- 11 Ocak 2009
- 162
- 7
- 318
- Konu Sahibi victoria_seras
5-6 ay önce çıktığım erkek arkadaşım benimle tekrar yeniden başlamak istiyo biz birbirimizi çok seviyoduk güzel bir ilişkimiz vardı mutluyduk fakat o okuyo ve lisede son senesi olduğu için dersleri baya yoğundu öss sınavı falanda var tabi derslerine ve okuluna daha çok vakit ayırmak için ayrılmak istedi bende istemeyerekte olsa kabul ettim ve bu süre içerisinde hiç konuşmadık artık ben onu unutmayı seçtim hiç arayıp sormadığı için onunda beni unuttuğunu düşündüm ve bigün bana bir msj attı (hatrımı soran bi mesaj) ben o an çok şaşırmıştım çünkü hiç beklemiyodum cevapladım mesajını daha sonra ise msnde konuştuk okulu fln bitmiş beni unutamadığını söyledi ben hiç taviz vermedim ona biraz sert davrandım bu kadar zaman sonramı unutamadığını anladın ben seni unutmuştum güvenimi sarstın gibi şeyler söyledim oda bozuldu tabi sana mesaj atıp tekrar kendimi hatırlattım kusura bakma ve kendine iyi bak dedi bende hiç önemli değil kusura bakmadım sende kendine iyi bak dedim ama onu halen daha çok seviyorum
sonuçta onun zor dönemleri onunla tekrar konuşmak istiyorum ama ne diceğimi bilmiyorum sizce onunla nasıl konuşmalıyım?