Ne yapacagımıı bileemezz haldeyimmm!

peki bu dediklerinizi yapıca geri gelecekmi? ben bilmiyorum.. gercekten nereye cekseniz oraya giderim..

Canım napıyorsun sen????? Adam seni sevmiyor. Sen ağızınla diyorsun bu sefer gerçekten sevmiyor diye!! Seni sevmeyen adam niye sana geri dönsün? Çıkar için ya da acıdığından dönen adamı sen ne yapacaksın? turşusunu mu kuracaksın? Biz sana arama sorma yeter diyoruz senin gururunu korumak için! herkes gidince elinde onurun kalacak cünkü. İnsanlar evlatlarını toprağa veriyor da yaşamaya devam ediyor sen ne yapıyorsun da seni sevmeyen bi adam olmadan yaşayamayacağını düşünüyorsun bir söyle bize. "Seviyorum" deme. tek seven sen misin? burada hepimiz manyaaklar gibi sevdik, öldük öldük dirildik. Bak noldu? kimse ölmedi, kimsenin hayatı bitmedi,kimsenin dünyası durmadı. Görmüşsün artık adam seni sevmiyor yalan değil. BIRAK PEŞİNİ bu işin. Sana dönsün diye anlatmıyoruz ki?? onurun kalsın, gururun olsun diye söylüyoruz. Cünkü yaşadık gördük eminiz bunların hepsi geçecek ve sen o gün geldiğinde utanacağın bişi yapmış olma istiyoruz. ileride dönüp bakınca "ne kadar onursuz davranmışım, keşke yapmasaydım" deme diye söylüyoruz. sen hala nasıl dönecek diyorsun. Seni takip ediyorum uzun süredir. bir sürü topic actın bu adamla alakalı, hepimiz sana istisnasız aynı şeyi söyledik. Bir kimse var mı allaşkına sana "git peşinden sakın vazgecme" diyen. Varsa gel göster. Açık açık konuşalm seninle bu iş böyle olmaz. Yardım alman lazım eğer duramıyorsan. Otur da acını yaşa. Kaybettiğini kabullen. Daha nice nice seveceğin insanlar olacak valla billa. Şimdikinden ne köy olur ne kasaba.

konularını okudum harfi harfine aynı şeyleri yaşamışız benim yasadıklarımı sende yaşıyorsun sen anlattıkca konunda bizi gördüm bizde böyleydik şimdi ayrıldık ve üzerinden 3 bucuk ay gecti ve beni birkez bile aramadı annesi ablası ailesinle hergün konuşurdum her allahın günü her saat konuşurduk ayrıldk ipler koptu kimse aramadı beni bende senin gibi cok acılar cektim neler yasadım ve biz nişanlanmak üzereydik birde hazırlık aşamalarında beni terk etti ara verirdi hep benim sözlümde senn erkek arkadaşn gbi bende sen gibiydim biz okadar mutluydukki son anda herşey mahvoldu nasıl olduysa sana demek istediğim şu canım inan bana bunu bire bir kendim yaşadım aynı sorunlar aynı nedenler sana tavsyem onu unutmuş gbi yap mutlu olmaya bak ve gercekten mutlu ol ben daha yeni yeni toparlanyrm kendime geliyorum sen üzüldkce o döncegi varsa bile dönmez inan bana şimdi ben geziyorum ediyorum sürekli dışardayım arkadaşlarımla görşyorum ediyorum ve o bunları duyuyor görüyor şimdi birzamanlar biz ayrıldgmzda bizim ilşkimiz hakknda konuşmak istemeyen ortak arkdaşlarmz şuan hepsi geliyorlar bana onu anlatmaya geliyorlar ve yavas yavas onun pişmn oldugunu ve dönmeye ve yüzünün olmadgnı söylüyor herkez ben az aglamadm cnm benmle brlkte annemde ağladı ben ölücek durumdaydm 10 gün hep serumlar iğneler ve suyla durdum ayakta bir gece 39 kg dştüm gttkce zyfladım oyzden üzme olan sana oluyor mümkn oldgunca gez toz dışarda ol hep eve kapanma sakın

bişey merak edıyorum aldattı gıttı o kızla bırlıkte mutluluk pozları verıyor .. yınede pişma olma olasılığı var mı?

Back
X