• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapacam bilmiyorum :(

victoria_seras

Guru
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2009
162
7
318
5-6 ay önce çıktığım erkek arkadaşım benimle tekrar yeniden başlamak istiyo biz birbirimizi çok seviyoduk güzel bir ilişkimiz vardı mutluyduk fakat o okuyo ve lisede son senesi olduğu için dersleri baya yoğundu öss sınavı falanda var tabi derslerine ve okuluna daha çok vakit ayırmak için ayrılmak istedi bende istemeyerekte olsa kabul ettim ve bu süre içerisinde hiç konuşmadık artık ben onu unutmayı seçtim hiç arayıp sormadığı için onunda beni unuttuğunu düşündüm ve bigün bana bir msj attı (hatrımı soran bi mesaj) ben o an çok şaşırmıştım çünkü hiç beklemiyodum cevapladım mesajını daha sonra ise msnde konuştuk okulu fln bitmiş beni unutamadığını söyledi ben hiç taviz vermedim ona biraz sert davrandım bu kadar zaman sonramı unutamadığını anladın ben seni unutmuştum güvenimi sarstın gibi şeyler söyledim oda bozuldu tabi sana mesaj atıp tekrar kendimi hatırlattım kusura bakma ve kendine iyi bak dedi bende hiç önemli değil kusura bakmadım sende kendine iyi bak dedim ama onu halen daha çok seviyorum :( sonuçta onun zor dönemleri onunla tekrar konuşmak istiyorum ama ne diceğimi bilmiyorum sizce onunla nasıl konuşmalıyım?

tekrar birleşmeyin bence
büyü bozuldu
onsuz olabileceğini anladın
hiçbirşey eskisi gibi olmayack

bulusalım mı de bulus yenıden guzel olur zaten ılıskın
benımkıde aynı senınkı gıbı
ama yenıden aynı seylerı yapıorlar söyleyeyım
benımkıde aynı dengesız tavırları vardı smdı yıne aynı oldu cicım

bencede görüşebilirsin çünkü ayrılırken okulunu sebep göstermiş
ve şuan okul engeli de yok sadece bi konuşabilirsin tabi her sorunda seni böyle bırakmıcağından emin
olmalısın:emir_bebek:
hala seviyorsan konuşmaya değer genede karar senin elbetkaydirigubbakcemile2

valla canım eger istiyorsan sana engel olan yok.. o bi kapı acmıs sonucta.. neden olmasın neden baslamasınki.. illa her ayrılıkta sonsuza dek görüşmeyelim olayı olacak diye bişey yok.. benim kız arkadasım 2 sene sonra basladı ayrıldıgı sevgilisyle ve evlendiler.. belki daha güclü daha net ve ne istedigini bilen bir ilişki olur sizinki.. yapman gereken onun sana ulaştıgı gibi ulaşmak..

slm cnm öncelikle onun senden dersler yoğunluk falan filan bunlar için ayrılmadığını bil bir erkek seviyosa eğer bunu göze alamaz isterse iki eli kanda olsun başını kaşıcak vakti olmasın ayrılmak istemez kesin başka sebepler vardı sana bahane yarattı bunları önce böyle kabullen ve yine istiyosan bir şans daha ver ama sakın kendini ona fazla kaptırma en azından bir süre dene sende kararını onun davranışlarına göre ver bence kib

bende selmata katiliyorum malesef erkekler her zaman bi bahane bulmaya hazirlar, uzmemek için oyle yapmak zorundalar. Bizde saf gibi inaniyoruz, temiz kalbimizden, ya da oyle inanmak istedigimiz için.
Bu sefer hep bi umutla bekliyorsun belki doner gibi.
Ama eger ki seviyorsan tekrar sadece 1 sans daha ver derim, hayata hiç birsey belli olmuyor.
Tam bitti derken umudunu kestigin zaman iste birden çiki veriyorlar karsina ve bu sefer aklin fikrin karisik oluyor.

araya ayrılık girip de çiftler onsuz da yaşanıyomuş dediği anda bi ilişki dikiş tutmaz. test edildi onaylandı.

slm cnm öncelikle onun senden dersler yoğunluk falan filan bunlar için ayrılmadığını bil bir erkek seviyosa eğer bunu göze alamaz isterse iki eli kanda olsun başını kaşıcak vakti olmasın ayrılmak istemez kesin başka sebepler vardı sana bahane yarattı bunları önce böyle kabullen ve yine istiyosan bir şans daha ver ama sakın kendini ona fazla kaptırma en azından bir süre dene sende kararını onun davranışlarına göre ver bence kib

aynen katılıyorum canım

5-6 ay önce çıktığım erkek arkadaşım benimle tekrar yeniden başlamak istiyo biz birbirimizi çok seviyoduk güzel bir ilişkimiz vardı mutluyduk fakat o okuyo ve lisede son senesi olduğu için dersleri baya yoğundu öss sınavı falanda var tabi derslerine ve okuluna daha çok vakit ayırmak için ayrılmak istedi bende istemeyerekte olsa kabul ettim ve bu süre içerisinde hiç konuşmadık artık ben onu unutmayı seçtim hiç arayıp sormadığı için onunda beni unuttuğunu düşündüm ve bigün bana bir msj attı (hatrımı soran bi mesaj) ben o an çok şaşırmıştım çünkü hiç beklemiyodum cevapladım mesajını daha sonra ise msnde konuştuk okulu fln bitmiş beni unutamadığını söyledi ben hiç taviz vermedim ona biraz sert davrandım bu kadar zaman sonramı unutamadığını anladın ben seni unutmuştum güvenimi sarstın gibi şeyler söyledim oda bozuldu tabi sana mesaj atıp tekrar kendimi hatırlattım kusura bakma ve kendine iyi bak dedi bende hiç önemli değil kusura bakmadım sende kendine iyi bak dedim ama onu halen daha çok seviyorum :( sonuçta onun zor dönemleri onunla tekrar konuşmak istiyorum ama ne diceğimi bilmiyorum sizce onunla nasıl konuşmalıyım?

eeeeeeeeee naptın tatlım sonucu bize bildir kararın ne?:enbuyukkk:

eeeeeeeeeee naptın tatlım kararın ne yorumlardan sonra?:enbuyukkk:

Back
X