Ne Yaparsin?

mehtapagir

Guru
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2014
998
887
44
Arkadaslar bu konuyu bugun bir kanalda gordum. Neredeyse butun arkadaslarima sordum. Ummadigim insanlardan ,enteresan cevaplar aldim.

Bu bir oyun. Sadece eglenelim diye aciyorum. Soruma geciyorum.

Bu oyunda evlisiniz ve ikinci evliligi yapacaksiniz. Ben evlenmem demek yok. Oyunun kurali bu. İkinci evliligi keainlikle yapmis varsayiyoruz.

Evlisiniz. Esinizi cok seviyorsunuz. Esiniz bir yolculuga cikiyor ve ucak kazasi geciriyor. Kurtulan olmuyor ucakta.

Sonra ikinci evliligi yapiyorsunuz. Ve ikinci esinizi de cok seviyorsunuz. Hayatiniza devam ederken... Aaa o da ne eski esiniz meger yasiyormus. Yillarca hastanedeymis megerse. Cikip geliyor....

Ne yaparsiniz???

Esime sordum... İkinciden ayrilip seni alirim dedi... - Kulahima anlatsin :))

Sevgiye ve değere bağlıdır bence ama ikinci eşim iyi biri varsayarak o benim yaralarimi sarmistir ve bende onu yari yolda birakmam

İnsan kaybetme acısını yaşadığı birini,mucize gibi karşısında görünce kolay kolay bırakamaz yaa. Yani düşünsene hayattaki en büyük acı ölüm acısıdır ve sen bunu yaşıyorsun.Sonra bu kişi çıkıp da geliyor. Ben ilkine dönerdim sanırım,tabi hiç evlenmezdim diyeceğim ama evlenme zorunluluğu varmış:KK45:

Dizi film gibi:) 2. Kalırdım. Belki 1.uzaktan gizli gizli izlerdim.

Bu sanırım ilk ve ikinci eşinizle neler yaşadığınıza, neler paylaştığınıza, ne kadar sevdiğinize bağlı, göreceli bir soru yani, hala seviyorsam ilk eşimden ayrı kalamam gibi gelse de boşanmak da sıkıntılı düzenim de var, ikinci eşimi de yarı yolda bırakamam, amanin ne zor durummuş :/

Arkadaslar bu konuyu bugun bir kanalda gordum. Neredeyse butun arkadaslarima sordum. Ummadigim insanlardan ,enteresan cevaplar aldim.

Bu bir oyun. Sadece eglenelim diye aciyorum. Soruma geciyorum.

Bu oyunda evlisiniz ve ikinci evliligi yapacaksiniz. Ben evlenmem demek yok. Oyunun kurali bu. İkinci evliligi keainlikle yapmis varsayiyoruz.

Evlisiniz. Esinizi cok seviyorsunuz. Esiniz bir yolculuga cikiyor ve ucak kazasi geciriyor. Kurtulan olmuyor ucakta.

Sonra ikinci evliligi yapiyorsunuz. Ve ikinci esinizi de cok seviyorsunuz. Hayatiniza devam ederken... Aaa o da ne eski esiniz meger yasiyormus. Yillarca hastanedeymis megerse. Cikip geliyor....

Ne yaparsiniz???

Esime sordum... İkinciden ayrilip seni alirim dedi... - Kulahima anlatsin :))
ayyy çok zormuş ya,o an kalbim ne söylüyorsa onu dinlerim,ama çok büyük ihtimal ilk eşimi tercih ederdim yani şuanki eşimi.

ilk göz ağrısı diye bir şey var canım.hem ikinciye mutlaka ilk eşimden bahsetmiş olurum zaten.o da anlasın canımm ilk eşime dönerdim ben olsam.

Birincisi ilk göz ağrım tamam ama başkasıyla evlenmeyi göze almışsam onuda bitirmişimdir eski eşine kimsenin dönebilceğini sanmam 2. eşimden ayrılırım ve alır başımı giderim.

Birinci eşime dönmek isterdim fakat o beni kabul eder mi peki ?
Ben olsam onun yerinde başka biriyle evlendiğin i duysam hayatta yüzüne bakmam!

İnsan kaybetme acısını yaşadığı birini,mucize gibi karşısında görünce kolay kolay bırakamaz yaa. Yani düşünsene hayattaki en büyük acı ölüm acısıdır ve sen bunu yaşıyorsun.Sonra bu kişi çıkıp da geliyor. Ben ilkine dönerdim sanırım,tabi hiç evlenmezdim diyeceğim ama evlenme zorunluluğu varmış:KK45:
Resmen poyraz karayel :)

O filmi hiç izlemedim,senaryosu öyle miymis?:KK45:
Tam olarak aynı degil tabi :) poyraz ölüyor aslında ölü numarası yapmak Zorunda kalıyor, nişanlısı çok acı çekiyor aradan bir yıl geciyor tam evlenecek ölü poyrazın aslında ölmediğini görüyor falan filan :)

Tam olarak aynı degil tabi :) poyraz ölüyor aslında ölü numarası yapmak Zorunda kalıyor, nişanlısı çok acı çekiyor aradan bir yıl geciyor tam evlenecek ölü poyrazın aslında ölmediğini görüyor falan filan :)
Vaay:) Valla ben bilmeden yazdim,iyi senaryo yazmisim:KK45:

X