- 5 Nisan 2021
- 6.528
- 9.256
- 128
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ferhans mı bu ?Ferhans sen ne kadar kendimi dizginliyorum desen de çok belli ediyorsun muhtemelen nasıl biri olduğunu. Burada bile insanlar nickini öğrendi seni biliyor. Topluma uymayan değişik düşüncelerin var takılmak istemiyorlar seninle.
Sen ne kadar saklansan da beden dili ele veriyor zaten böyle kendin yazdiginizda kiskancliktan kudurmussun öyle algiladim ve senin ne haddine bi kadini yargiliyorsun yok 2 cocuklu bilmem ne eeee olabilir? Sana mi sorucak yani eglencesini hobisini anlamadim ki, Sahsen sizi muhatabima almazdim.Merhaba.sitede hep erkek ilişkileri üzerine konu açmıştım daha önce.zaten çok da bir konum yok.başlıktan da anlaşılacağı üzere ne yaparsam yapayım ekibin dışında kalmaktan kurtulamıyorum.daha 5 dakika önce iş yerinde bir kız gelip bizimkilere özel birşeyler falan dedi.bizim eczacı arkadaş da güle güle ayşe bir çıksana ya falan dedi.eee benim de geçmişten gelen travmalarım var bu konuda zaten.tekrar önüme gelince kötü etkileniyorum.odada 3 kişiyiz.bunlar spora gidiyor ilaç hazırlayan kızla.o gelmemiş spora.sonra 3.bulacakları zaman odadaki 3.kişi olarak mantiken ve normal olarak bana teklif edilmesi gerekirken tutturdular ayşegül gelecek ayşegül gelecek diye.ayşegül de 2 büyük çocuklu hayattan bezmiş bir kadın.bana teklif edecekleri yerde o bezgin kadına dil döke döke zorla ikna ettiler.ben en ufak bir imada koşardım oysa ki.işin garip tarafı ben hayatım boyunca aynı sorunu yaşadım.sanki bu konularda lanetli gibiyim.bir ortam oluşuyor.herkes aynı seviyede ilerliyor.sonra bir bakıyorum tek dışlanan, çağırılmayan ben olmuşum.çok acayip tipler, boyuna millete laf söyleyen, hatta hakaret eden tipler bile aranıyor, çağırılıyor.ben bu işi cözemedim valla.hayatta her şeyi başardım bir şu konuyu çözemedim.arada ne oluyor, ne değişiyor da dışlanan ben oluyorum.o bezgin kadın çok mu emek veriyor sanki arkadaşlık için.tam tersi hatta.ya da o şaka ayağına hakaretler eden.abuk sabuk konuşan.utangacım desem utangaç olan da bir sürü insan var arada kaynayan.bıktım artık valla.aynı durumda hisseden var mı acaba ?
Demekki senden enerji alamıyorlar. Kusura bakmada şu yazdıklarını görünce ben bile enerji alamadım sendenMerhaba.sitede hep erkek ilişkileri üzerine konu açmıştım daha önce.zaten çok da bir konum yok.başlıktan da anlaşılacağı üzere ne yaparsam yapayım ekibin dışında kalmaktan kurtulamıyorum.daha 5 dakika önce iş yerinde bir kız gelip bizimkilere özel birşeyler falan dedi.bizim eczacı arkadaş da güle güle ayşe bir çıksana ya falan dedi.eee benim de geçmişten gelen travmalarım var bu konuda zaten.tekrar önüme gelince kötü etkileniyorum.odada 3 kişiyiz.bunlar spora gidiyor ilaç hazırlayan kızla.o gelmemiş spora.sonra 3.bulacakları zaman odadaki 3.kişi olarak mantiken ve normal olarak bana teklif edilmesi gerekirken tutturdular ayşegül gelecek ayşegül gelecek diye.ayşegül de 2 büyük çocuklu hayattan bezmiş bir kadın.bana teklif edecekleri yerde o bezgin kadına dil döke döke zorla ikna ettiler.ben en ufak bir imada koşardım oysa ki.işin garip tarafı ben hayatım boyunca aynı sorunu yaşadım.sanki bu konularda lanetli gibiyim.bir ortam oluşuyor.herkes aynı seviyede ilerliyor.sonra bir bakıyorum tek dışlanan, çağırılmayan ben olmuşum.çok acayip tipler, boyuna millete laf söyleyen, hatta hakaret eden tipler bile aranıyor, çağırılıyor.ben bu işi cözemedim valla.hayatta her şeyi başardım bir şu konuyu çözemedim.arada ne oluyor, ne değişiyor da dışlanan ben oluyorum.o bezgin kadın çok mu emek veriyor sanki arkadaşlık için.tam tersi hatta.ya da o şaka ayağına hakaretler eden.abuk sabuk konuşan.utangacım desem utangaç olan da bir sürü insan var arada kaynayan.bıktım artık valla.aynı durumda hisseden var mı acaba ?
Söylemem ki niye söyleyeyimFerhans gerçekten kendinde hiçbir sorun görmüyor musun ya? Evrendeki tüm kadınlardan nefret edecek bir şey buluyorsun. Seni dışlayanlar çok haklı, hele burada yazdığın saçmalıkları onlara da söylediysen.
Şimdi o zaman sana şunu söyleyeyim. Burada yazdıkların gerçek düşüncen olmasa dahi, troll de olsan, sen kötü bir insansın ferhans. Kötü derken sinsi arkadan iş çeviren cins de değil. Kurban suçlama yapan, hamile kadınlarla sorunu olan birisin, bana sorarsan klinik bir vaka dahi olabilirsin. Bunları söylemesen bile sezilmiyor mu sanıyorsun? 40 yıllık pokerci değilsen yüzüne yansıyordur bu hisler.Söylemem ki niye söyleyeyim
hamile kadınlarla ne sorunu varmış? o kısmı kaçırmışım kız, tutmayın beniŞimdi o zaman sana şunu söyleyeyim. Burada yazdıkların gerçek düşüncen olmasa dahi, troll de olsan, sen kötü bir insansın ferhans. Kötü derken sinsi arkadan iş çeviren cins de değil. Kurban suçlama yapan, hamile kadınlarla sorunu olan birisin, bana sorarsan klinik bir vaka dahi olabilirsin. Bunları söylemesen bile sezilmiyor mu sanıyorsun? 40 yıllık pokerci değilsen yüzüne yansıyordur bu hisler.
Öyle söylemiyorum ki herşeyi.kolay mı söylemek.
Banada yaş kompeksin var dremişti bu kız.Olayi anlatirken bile kiskanclik yapmissin Ferhans, niye ben degil de iki cocuklu bezmis kadin diye![]()
Hamile kalabiliyor olmalari ...hamile kadınlarla ne sorunu varmış? o kısmı kaçırmışım kız, tutmayın beni![]()
Teşekkür ederim yapıcı yorumun için.Ferhans senin içindeki haseti dışarı vurmaman imkansız. Yani ne kadar belli etmiyorum, söylemiyorum desen de pek mümkün değil o. Sen de zaten sevmezsin ki onları. Gerçekten takılmak istiyo musun o kişilerle? Mutlu olmazsınki onlarla takılsan. Bir insanın evli olması, çocuğu olması bile başlı başına ondan nefret etmen için geçerli sebep senin nezdinde. O insanlarla takılsan sinirlenip gelirsin. İnan bana senin için de daha iyi çağırmamaları.
Hayır bir de psikolojik bir problemin olsa ilaçla milaçla tedavi ediyolar da kıskançlığa napılır bilmiyorum. Allaha bol bol dua et içindeki bu hasetliği alsın diye başka bir çözüm gelmiyor aklıma.
Ekleme: şimdi aklıma geldi. Bilinçaltı terapisi yapan psikologlar var hipnozla. İşin uzmanı değilim de bilinçaltına şöyle komple dalıp güzel bir temizlik yapsalar belki iyi gelir sana. Araştır bunu :)
Telefonun kırıldı, yeni üyelik aldım.eski adımı diyorlar.Neden herkes Ferhans demiş anlamadım ben. Beni bı aydinlatsaniza![]()
Ferhansı tanımıyor musunuz?Neden herkes Ferhans demiş anlamadım ben. Beni bı aydinlatsaniza![]()