- Konu Sahibi TATLIM1988
bilemiyorum tabi arkadaşımızınki düzelirmi gülsüm sultan ama sadece güzel dileğimi söyledim :hulya:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biraz kendine zaman tanı, ona da zaman tanı.
Her şey o kadar kısa sürede biter mi hem de 3 ay!
Ayrıca, sevgini göstermek konusunda arkadaşlara katılmıyorum herkes sevgiyi hak eder.Erkeklere sevgi gösterme vs gibi laflar hiç mantık içermiyor.Sevgini göster tabii ki o senin eşin öncelikle hayatını paylaşacağın insan ama hatalarını da görmezden gelme.
a.s
Biraz kendine zaman tanı, ona da zaman tanı.
Her şey o kadar kısa sürede biter mi hem de 3 ay!
Ayrıca, sevgini göstermek konusunda arkadaşlara katılmıyorum herkes sevgiyi hak eder.
Erkeklere sevgi gösterme vs gibi laflar hiç mantık içermiyor.
Sevgini göster tabii ki o senin eşin öncelikle hayatını paylaşacağın insan ama hatalarını da görmezden gelme.
a.s
Herkes sevgiyi hak eder sence öylemi?
Vallaha bana göre sevgide saygida hak edenedir....bana sevgisiz ilgisiz sefkatsiz saygisiz davranan bir insana sevgi kelebegi olmak gibi bir niyetim olamaz....sahsi fikrim.
Evet bence erkeklere cok fazla sevgi göstersinde bulunmak yanlis....daima biraz agira satmak lazim kendini....
Iliskilerimizin basinda nasil bizleri feth etmek icin emek verip ugrasiyorlarsa evlendikten sonrada emek vermeleri gerek, nasil olsa avucumda ugrasmama gerek kalmadi diye düsünmemeli bir erkek....bu düsünceye girmemesi birazda kadinin elindedir bana göre.:hulya: Hayatini esine endekslememeli..
Sana göre mantik icermiyor ya...aciklamaya calistim.![]()
Bence bir erkege sevgini pek fazla göstermeyeceksin....hicbir zaman seni cantada keklik bilmemeli....her zaman bu kadina kiymet vermem, sevgimi göstermem lazim yoksa kaybedebilirim diye düsünmeli......o yüzden Esin A deyince sende A deme her zaman canim....biraz agira sat kendini....Simartma....aksine sende arada sirada onun yaptiklarina kusur bul ....:dilcikar:
Ne bicim giyindin hic yakismadi....göbeklendinmi ne ay ne igrenc....veya sana sokulmak istedigi zaman Öfff git dus al cok pis ter koktun gibi laflarla ignele onu.....:hulya:
Kendini bir halt sanmaya baslamis esin.....burnunu sürtme vakit gelmis bana göre![]()
Siz kalkıp 'erkeklere pek sevgi göstermemek lazım demişsiniz' lütfen eski yazılarınıza bakın.
Kimse kendini ısrarla iten birine gel hadi gene de sarılayım demez, olayı saptırmakta üstünüze yok öncelikle... Orada yazdığım herkes lafı erkek ve kadın için birdir.
Yok erkeğe pek ilgi göstermek iyi değilmiş yok üstüne düşme vs...
Ne saçma, insan karşısındakini severse ilgisini göstermezse nerden anlayacak karşıdaki sevildiğini?
Erkeğe sevgi gösterilmezmiş bu da mantık içerirmiş...
Daha neler görcez hey Yarabbim...
delikafadulden delikafadulden
Kocası hoşşeyler yapmıyor bunu asla savunmadım, itmesi konuşmaması çok basit davranışlar...
Ama olay ilgisiz davranmaksa o zaman diyalogsuz bir hayat kuralım????
Bu mu mantık?
-tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-
slm arkadaslar,
ben yeni evligim ama mutlu degilim (3aylik). Esim benle ne ilgileniyor bi biseyler yapioyruz beraber. Biyere gidek sunu yapalim vs vs dedigimde yorgunum dinlenmek istiyorum diyor . Kendinizi calismiyorda yorgunlugunu anlamiyorum. ben mutlu olmak icin evlendim onu cok sevdim, yanina gidigim zaman sarildigim zaman gitt bunlaliyorum diye yitiyor beni. ben onu uzmemek icin ellimden gelen yapiyor her dedigini. her gece agliyorum cok zoruma gidiyor. cok zormus ben öyle oldugunu billmiyorum Ben onun icin ailemden vazgecdim... eski bekar gunlerime geri dönmek icin neler vermesdim
konusmayi da denedim. ben böyleyim dedi. ne yapsam begenmiyor hep bi bahne buluyor bu olmamis sunu yapmamisin diye geliyor ustume. ne yapacami billmiyorum. ama sevgim yok artik ona karsi. kimseye söyleyemiyorumda mutlugu oynuyorum. ne yapmam lazim hic billmiyorumm...
Bak gülsümsultan; tam yazdığın yazının yukarısında yazdığın yazı yazıyor...
Ordan bak.
Hatta ben sana yazayım:
'Bence bir erkege sevgini pek fazla göstermeyeceksin...'
Bunu yapınca da seni çantada keklik görmesinden bahsetmişsin.
Ben arkadaşın durumunu değil, senin ona olan söylemini eleştirdim.
Bu tarz evlilik olmaz.
Yani benim çevremdeki hiç bir evli kadın kocasına sevgi göstermeyerek kendine bağlamadı....
Olacağını da sanmıyorum.
Ha trip yapar, naz yapar, kavga eder dargın kalır ayrı meseledir...
Ama her insanın içinde KESİNLİKLE vicdani duygular vardır. Yeter ki onu açığa çıkarmasını bilsin diğerleri.
Herşey insanlar için.
Biz şu an konuyu açan arkadaşa döner isek; kızın belki bazı kusurları olmuştur.
Bundan dolayı şu haldedir evliliği, bilemeyiz.
Sadece anlattıkları üstünden yorum yaptık.
Ama kesinlikle seninle aramda olan diyalogu katmıyorum bu konuya.
Verdiğin tavsiyede düzeltme yaptım.
Kimseye soğuk davranarak bağlayamayacağın gibi sıcak veya sırnaşık davranarak da bağlayamazsın.
Ölçü bu değil.
yerimseniben
Bak bu konu sahibesinin ilk yorumu...buna karsilik bende aynen düsündügüm gibi erkeklere asiri sevgi gösterisinde bulunmanin yanlis oldugnu yazdim...bana göre öyle...nedendir bilmiyorum ama malesef erkekler cok fazla ilgiden sevgiden simariyor, nasil olsa avucumda artik emek vermeme özen göstermeme gerek yok diye düsünüyorlar...o yüzden yeri geldigi zaman kendini agira satmak gerek, her dedigine ammennah her yaptigna eyvallah dememek gerek...
Bu demek degildirki esini sevmesin ilgi sevgi göstermesin, sadece üstüne düsmesin burnunu sürtsün biraz, bir müddet kendin geri ceksin ve izlesin...belki böylelikle esi anlar emek vermesi gerektigni....
Kacan kovalanir....inanki bu atasözünde dogruluk payi var. Ha kovalamiyormu, ben böyleyim isine gelirsemi diyor? O zaman oturur adam akilli evliligmi gözden geciririm...ya hero ya mero...lami cimi yok.:hulya:
Sana göre mantiksiz bir yöntem olabilir....ama hic olmazsa bunuda denedim diyebilmek gerek...