Ne yaparsam yapayım dışlanıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sen fikir değil nefret söylemi yazıuorsun.çevirme şimdi.ee madem bu ladar iyisin.bunlar ne ?
İyi oldugumu kim söyledi ?
Ben iyi biriyimdir, degilimdir bilemem.
Kişisine göre değişebilir.
Sana karşı besleyebileceğim bir iyi niyetim yok.
Bazı magdur kişilere karşı takındığın küstahça tavırlarından dolayı toplum zararlısı, haset birisine ne hissetmem gerekiyorsa onu hissediyorum.
Sen adına nefret diyorsan o da olur :)

Tam "acaba Ferhans'ın bir ikizi mi var" yazacaktım ki bizzat kendisi olduğunu öğrendim. Siz bunları yaza yaza, söyleye söyleye, konuşa konuşa yaşlanacaksınız Ferhans. Dilerim hiç pişmanlık duymazsınız, keşke şöyle yapsaydım demezsiniz. Çünkü dediğiniz an çoktan iş işten geçmiş olacak. Herkes evlenmek aile kurmak çocuk sahibi olmak zorunda değil ama insana şöyle sağlam bir iki arkadaş dost gerekir. O kızlar şöyle bu kadın böyle diğerinin içi geçmiş... Evli çocuklu kadınlarla derdiniz var sanıyorduk, bekarlarla da geçinemiyorsunuz. Bir siz varsınız eşsiz elit.

Konularınızı okuduktan sonra aklıma gelen sadece şu oluyor "acımadı ki, acımadı ki"

İyi oldugumu kim söyledi ?
Ben iyi biriyimdir, degilimdir bilemem.
Kişisine göre değişebilir.
Sana karşı besleyebileceğim bir iyi niyetim yok.
Bazı magdur kişilere karşı takındığın küstahça tavırlarından dolayı toplum zararlısı, haset birisine ne hissetmem gerekiyorsa onu hissediyorum.
Sen adına nefret diyorsan o da olur :)
Ablacım benden nefret ettiğini yeterince anlatabildin sanıyorum.ben de fazlasıyla anladım.teşekkür ederim.bu kadar kâfi 😀😀

anomin bir hesaba adın sanın bilinmeden yazdığın yorumla, arkadaş ortamında kişilerin yüzüne yaptığın yorum aynı olabilir mi?
Ben burada dangıl dungul konuşan birçok üyenin reel hayatında kibar ve düzgün kimseler olduklarını düşünmüyorum. Burada kimseyi trollemem, çünkü ne gerek var…

içindeki öfkenin kaynağını bul derim. negatif yorum yapmak için demiyorum. ciddi söylüyorum. bu şekilde düşnmene sebep olan birşeyler vardır illa ki... anne- baba olabilir, maddi imkanlar olabilir, çevre faktörleri olabilir, hatta küçüklükten gelen fiziksel özelliklerin de olabilir. seni tanımıyorum ben birşey söyleyemem ama içine biraz dönebilirsin. onlarla ilgili terapi alabilirsin. kitaplar okuyabilirsin. hayat negatif yaşamak için çok kısa... herkese laf söyleyerek, kıskanarak yada imrenerek yaşamak zorunda değilsin ki... sen kendini sevmeden çevrendeki kimse seni sevmez.. öfkenin kaynğını bulmanı öneriyorum ben.

Ben daha once analizini yapmistim. Muhafazakar tipik yurdum ailesinin isyankar kizi Ferhans. Istedigi kiyafeti giyememis, istedigi kisi olamamis, hala daha da olamiyor aslinda. Hasbelkader universite okumus, atanmis, bu arada bir isyan ve farklilik ile kendini ifade etme metodu olarak cinselligi bulmus. Muhtemelen ailesinde evlenmeden once cinsellik yasamak buyuk bir tabu oldugu icin, kendisinin bunu yasiyor olmasi cinselligi gozunde cok onemli bir yere koyuyor, rahatca sevisiyor diye kendini buyuk bir sey yapiyor saniyor. Halbuki butun memeli canlilar sevisiyor ama iste dogdugun ev ile yasadigin hayat farkli olunca arada kalmislik, sıkışmışlık butun hayatini etkiliyor.

O yuzden kendisinin yapmadigi/yapamadigi, digerlerinin rahatca yaptigi her seyden nefret ediyor. Ve o bildigi degerlere karsi gelen, ozgur bir kadin oldugunu dusundugu icin cevresindekiler onu gormedikce, o da onlara ofke besliyor neden gorulmuyorum diye. Bir cesit kendini ifade etme ve belki de koruma kalkani ofke Ferhans icin.

Cozumunu ben bilemem ama iyi bir uzman destegi ile ilerleyebilir.

Ablacım benden nefret ettiğini yeterince anlatabildin sanıyorum.ben de fazlasıyla anladım.teşekkür ederim.bu kadar kâfi 😀😀
Tamam tahammülüm kalmadı diyorsun, o da olur :)
Eh hayat böyle işte.
Apır sapır düşünmeden yazdıgın cümleler gün gelir senin de önüne düşer de mi ferhans :)

Ben burada dangıl dungul konuşan birçok üyenin reel hayatında kibar ve düzgün kimseler olduklarını düşünmüyorum. Burada kimseyi trollemem, çünkü ne gerek var…
Ben değilim.
Gerçekten kibar degilimdir.
Patronum bile der.
Haha.

Bilemiyorum ama bence öyle. Sakin huylu hanımefendi birinin sorunları yoksa tanınmadığı ortamda bambaşka biri olma ihtimali çok düşük bence
Bilmiyorum ya ben böyle nasıl diyim.
Sesi yüksek biriyim.
Kaba saba demeyelim de aman incinmesin balım dalım gülüm birisi olamadım hiç.
Hanım hanımcıklık bana böyle üç gömlek büyük.
Ruhumda yok

Bilmiyorum ya ben böyle nasıl diyim.
Sesi yüksek biriyim.
Kaba saba demeyelim de aman incinmesin balım dalım gülüm birisi olamadım hiç.
Hanım hanımcıklık bana böyle üç gömlek büyük.
Ruhumda yok
Her yerde aynısınız yani sonuç olarak… ferhans anonim olduğun yerle gerçek hayatın bir mi demiş ya ona istinaden söyledim. Yani gerçekte de burdakine yakındır

anomin bir hesaba adın sanın bilinmeden yazdığın yorumla, arkadaş ortamında kişilerin yüzüne yaptığın yorum aynı olabilir mi?
E karşındakiler de hissediyor reelde. İki çocuklu hayattan bezmiş dediğin kadın senin ondan hoşlanmadığını tepeden baktığını anlamıyor mu bakışlarından ses tonundan? Belki güzel gözle baksan sana çok iyi arkadaş olacak hem gider iki çocuk seversin negatif enerjini de atarsın. 😂😂

Her yerde aynısınız yani sonuç olarak… ferhans anonim olduğun yerle gerçek hayatın bir mi demiş ya ona istinaden söyledim. Yani gerçekte de burdakine yakındır
Valla aynıyım.
Hatta burada bir tık daha kibarım hahah şaka şaka
kim burada uzun uzadıya rol yapabilir bu kadar sene.
benim 13 yıl olmuş.
Şurada da bu kızı kibar gördüm diyen çıksın huleeen :KK70:
He ama bak ilk zamanlarım çok daha saftım
Yaş 24 civarlarıydı buraya geldiğimde
Zamanla değiştim.
Sadece buraya özgü degil.
Zamanla fikirlerim degilşti duruşum değişti.
Her alanda böyle oldu

Bunu bana demisti. Taciz ve darp gorup yogun bakimda yattigimi anlattigim zaman...Direnip tecavuzu onlememden daha mi onemliymis canim. Oyle demisti. Ama basina gelmeden anlasilabilecek bir durum degil, o anda tecavuz en son bile dusunecegin sey olmuyor, sadece hayatta kalmak icin direniyor insan aslinda.

Hadi ben cok uzun senelerdir terapi gordugum icin tetiklenmiyorum bunlardan ama benzer tecrubesi olan ve atlatamamis kadinlar cok fazla tetiklenebilir soylediklerinden.
Cok uzuldum yasadiklariniza ve o tur bir yoruma maruz kaldiginiz icin 😔

Hiç de pozitif değil valla.kimse için bir yorum yapamacak miyim? Öyleyse öyledir yani.arkadaşı olan herkes çok mu biliyor bu işleri.bir ben arada kaynayamayacak kadar sorunlu muyum ?.
burda mağduru oynamaya çalışırken bile nefretini gizleyemiyosun. muhtemelen o bezmiş dediğin kadın iki güzel çocuğa ve eşe sahip, mutlu bi kadındır. eğer dedikleri gibi tecavüz güzellemesi yaptoysan arada kaynamayı bırak toplumdan tamamen uzaklaştırılmalısın.

Ferhans bir yorumunda, hamile kalabiliyor mu görmek için hamile kalıp sonra aldırdığını da söylemişti zaten. Nelerini kıskanıyormuş hala tam olarak? Gerçi ferhansı yatırarak inceleseler çözemezler :KK70:
Bilemiyorum, bugun Ferhans dozumu fazlasiyla aldim. Gercekten gorduklerim kendimi kotu hissettirdi keske hic bakmasaydim.

Diğer yorumlarla aynı olacak ama yine de uzman desteği almanızı tavsiye ediyorum. Aykırı düşünceleriniz var, iyi tamam olabilir ama belli ki bunların getirilerinden rahatsızsınız. Aykırı fikirler özellikle zararlıysa toplumda izole edilir. Siz bunu dert edip buraya konu açmışsınız. O zaman bir şeyler değişsin istiyorsunuz, bu değişimin tek yolu da sizin değişmeniz. Toplum değişmez. İnsanlar tek bakışta hisseder aykırılığı.

"Kötü insanların da arkadaşları var niye benim yok, niye zorla iyi olayım?" gibi bir şey sormuşsunuz. Evet, kötü insanların da arkadaşları olabilir, bazı kabiliyetleri de varsa topluma gayet adapte olabilirler ama kötü insanların arkadaşlıkları iyi yerlere gitmez. Sonu hiç iyi olmaz. Genelde televizyonlarda gazetelerde falan izleriz. Sizin için söylemiyorum, kötü biri misiniz ben bilemem ama uzman yardımı almanız size uyacak kişilerle zararlı arkadaşlıklar kurmanızdan daha faydalı bence.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X