annemin babamdan bosanmasini istiyorum. annemin kafasini duvardan duvara vuran serefsizden kurtulmasini istiyorum kücüküktüm annemin nasil dayak yedigini gözlerimle gördüm. artik yapamaz artik bende karsilik veririm. ha dokunsun benim anacigima dokunsun da görsün gününü. kendi ailesine kendini acindiran bizi kötü gösteren kendisinin parasini yiyormus gibi gösteren pislikten kurtulmak istiyorum. onun ailesi anneme ve bana laf sokuyor. cok harciyormusuz cok geziyormusuz rahatmisiz. ben baba parasi yiyormusum annem koca parasi yiyormus. ulan sanane? sanane benim evimden gelirimden giderimden! duyanda yatlar aliyoruz tatile gidiyoruz saniyor. (babam biz kücükken kendisi bizi annemi birakip otellere gidiyordu erkek erkege bekar gibi biz üstümüze basimiza birsey alsak laf oluyor) ben senin kocana diyorum mu yedirme icirme karini kizini? ne manyak insanlar var biktim artik. ama hepsi babamin sucu.. daha az önce onlar bana aciyorlar dedi hosuna gitti. koskocaman adam cocuk gibi bana aciyorlar diyor. bizim evimizin icini herkese anlatiyor kendini acindiriyor resmen elaleme anltiyorum is arkadaslarimada sizi dedi. zaten kendisi hasta psikolojik olarak bunu kendiside söylüyor.. sizofrenmidir nedir. yillardir calismak gücüne gidiyor psikoloklari geziyor deli kagidi alsin calismasin diye agzinda hep benim malim benim param. mali kirilsin bagriyor bize kiziyor..salak sacma hareketler yapiyor. biktim artik biktimmm. bosanin dedim baslarim senin parana dedim paranla yalnniz kal dedim. üstüme yürüdü bagirdik birbirimize. annemi ilk evlendiklerinde calistirmadi hic o*** olmasinmis banada aynisini. hos zaten yemedigim küfür kalmadi annemde öyle. sonra annem calisti ama hicbir ise yetisemiyordu babam yan gelmis hizmet bekliyordu. haksizlik degil mi bu?
icim okadar doldu ki.. aslinda cok sey var. yillardir keske fakir olsaydik ama huzurlu olsaydik diyorum. gerce zengin de degiliz babam piskopat. paradan da mal konularindan da biktim...parasi batsin. bide sana ilendim diyor senin ilenmenle ne olur be adam. yillardir yapmadigini birakmadi bize. sen kimsin ki diyor bana.. annemede seni hizmetci olarak aldim dedi yillarca.. daha neler neler artik ne yapacagimi bilmiyorum.
icim okadar doldu ki.. aslinda cok sey var. yillardir keske fakir olsaydik ama huzurlu olsaydik diyorum. gerce zengin de degiliz babam piskopat. paradan da mal konularindan da biktim...parasi batsin. bide sana ilendim diyor senin ilenmenle ne olur be adam. yillardir yapmadigini birakmadi bize. sen kimsin ki diyor bana.. annemede seni hizmetci olarak aldim dedi yillarca.. daha neler neler artik ne yapacagimi bilmiyorum.
Son düzenleme: