- 25 Aralık 2014
- 825
- 850
- 48
İyi geceler ablalarım benden küçük kardeşlerim bir konuda derdimi açıp fikrinizi almak istiyorum . Az önce erkek arkadaşımla böyle geçmiş hakkında konuşup ilk tanıştığımız zamanlar hakkında sohbet ediyorduk. Neyse daha önce o bana sormuştu sevmediğin yönlerim var mı diye bende bugün o soruyu ona sordum . O ise erkeklik gururunu okşamadığımı , erkek ortamında dalga geçtiklerini söyledi. Hatta daha önce burda bahsettiğim kişileri örnek vererek o sevgilisinden izin almıyor ama ben senden izin alıyorum bir yere giderken dedi. O kız sevgilisinin erkeklik gururunu okşuyor ama sen bana yapmıyorsun dedi. Ben de ; sende gittiğin ortamda benden izin aldığını söylemezsin olur biter , dedim . Sen benden izin al ama ben senden izin almayım diyor , ona da ben müsade etmiyorum eşitiz diyorum . Ki ilk izin olayını o çıkardı bana saçma gelirdi böyle şeyler. Neyse kısaca olay bu şekilde bense çok kırıldım başka ilişki ile bizimkini kıyaslamasından .. Sizce ne yapayım kim haklı kim haksız bir fikir verir misiniz ? Şimdiden teşekkür ederim ..