi nce.

Sagip ole veriyorum şimdi sütum de kalmadı ne varsa içtim yedim emmeyi nce bole oldu

Bende başta aptamil bebelac verdim kabız yaptı gaz yaptı değiştirdik aptamili bebek sevmedi zorla içiyordu şimdi sma alıyoruz çok memnunuz kilo alımı da güzel ayda bir kilo alıyor. Sma deneyebilirsin bence.

ben hipp ile büyümüşüm kısmet kızımı emziremedim o da hipp mama içti hep.. hiç sıkıntı yaşamadık çok şükür maşallahı var şimdi.. tavsiye ederim.. her bebek farklı tepki veriyor mamalara deneyip iyi geleni bulmalı sanki..

Emmiyor ki sütum de azaldı yok direk kadar zaten bir göğsüm problemli diğerinde hiç kalmadı desem yeri

Humana yi denedim fazla içmedi sonra bebelac aldım onu içiyor ama sanki gelişmiyor çünkü başkalarının çocuklarına bakıyorum benimki ufacık artı yüzü özellikle küçük

Evet ayda bir kilo alıyor. Yapısal olabilir yüzünün küçük olması minyon tiplidir belki bebek.

Back
X