NE YAPACAĞIMI ŞAŞIRDIM :(

cimcime1991

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2012
1.307
9
Merhaba Hanımlar,

Bir çocuk var ilk okul yani çocukluk arkadaşım kayahan .uzun süredir görüşmüyorduk.ben bu çocuğun çocukluk aşkıyım.eski arkadaşlarla hep birlikte toplandık tabiki kayahanda var beni gördüğünde etkilenmiş.görüşmeden ayrıldıktan sonra mesaj attı beni beğendiğini etkliendiğini dile getiren tabi benide etkiledi çocukluk aşkıyım benden etkilenmesi hoşuma gitti.neyse yaklaşık 1 aydır sürekli arıyor beni baş başa görüşüyoruz yakın davranıyor falan bana beni sevdiğini söyledi fakattttttt çocuğun bir sorunu var benle tanışmadan 1,5 ay öncesinde yüzük atmış nişanlıymış.bana sana karşı duygularıma engel olamıyorum ama korkuyorumda dedi değerliymişim onun için ama ciddi bir ilişkiye ne kadar hazırmış emin değil.seninle olursakda ciddi oluruz dedi.zaman dedim üstüne gitmedim ama bana zaman içerisinde resmen sevgilim gibi davranıyo gittiği yerleri yaptıklarını herşeyi hesap veriyo bana sürekli arıyor ilgileniyor sevgiliyiz sanki ama değilizde dedim sen emin değilse ben senden hiç emin olamam konuşmayalım dedim sen emin olana dek 3 gn konuşmadık dayanamayıp geldi yine senle konuşmadan seninle bişeyleri paylaşmadan duramıyorum kendimden eminim dedi. ama hala tık yokkkk:KK43: benim aklımda yokken bi anda hayatıma girdi ve bende etkileniyorum ondan hemde çok ama bir bakmışım çok istekli bi bakmışım başka birisi:KK43: ben napim hanımlarr sorularınız varsa sorun çok uzun olcak yazamıyorum dahasını teşekkürler şimdiden

Yüzük atmak herkesin başına gelebilir, adamlar evlenip boşanıp yeni bir aşka Yelken açıyorlar.. Neden emin değilmiş korkuyormuş anlayamadım..
Emin değilse neden gelmiş aklını karıştırmış senin?
Kendini kaptırma, bağlanma hemen güzelim..
İzin verme artık kimsenin seni üzmesine, bunu ben de istemiyorum.
Sen mesaj atma aramA. Madem ciddi düşünüyor kendisi belli etsin.. Belki hoşlandın etkilendin ama bu şekilde doğru mu sence yaptıgı?
Az bekle bakalım
xenforo-smilies-kk60.gif

X