- 5 Ekim 2013
- 82
- 3
- 18
- 35
- Konu Sahibi dilekderin
-
kocamın ailesiyle arası çok köyüydü bende barıştıranaa kadar deli gibi yaşan söledim ben barıştırdım şimdi en kötüsü benım kocam ailesini dinliyor nemi de hiçe sayıyor neymiş benım ailem fakir onun ailesi zenginmiş
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
boşversene... Ailelerin maddi durumlarına göre mi evleniyoruz... Bende eşimin ailesine karşı yakın olmak için ve eşimi onlara yakın tutmak için uğraşmıştım ama artık hiç umrum da değiller.. eşine düzgünce açıklama yap onunla evlisin sen fakirlik zenginlikte nedir..
gel sen bide onlara sor ben gerçekten iyi biriyim ama onlara karşı içimde kocamn bır nefter var
canım ben üç sene boyunca eşim ailesine gitsin kardeşlerine gitsin diye başını yedim. Sonra görüştürmeyen ben oldum... Mecburen bayramda seyranda görüşürüm ama artık eski GELİN modu beklemesinler benden. Sende üzme tatlı canını, eşin seninleyse gerisini boşver
kocamın ailesiyle arası çok kötüydü düşünün annesi evlatlıktan red etmiş o derece bende barıştıranaa kadar deli gibi yalan söledim ben barıştırdım şimdi en kötüsü benım kocam ailesini dinliyor nemi de hiçe sayıyor neymiş benım ailem fakir onun ailesi zenginmiş
ipad 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bu nasıl bir saçmalıktır ya paraya göre mi insanlara muamele ediliyomuş.kocamın ailesiyle arası çok kötüydü düşünün annesi evlatlıktan red etmiş o derece bende barıştıranaa kadar deli gibi yalan söledim ben barıştırdım şimdi en kötüsü benım kocam ailesini dinliyor nemi de hiçe sayıyor neymiş benım ailem fakir onun ailesi zenginmiş
kocamın ailesiyle arası çok kötüydü düşünün annesi evlatlıktan red etmiş o derece bende barıştıranaa kadar deli gibi yalan söledim ben barıştırdım şimdi en kötüsü benım kocam ailesini dinliyor nemi de hiçe sayıyor neymiş benım ailem fakir onun ailesi zenginmiş
erkekler. nankör, bencil, kimi zaman foseptik ruhlu yarı ölüler..
ona hayatta hiçbir şeye güvenmemesini, nasıl daha önce reddedildiyse yine o duruma düşebileceğini ve o zaman sana gelip de hangi yüzle bakabileceğini bir hatırlat bence sen. zengin ailesi onu kapı dışarı etmiş ama senin fakir ailenin sana her koşulda destek olabileceğini, onların seni seve seve kabul edebileceklerini de hafiften bir çıtlat. hiç öyle güvenmesin kendine, ailesine, hiç sırtını dönmesin sana. bugün ne oldum demesin.
nolur onun şu biçimsiz özgüvenini patlatıver dilek. en sevmediğim adam türü.
Ah ah yaramı deştin.Demek hepsi böyle ,istisnalar var ama bize denk gelmemiş.Benim eşim kaynanamla 3 yıl görüşmedi.3 yılın sonunda barıştılar şimdi ondan iyisi namuslusu yok.anasının sevgilisi var diye küstüydüler.kadın sevgilisinden ayrılınca hemen barıştılar.görseniz öyle kıymetli ki anası ben hep kötü o sudan çıkmış ak kaşık.hatalarını hiç görmez çünkü o hep haklı mazlum ve zavallı bir köylü kadınıdır.allah büyük bir gün herkes neyin ne olduğunu anlar da o kalpte kalan kırıklar nasıl düzelecek bilemiyorum...
Bence doğru olanı yapmışsınız.
Aileyle küslük olmaz..
Birgün kıymetinizi anlarlar merak etmeyin.
asla
evet kıymetini anlar anlarda aradan 20 yıl mı geçer 30 mu bilinmez.Ancak onlar öldüğünde anlayacaklarsa eksik olsun.Annem derdi ki üstünden çok yıllar geçti babanın yerinin bizim yanımız olduğunu kavraması 30 yılını aldı ama değdi mi ben çok yıprandım şimdi de her dert bende.Babam iş işten geçtikten sonra elinden geleni yaptı ama annem olanları yapılanları hep hatırladı babamın başına kaktı durdu.
asla
evet kıymetini anlar anlarda aradan 20 yıl mı geçer 30 mu bilinmez.Ancak onlar öldüğünde anlayacaklarsa eksik olsun.Annem derdi ki üstünden çok yıllar geçti babanın yerinin bizim yanımız olduğunu kavraması 30 yılını aldı ama değdi mi ben çok yıprandım şimdi de her dert bende.Babam iş işten geçtikten sonra elinden geleni yaptı ama annem olanları yapılanları hep hatırladı babamın başına kaktı durdu.
kadin hakli onca eziyeti biz cekelim guler yuzu insanligi kaynana gorumce ye gostersinler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?