Ne yapacağını bilememek lütfen yardım :(

Bu kadar dikkat ettiğini söyleyen kişiler nereden kapiyorlar gerçekten takıntı derecesinde dikkat eden biri olarak endişe ediyorum.

Ilacin yan etkisi olabilir belki doktoruyla gorusun direk. Ve yani hicbisey yememesi gucsuz kalmasi demek, bunu da belirtin ya Allah yardimciniz olsun.

Ilacin yan etkisi olabilir belki doktoruyla gorusun direk. Ve yani hicbisey yememesi gucsuz kalmasi demek, bunu da belirtin ya Allah yardimciniz olsun.
Evet canim bugün akşamüzeri bi doktora sordukta ilaç son bi tane kaldi zaten aile hekimliğindende söylendi ilacin yan etkisiymiş eczaneyle felanda görüştüm herkes ilaç diyor bi geçseydi yaa

Covid bazılarında mide bulantısı da yapıyor yani ilaçların yan etkisi kadar hastalığın bazılarında belirtisi mide bulantısı aynı zamanda. Bizim ailemizden biri bulantıdan duramazdı. Zihninizi de rahatlatmaya çalışın. Zihinsel olarak da gerilince iyice artar o bulantı.

Covid bazılarında mide bulantısı da yapıyor yani ilaçların yan etkisi kadar hastalığın bazılarında belirtisi mide bulantısı aynı zamanda. Bizim ailemizden biri bulantıdan duramazdı. Zihninizi de rahatlatmaya çalışın. Zihinsel olarak da gerilince iyice artar o bulantı.
Ah bi rahatlasa konusuyiruz ama o kadar algilarini kapattiki kimseyi duymuyor buda covidden değilya diyoruz.Dediğiniz gibi hastaliğin etkiside var e ilaçta üstüne stres mafoldu annem :(

Bu kadar dikkat ettiğini söyleyen kişiler nereden kapiyorlar gerçekten takıntı derecesinde dikkat eden biri olarak endişe ediyorum.

Aşırı dikkatli olan daha ülkede vaka açıklaması dahi yokken dezenfektan ve maske stoğu yapıp :D dikkat eden ve kapan biri olarak yazayım. Elinizle bir yere temas ettiğiniz de sürekli dezenfekte veya yıkama yapsanız bile dalgın veya acele ettiğiniz bir anda eliniz ağzınıza, burnunuza, gözünüze gitti mi bağışıklık çok güçlü değilse kapıyorsunuz. Ben mesafeye çok dikkat ettim ama elim yüzüme, gözüme çok gider. Ay sivilcem mi çıkmış, alerjim var gözüm mü kaşınmış derken kesinlikle bu şekilde bi yerden kaptığımı düşünüyorum. Ve riskli bulunduğum şüphe duyduğum tek bir ortam var oraya bir kez gittim ve ordan aldığımı düşünüyorum. Ondan sonra hep evdeydim çünkü.

Ah bi rahatlasa konusuyiruz ama o kadar algilarini kapattiki kimseyi duymuyor buda covidden değilya diyoruz.Dediğiniz gibi hastaliğin etkiside var e ilaçta üstüne stres mafoldu annem :KK43:

Olumsuz şeyleri konuşmayın sakın yanında. Haber dahi izlemeyin. Biz TV açmazdık. Annem de panik birisi çünkü. İnsan korkuyor haklısınız ama biz atlattık hem de daha bu kadar vaka yokken. Doktorlar bile ne yapacağını bilmiyordu. En azından şimdi daha sistemli gidiyor. İyileşeceğini çok kişinin atlattığını anlatın. Çok geçmiş olsun.

Olumsuz şeyleri konuşmayın sakın yanında. Haber dahi izlemeyin. Biz TV açmazdık. Annem de panik birisi çünkü. İnsan korkuyor haklısınız ama biz atlattık hem de daha bu kadar vaka yokken. Doktorlar bile ne yapacağını bilmiyordu. En azından şimdi daha sistemli gidiyor. İyileşeceğini çok kişinin atlattığını anlatın. Çok geçmiş olsun.
Yok canm hiç konuşmadik şuanda online randevusu var onu bekliyoruz çok sağolun canm allahim herkese şifa versin

Back
X