• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapacam ben bunlarla? Dayanamyorum artk..

meleks

Bu Alemde Kendini BiliceN
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2008
480
1
96
Diğer
merhaba kızlar sizinle bir şey paylaşmak istiyorum.benim bir küçük eltim geçen haftalar kaynanamları yemeğe davet ettiğmizde onuda çağırdık neyse geldi oturduk ettik öyle bir sohbet açıldıki kaynana muhabbetne döndü.benim nişanlımın ailesi kapalı diğer 2 gelinde kapalı.bu küçük eltim öncedençok açıktı evlenince kapandı bu benim başörtüme takmış sende kapancanmı die soru sordu bende canım isterse kimsenin zoruyla kapanmam dedim neyse baya dedikodu yaptı oda büyük eltimde baya kaynanasının ayağına vurdular bende bir iki küçük şey söyledim insanınz sonuçta kaynananım beni bazı üzdüğü konular vardı onları söyledim. bizden gider gitmez küçük eltim hemen benim söylediklerimin üstüne 10 katıp kaynanma anlatmış kendisini arıyorum ben böylemi dedim diyorum evet diyor peki sen bunları söylemedinmi sen daha çok laf konuştun diyorum yalan söylüyorsun ben hiç konuşmadım h ep sen dedikodu yaptın dedi.ikiside bir olmuş meğer beni oyuna getirmişler:(:sinifsinif: ağzımdan laf alıp gitmiş bnei nasıl tanıtmışlar ya yani hem dedikoducu hem yalancı ben napcam bu kadınla. beni çok acayip kıskanıyor şuan birbimize düşmanız. ben böyle olmasını istemiyordum eltilerimle iyi geçinmek istiyordum offff beni herkese yanlış tanıttı söylediklerini ispatta ettiremiyorum deli olcam :( napmalıyım kızlar yardımınıza ihtiyacım var:a015:

Son düzenleme:
bak benden sana arkadaş,abla,kardeş tavsiyesi..
eşinin ailesi ile ilgili hiç bir şekilde o aileden yada çevrenden kimseyle dedikodu yapma..
dertleşeceksen biri olsun hayatında dostun,kardeşin,annen onunla dertleş bu konuları.
bu gelin,görümce,elti olayları detaylı şeyler
bak gördünmü katılırda katılır şimdi..
çeneni tutmalısın canım..benden sana tavsiye..tavsiyenin önde gideni..

merhaba kızlar sizinle bir şey paylaşmak istiyorum.benim bir küçük eltim geçen haftalar kaynanamları yemeğe davet ettiğmizde onuda çağırdık neyse geldi oturduk ettik öyle bir sohbet açıldıki kaynana muhabbetne döndü.benim nişanlımın ailesi kapalı diğer 2 gelinde kapalı.bu küçük eltim öncedençok açıktı evlenince kapandı bu benim başörtüme takmış sende kapancanmı die soru sordu bende canım isterse kimsenin zoruyla kapanmam dedim neyse baya dedikodu yaptı oda büyük eltimde baya kaynanasının ayağına vurdular bende bir iki küçük şey söyledim insanınz sonuçta kaynananım beni bazı üzdüğü konular vardı onları söyledim. bizden gider gitmez küçük eltim hemen benim söylediklerimin üstüne 10 katıp kaynanma anlatmış kendisini arıyorum ben böylemi dedim diyorum evet diyor peki sen bunları söylemedinmi sen daha çok laf konuştun diyorum yalan söylüyorsun ben hiç konuşmadım h ep sen dedikodu yaptın dedi.ikiside bir olmuş meğer beni oyuna getirmişler:(:sinifsinif: ağzımdan laf alıp gitmiş bnei nasıl tanıtmışlar ya yani hem dedikoducu hem yalancı ben napcam bu kadınla. beni çok acayip kıskanıyor şuan birbimize düşmanız. ben böyle olmasını istemiyordum eltilerimle iyi geçinmek istiyordum offff beni herkese yanlış tanıttı söylediklerini ispatta ettiremiyorum deli olcam :( napmalıyım kızlar yardımınıza ihtiyacım var:a015:

Hatalısınız bence..
Eltiniz kayınvalidenizin dedikosunu yapıyorsa sizin hakkınızda da konuşacaktır elbet..
Bunu bilerek hareket etmeliydiniz..

eşim dedikoduyu hiö mi hiç sevmez..bencede haklıymış..hadi onalrda hata var da sizdede hata var..ne diye düşüncelerinizi doğru dürüst tanımadığınız insanlara anlatırsınız..bişi demeyin susun ,yada konuyu değiştirin..

hic görümceye eltiye kaynana dedikodusu yapilirmi yemez icmez yetistirirler
bundan sonra tedbirli ol bide abla tavsiyesi sirrini her arkadasinim diyene anlatma laf döner dolasir bulur seni

baştan böyle olması iyi olmuş bence
baştan tavrını koy ikisinede

yapacak bi şey yok kötü kötüdür sakın iyi olayım deme

onlar sana karşı cephe almışlar farklı olduğundan koyun gibi onlara uyumsağlasan seni severlerdi, sanırım ileridede senle uğraşacaklar ona göre kendini koru

canım ya sen güvenip nasıl onlarn yanında bu meselelerin konuştunki. benim yanımda bunlardan bahsetmeyin diye konuyu kapatacağına birde sen anlatmışsın. buda sana ders olsun artık anlatmazsın.

evet hatalıyım biliyorum konumamalıydım ama öyle bir şey yaptılarki ben kaynanam kötü falan demedim
hep korudum öyle değildir siz yanlış biliyorsunuz falan yaptım
sadece başımı örtmem dedim kimse bu konuda bana karışamaz dedim.
kaynana bize bpek gidip gelimiyor sevmiyormu beni dedim.onlar gidip kaynanma diyorki bize gelmiyor gelmesin zaten istemiyorum umurmda değil demişim güya laf böyle dönmüş işte
ben yoksa oturup kötü falan demedim.bunlarıda dememliydim biliyorum ama işte:(

Bak canım neden yaptın demeyeceğim insanız nihayetinde eleştiri mahiyetinde konuşursun 10 katıp anlatırlar.kulaklarını tıka .bu sana büyük ders olsun.en kısa zamanda onların ne olduğunu anlamışsın.evlenincede ona göre davranırsın.inssanları tanımak gerçekten zor.olmu birkere .ev tutarsanda en uzak noktadan tut.toplandığınız zamanda ağzını tut.kaynanan nasıl biri?biliyordur onların huyunu
olmuşla ölmüşe yapacak bişey yok.

ben böyle konuşmalarda hemen lafı değiştitririm zemuszemus
konuşmasam da konuştu der böyleleri :olmaz:
zaten hatanızın farkındasınız
laf gitmiş bir kere
kayınvalideniz tavır felan yapabilir
hiç umursamayın
kendiniz gibi olun,sevgiyi saygıyı esirgemeyin :1hug:
zamanla ak koyun kara koyun çıkar ortaya nasılsa
:kahve:

evet hatalıyım biliyorum konumamalıydım ama öyle bir şey yaptılarki ben kaynanam kötü falan demedim
hep korudum öyle değildir siz yanlış biliyorsunuz falan yaptım
sadece başımı örtmem dedim kimse bu konuda bana karışamaz dedim.
kaynana bize bpek gidip gelimiyor sevmiyormu beni dedim.onlar gidip kaynanma diyorki bize gelmiyor gelmesin zaten istemiyorum umurmda değil demişim güya laf böyle dönmüş işte
ben yoksa oturup kötü falan demedim.bunlarıda dememliydim biliyorum ama işte:(

bu nasıl bişi böyle..hiç demediğin bişiyi sanki demişsin gibi aktarmışlar..hani ucundan,sağından solundan geçse dediklerin neyse de bunlar kendileri üretmiş resmen...işin zor
kayınvaliden biliyordur belki onları,o yüzden söylediklerinin yani söylemediklerinin üstünde durmaz umarım

Bak canım neden yaptın demeyeceğim insanız nihayetinde eleştiri mahiyetinde konuşursun 10 katıp anlatırlar.kulaklarını tıka .bu sana büyük ders olsun.en kısa zamanda onların ne olduğunu anlamışsın.evlenincede ona göre davranırsın.inssanları tanımak gerçekten zor.olmu birkere .ev tutarsanda en uzak noktadan tut.toplandığınız zamanda ağzını tut.kaynanan nasıl biri?biliyordur onların huyunu
olmuşla ölmüşe yapacak bişey yok.

teşekkürler canım ya.kaynanam onu baya sevr biraz yağcıdır kendisi hatta baya yağcıdır.bu konuda kime inandı bilemiyorum ban sen üzlme falan yapıyor ama onada aynısını yapıyormuş bilmiyorum artık.ama çok büyük hataya düşürdüler beni:(

Hatalısınız ama insanız boş bulunmuş olabilirsiniz. Ama bu insanlar lafa laf katarlarken vicdanları nasıl rahat mı acaba. Ne ayıp ne kötü şeyler bunlar Size tavsiyem uzak durun o insanlardan Öyle akraba olacağına yanlız kalın daha iyi.

canım hiiiççç boşuna kendini suçlama demesende dedi diyen tipler her zaman bi yolunu bulur dedikodunu yapar
burda hiçbi hatan yok
zaten anlamıyorum hatayı sende bulanları
insanın doğasında güven duygusu vardır herkes aynı duruma düşebilir
sen sadece birazerken öğrendin onların güvenilmeyeceğini
ama zaten sonuçta öğrenecektinyerimseniben

canım hiiiççç boşuna kendini suçlama demesende dedi diyen tipler her zaman bi yolunu bulur dedikodunu yapar
burda hiçbi hatan yok
zaten anlamıyorum hatayı sende bulanları
insanın doğasında güven duygusu vardır herkes aynı duruma düşebilir
sen sadece birazerken öğrendin onların güvenilmeyeceğini
ama zaten sonuçta öğrenecektinyerimseniben

güvenmemeliydim ama işte oldu çok suçlu hissedyorum kendimi evet erken öğrendim baya:(teşekkürler canım

valla canım daha evlenmemişsin güvenmedğin bir kişiyle konuşmuşsun. olmuş olan ne yapsan geri gelmez ama bundan sonra onların yalanlarını ortaya çıkartmak için çalış bence. benim görümcemde bişey demişti bana bende kızdığm zaman senin kızında bunu bunu dedi ben ağzımı açmadımda ben mi kötüğyüm demiştim görümcem yalanlamış ben söylemedim diye. kaynanam yine bir takım şeyler söylemişti eşime söylediğimde oda yalanlamış. işte neymiş ben eşimi ailesinden soğutmaya çalışıyormuşum falan filan neyse ben sabrettim en sonunda ben kazandım. hepsi ağızlarıyla yakalandılar eşime hani söylememiştiniz diye kızdı bende yalancı olmaktan kurtuldum.
sende sabırlı ol onların foyalarıda ortaya çıkacaktır merak etme.

valla canım daha evlenmemişsin güvenmedğin bir kişiyle konuşmuşsun. olmuş olan ne yapsan geri gelmez ama bundan sonra onların yalanlarını ortaya çıkartmak için çalış bence. benim görümcemde bişey demişti bana bende kızdığm zaman senin kızında bunu bunu dedi ben ağzımı açmadımda ben mi kötüğyüm demiştim görümcem yalanlamış ben söylemedim diye. kaynanam yine bir takım şeyler söylemişti eşime söylediğimde oda yalanlamış. işte neymiş ben eşimi ailesinden soğutmaya çalışıyormuşum falan filan neyse ben sabrettim en sonunda ben kazandım. hepsi ağızlarıyla yakalandılar eşime hani söylememiştiniz diye kızdı bende yalancı olmaktan kurtuldum.
sende sabırlı ol onların foyalarıda ortaya çıkacaktır merak etme.

İnşallah canım inşallah allahtan tek isteği o görürümüyüm acaba ben onla başedemedim allah baş etsin artık:Saruboceq:teşekkürler.

Canım bence sen sakinliğini koru ve kayınvalidenle hiç bişey olmamış gibi konuş. Eğer konu açılırsa da söyle...

düşünmeden hareket etmişsin.bu sana ders olsun.kimseye fazla güvenme.ee nişanlın ne diyor bu konuya peki

Back
X