ne yapacam ben ?

math27

hoşgeldin dünyama miniğim:)
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2014
6.446
5.313
198
Kızlar merhaba. Bi önceki konumda da bahsetmiştim. Erkek arkadaşımla nişanlanmak istiyoruz. Ama annemin gönlü yok. Ben düşünmekten kafayı yiyecem artık. Ne yemek yiyebiliyorum ne de uyuyabiliyorum. Babam erkek arkadaşım olduğunu biliyor. Annem babanla sen konuş dedi. Ben babamın karşısına geçipte nasıl konuşacağımı bilmiyorum. Ve babamla iletişimimde iyi değil. Benim gibi bi durumda olan ve bu konuyu babasıyla konuşan var mı? Sizce nasıl konuşmalıyım ?

nasıl oluyorda evlilik düşünüyorsunuz ilginç. sizin daha babanızla konuşacak cesaretiniz yok

nasıl oluyorda evlilik düşünüyorsunuz ilginç. sizin daha babanızla konuşacak cesaretiniz yok
Kendimi oörnek vereyim sana canım. Benim babam da zinhar karsiydi kesinlikle vermem diyordu sevdicek ve ailesi kimleri araya koydu yok vermem de vermem. Benimle de konusmuyordu aynen senin gibiydim ama annem yanimdaydi ama ona söz soyletmiyordu babam. Sevdicekler haber yollamis gelecegiz diye babam kovarim diyordu. Neyse geleceklerinden bir gece once babam yatmadan once mutfakta meyva yiyordu bense yatmistim ama uyku ne mumkun. Bi hisimla kalktim gectim karşısına oturdum annem beni duyunca oda geldi mutfaga ama kapiyi kapattim onu da almadim :) basladim konuşmaya bir yandan da agliyorum benim icin son noktaydi anlattim icimdekileri doktum en sonunda da senin razi olmayacagin bir isin icinde olmam dedim. Ve benimle aylarca konusmayan Babam keske basta bu konusmayi yapsak seninle bu noktalara gelmezdik dedi ! Ertesi gun herkes telasla korkuyla beklesirken benim icim rahatti :) ve sonuc, misafirler geldi ama nasil tedirginler ne kadar hatirli kisi varsa toplasip gelmisler korka korka konuyu actilar babamda verdim gitti deyince oonce şok oldular sonra bi alkis koptu :) istemede alkislanan bi tek benim babamdir herhalde.
Demem oki korkma cik konus babanla ucunda oölüm yok en fazla kizar. Yada seni anlar. Denemeden bilemezsin. Hakkinda hayirlisi olsun canim.

konu sahibi yerine sanırım yanlışlıkla benden alıntı yaptınız

öncelikle annene de ki; anne bak kendi istediğim biriyle evlenmezsem ,senin onaylayıp benim sevmediğim biriyle evlenirsem aramızda çıkacak sorunlardan sen sorumlusun.bunun yükünü kaldırabilir misin? benim dırdırıma seni suçlamalarıma katlanabilir misin? bir şey olursa senin yüzünden dememi ister misin.? benim istediğim biriyle en ufak tartışmam dahi olsa gelip sana dert yanarsam haklısın. ne dersen kabulüm de.
anneni de bi nebze yanına çekmiş olursun. babayla nasıl konuşulur o kısmı bilemiyorum çünkü henüz ben de beceremedim

çıkacaksın babanın karşısına ;

ben bu adamı seviyorum ve damadınız olsun istiyorum diceksin ..

Annen önemli değil o eninde sonunda ikna olacaktır üstüne çok varma. Babana gelince babalar aslınca içten içe kızının ondan isteneceği günü bekler grur verici bir olay onlar için. Çekinecek birşey yok. Sen evlenmek istiyorsun nihayetinde çık karşısına konuş

İşte annem yanımda olsa hiç korkum olmaz benimde.

Bu mesajlar çok iyi oldu :) en azından düşüncemi bilir konuşursam :)

annen neden ıstemıyor
anneler sonradan hep haklı cıkar anne sozu dınle
ya da annene tanıt oyle bırı degıl vs dıye
annenle de baban konussun ama once annenın gonlunu et
ama aıle rızası olmayan ılıskıler de haklılık payı oluyor

Ben babamla kendim konusmustum , hicta zannetigim kadar zor olmadi.
Cok kolay olmustu hatta ..

Topla cesaretini cik babanin karsisina ve konus , sonunda ölüm yok ya..

Anneme bu konuşmayı yaptım. O benim kötülüğümü düşünmezmiş beni evlendireceği adamda beni mutlu edecek biri olurmuş. Benim mutlu olduğum adamda beni illaki üzermiş. Cevabı bu şekilde

Anneme bu konuşmayı yaptım. O benim kötülüğümü düşünmezmiş beni evlendireceği adamda beni mutlu edecek biri olurmuş. Benim mutlu olduğum adamda beni illaki üzermiş. Cevabı bu şekilde

Onceki konundada babamla konusmak istiyorum annem beni engelliyor diyordun

evlilik denilen şey uzun ve zorlu bir yolculuk değil mi işte o yolculuğa çıkma bileti babadan alınıyor
İşte bende o bileti almak için benim durumumu yaşamış olanlardan yardım almak için açtım bu konuyu.

Zaten tanıyıpta istemeseler ben onları dinlerim. Ama annem artık konuşturmuyo bile. Ne yaparsam yapayım annemi ikna edemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…