merhaba kızlar sizinle bir şey paylaşmak istiyorum.benim bir küçük eltim geçen haftalar kaynanamları yemeğe davet ettiğmizde onuda çağırdık neyse geldi oturduk ettik öyle bir sohbet açıldıki kaynana muhabbetne döndü.benim nişanlımın ailesi kapalı diğer 2 gelinde kapalı.bu küçük eltim öncedençok açıktı evlenince kapandı bu benim başörtüme takmış sende kapancanmı die soru sordu bende canım isterse kimsenin zoruyla kapanmam dedim neyse baya dedikodu yaptı oda büyük eltimde baya kaynanasının ayağına vurdular bende bir iki küçük şey söyledim insanınz sonuçta kaynananım beni bazı üzdüğü konular vardı onları söyledim. bizden gider gitmez küçük eltim hemen benim söylediklerimin üstüne 10 katıp kaynanma anlatmış kendisini arıyorum ben böylemi dedim diyorum evet diyor peki sen bunları söylemedinmi sen daha çok laf konuştun diyorum yalan söylüyorsun ben hiç konuşmadım h ep sen dedikodu yaptın dedi.ikiside bir olmuş meğer beni oyuna getirmişler
:sinifsinif: ağzımdan laf alıp gitmiş bnei nasıl tanıtmışlar ya yani hem dedikoducu hem yalancı ben napcam bu kadınla. beni çok acayip kıskanıyor şuan birbimize düşmanız. ben böyle olmasını istemiyordum eltilerimle iyi geçinmek istiyordum offff beni herkese yanlış tanıttı söylediklerini ispatta ettiremiyorum deli olcam
napmalıyım kızlar yardımınıza ihtiyacım var:a015:

Son düzenleme: