Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Erkeğe çok baskı yapmamak gerek diye düşünüyorum. Arkadaşları ile bulunduğu her ortama beni de sokması gerekmiyor.. İnsanın arkadaşlara da ihtiyacı var. Eşin yeri ayrıdır, arkadaşın yeri ayrıdır. Yoksa asla senden utanması v.s. söz konusu olacağını sanmıyorum. Canını sıkma sakın konuyu da çok fazla uzatma. Anladığım kadarı ile kırk yılda bir olmuş..
Yaptığı açıklama önemli. Eşler sonradan gelmişse sorun yok ama planlıysa ve sizin gelmenizi istememişse hatta başta gizlemişse ilişkinizde problem var demektir
Trip yaparım.Diğerlerinin sevgilisi falansa bir şey demem,istediği kadar takılsın. Yok sadece diğerlerinin arkadaşıysa ben benimkine güvensem bile kızlara güvenmek zor gerçekten olmaz yani.
esiniz veya sevgiliniz dısarı cıkıyor arkadaslarının yanına üstünden kısa bır zaman sonra sız oğrenıyorsunuz kı arkadaslarının kız arkadsları ve esınız aynı ortamda sızsız oturuyorr esınıze bunu soyluyorsunuz bı sekılde uste cıkıyor ve bunda bırsey olmadıgını soyluyor ne yapardınız hanımlaarr ????
Heryere ben de giderdim onunla. gelme erkek erkeğe derse de sen bayanlı erkekli yerlere tek gittiğine göre erkek erkeğe yerlere de benle gidersin derim.
saka bir yana üzülürdüm. demek ki benimle takılmak istemiyor..